Tiktok-tukka on uusin kauneusvillitys – älä ihmettele, jos näet tällaisia värjäyksiä - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tiktok-tukka on uusin kauneusvillitys – älä ihmettele, jos näet tällaisia värjäyksiä

Etenkin pinkit väripalkit etuhiuksissa trendaavat nyt somessa.

Tiktok-käyttäjät ovat hurahtaneet väripalkkivärjäykseen.­

26.8. 11:07

Ysäriltä tutut etuhiusraidat ovat tehneet paluun. Jo viime keväänä molemmin puolin kasvoja blondatut palkit ilmestyivät artistien, muiden tyylivaikuttajien ja somekansan hiuksiin.

Tyyli leviää sosiaalisessa mediassa vauhdilla. Suositussa videopalvelu Tiktokissa hiusväripalkkeja näkee käyttäjillä vähän väliä – muun muassa hiussivusto All Things Hair kirjoittaa Tiktok-hiustrendistä ja listaa mukaan niin blondit kuin kaikissa sateenkaaren väreissä esiintyvät hiusväripalkit.

Kuvapalvelu Instagramissa tunnisteella #tiktokhair on jaettu lähes 3 500 kuvaa somealustan inspiroimista hiustyyleistä. Etenkin pinkit väripalkit näyttävät trendaavan, mutta joukossa on yhtä lailla vihreän, sinisen, violetin ja oranssin sävyjä.

Tältä suosittu Tiktok-tukka näyttää.

All Things Hair kertoo, että estetiikka liittyy vahvasti e-girl-tyyliin. Alun perin nettipelaajatyttöjen lookeihin pohjautuva tyylisuuntaus on suuressa suosiossa Z-sukupolven eli vuosina 1996–2010 syntyneiden nuorten keskuudessa.

E-girl-estetiikka näkyy niin vaatteissa, hiuksissa kuin meikeissäkin. Hiuksissa ominaista ovat esimerkiksi juuri etuhiusten väripalkit, eri puolilta eri väriseksi värjätty tukka, pastelli- ja shokkisävyt sekä esimerkiksi saparot.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset