Syksyn suloisimmat neuletakit näyttävät nyt tältä – 5 ajankohtaista valintaa - Tyyli - Ilta-Sanomat

Syksyn suloisimmat neuletakit näyttävät nyt tältä – 5 ajankohtaista valintaa

Vintage-henkinen, naisellinen ja näyttävä neuletakki tuo asuun kuin asuun hieman leikkisyyttä.

Neuletakin voi pukea nyt ajanmukaisesti puseroksi.­

23.8. 9:13

Neuletakit ovat monikäyttöisiä vaatekappaleita, jotka palvelevat läpi vuoden aina talvipakkasista kesäiltoihin. Perinteisesti neuletakiksi valitaan hillittyjä klassikkoja, jotka käyvät minkä tahansa vaatteen pariksi. Vaikka vaatekaapista onkin hyvä löytyä villatakki, joka käy kaiken kanssa, voi joskus myös hieman hullutella. Vintage-henkinen, naisellinen ja näyttävä neuletakki tuo asuun kuin asuun hieman leikkisyyttä.

Esimerkiksi luksusvaatebrändi Miu Miun kokoelmista löytyy vaaleanpunainen neuletakki, joka on viimeistelty isolla skottiruutuisella ja helmikoriteisella rintaneulalla. Näyttävää eleganssia saa edullisemminkin.­

Vintage-henkisiä villatakkeja löytyy moneen makuun. Ne ovat nyt säännönmukaan lyhyitä, mutta värin voi valita niin vahvasta vaaleanpunaisesta ja laventelinvioletista kuin beigen sävyistäkin.

Näyttävyyttä voivat tuoda niin villatakin väri, isot tai helmikoristeiset napit, röyhelöt, puhvihihat kuin kirjailutkin. Villatakki toimii sekä farkkujen että suorien housujen kanssa, eikä lookia tarvitse asustaa sen kummemmin – onhan tämä neule jo itsessään oikea katseidenkääntäjä!

Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko high fashion -tuotteen ja etsii sille edulliset vaihtoehdot. Lue sarjan muut jutut täällä!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?