Kolme tapaa pukea sama ihana mekko! Katso kuvista, kuinka stailaat rennot mekkoasut - Tyyli - Ilta-Sanomat

Kolme tapaa pukea sama ihana mekko! Katso kuvista, kuinka stailaat rennot mekkoasut

Vaikka mekko voi tuntua haastavalta yhdisteltävältä, siihen sopii monenlainen asustus.

Etenkin mustavalkoiset pilkulliset mekot ovat parin viime vuoden suuri hitti.­

22.8.2020 14:22

Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Niiden ympärille saa luotua tyylikkäitä lookeja edullisesti.

Pieni pilkkukuosi näyttää hienostuneelta mekoissa, hameissa ja paidoissa. Erityisesti mustavalkoinen pilkkukuosi pitää pintansa vuodesta toiseen, ja on tälläkin hetkellä jälleen trendikäs. Pitkä pilkkumekko on elegantti vaate ripauksella vintage-henkeä.

Vaikka mekko voi tuntua haastavalta yhdisteltävältä, sopii siihen monenlainen asustus. Pilkkumekon voi pukea niin hillittyihin juhla-asuihin kuin farkkutakin kanssa arkipäiväänkin. Rohkea pukeutuja taas voi leikitellä kirkkailla väreillä.

Tämä mekko pelastaa monelta asukriisiltä!

Musta neule + mustat nilkkurit = 47 €

Hienostunut syyslook syntyy maksimittaisesta pilkkumekosta, mustasta päälle vetäistävästä neuleesta sekä simppeleistä nilkkureista. Klassista ja niin tyylikästä!

Farkkutakki + valkoiset tennarit = 29,99 €

Elegantti mekko sopii myös rennompiin lookeihin. Farkkutakki ja valkoiset tennari tasapainottavat juuri sopivasti maksimekon juhlavuutta.

Oranssit avokkaat + helmikorvakorut = 25,98 €

Klassinen mekko sopii täydellisesti juhlalookeihin. Mustavalkolookin sijaan voi kokeilla myös kirkkaampia värejä tuomaan asuun leikkisyyttä ja persoonaa.

Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?