Tältä näyttävät syksyn ihanimmat hiusvärit - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tältä näyttävät syksyn ihanimmat hiusvärit

Syksy tekee tuloaan, ja samalla hiusväri on lomien jälkeen ihana päivittää trendisävyjen mukaisesti.

15.8.2020 10:00

Kermainen toffee

Lämmin karamellinsävy on täydellinen syksylook: vuodenajan vaihtuessa huulipuna ja kynsilakka tekee usein mieli vaihtaa astetta tummempaan sävyyn luonnon värien mukaisesti, ja tukkaan tehty toffee noudattelee samaa linjaa.

Jouluinen glögi

Talvi ja glögi saavat vielä onneksi odottaa, mutta glöginpunainen on tämän syksyn ehdoton värihitti. Perinteinen punainen tukka saa syksyistä fiilistä lämpimistä kastanjanruskeaan ja marjaisaan punaviiniin taittavista sävyistä.

Syvä suklaanruskea

Tumman ruskean ei tarvitse missään nimessä olla tasainen: väri saa uusia ulottuvuuksia, kun mukaan sekoittaa häivähdyksiä vaaleammista sävyistä, jotka nousevat näkyviin lämpimässä syysauringon valossa.

Tolpparaidat

Tänä syksynä raidat saavat nousta rohkeasti esille tukasta. Ysärihenkiset, paksut tolpparaidat sijoitetaan mieluusti kehystämään kasvoja ja ne voivat olla täysin eriväriset kuin loput hiuksista.

Varjostettu tyvi

Tummempi tyvi eli shadow roots on paitsi näyttävä efekti väriin, myös todella kätevä keino pidentää hiusten värjäysväliä. Tummempi tyvi tekee hiuksista moniulotteisen näköiset, mikä tehostuu entisestään, kun hiusten pituuksiin tehdään balayage-tekniikalla raitoja.

Biitsiblondi

Jos kesän huumasta haluaa pitää vielä hetken kiinni, on kirkas biitsiblondi nappivalinta vastaanottaa vaihtuva vuodenaika. Viileä blondi näyttää siltä, kuin se olisi syntynyt kuin itsestään loman aurinkopäivien tuloksena.

Lähteet: Instyle ja Harper's Bazaar.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?