Metti listaa syystrendit, jotka todellakin kannattaa tietää – ”Näkyy nyt valtavasti joka puolella” - Tyyli - Ilta-Sanomat

Metti listaa syystrendit, jotka todellakin kannattaa tietää – ”Näkyy nyt valtavasti joka puolella”

Kurkistus syksyn 2020 trendeihin!

Perinteinen bleiseri muuttuu tänä syksynä lyhyemmäksi.

30.8.2020 20:02

Kesä alkaa pikkuhiljaa kääntyä syksyksi, joten ajattelin, että nyt olisi oivallinen aika kurkistaa syksyn 2020 trendeihin.

Monet kuluneiden kausien trendeistä jatkavat edelleen vahvana syksylläkin, mutta joukosta löytyy myös muutamia uusia yllättäjiä!

Värikäs nahka

Nahkaa näkyy nyt valtavasti joka puolella – takeissa, mekoissa, hameissa, housuissa sekä erilaisissa asusteissa. Nahka on mielenkiintoinen materiaali. Samalla niin minimalistinen, mutta kuitenkin näyttävä ja rohkea!

Mustan nahan ohella näkyy paljon myös muita värivaihtoehtoja. Varsinkin kaikki erilaiset ruskeansävyt, vihreät ja punaiset ovat todella trendikkäitä vaihtoehtoja.

Nahkainen paitamekko 299,99 €, H&M.

Lyhyet bleiserit

Yksi syksyn 2020 trendivillityksistä on lyhyet bleiserit. Lyhyt bleiseri on särmikäs valinta esimerkiksi mekon tai hameen parina. Jakkupuku saa uuden ilmeen, kun yhdistätkin alaosan kanssa lyhyen bleiserin klassisen sijaan.

Bleiseri 69,95 €, Zara.

Bralette-topit

Alusvaatemaiset ”bralette-topit” ovat kovassa nosteessa juuri nyt. Bralette-toppeja voi käyttää esimerkiksi bleiserin alla tai vaikkapa kauluspaidan päällä. Varsinkin neulosmateriaalista tehdyt bralette-topit ovat hurjan trendikkäitä juuri nyt!

Toppi 7,95 €, Zara.

Okrankeltainen

Kaunis okrankeltainen loistaa kilpaa syksyn ruskan kanssa. Tätä piristävää värisävyä löytyy tulevana syksynä monien muotijättien valikoimista. Okrankeltainen on ihana yhdistelmä esimerkiksi suklaanruskean väripaletin kanssa.

Pusero 59,95 €, Massimo Dutti.

Hapsut

Hapsut yhdistetään perinteisesti cowboy tyyliin, mutta nyt hapsuja nähdään paljon koristamassa klassisempia vaatekappaleita.

Neule 895 €, Stella McCartney / Net-a-Porter.

Röyhelöt ja tylli

Naiselliset röyhelöt ja tyllit ovat syksyn 2020 juttu. Monista mekoista löytyy nyt rohkeita ja näyttäviä röyhelöyksityiskohtia.

Mekko 69,99 €, Sandra Mansour x H&M.

Metti kirjoittaa MyStylelle joka viikko muodista, kauneudesta, tyylistä ja trendeistä. Lue kaikki Metin jutut täällä!

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?