Pohjoismaiden parhaat pukeutujat liikenteessä – 30 upeaa katutyyliä Kööpenhaminan muotiviikolta - Tyyli - Ilta-Sanomat

Pohjoismaiden parhaat pukeutujat liikenteessä – 30 upeaa katutyyliä Kööpenhaminan muotiviikolta

Kokosimme yhteen parhaat katutyylit.

Marimekko esitteli kevään 2021 vaatemallistonsa digitaalisesti Kööpenhaminan muotiviikolla. Digitaalisten muotinäytösten lisäksi muotia oli esillä myös Tanskan pääkaupungin kaduilla, kun muotivaikuttajat esittelivät tyylejään.­

14.8. 13:35

Kööpenhaminan muotiviikko saatiin tällä viikolla vietyä loppuun asti koronatilanteesta huolimatta, tosin poikkeusjärjestelyin. Muotiviikko järjestettiin osittain digitaalisina, ja myös esimerkiksi Marimekko osallistui muotiviikolle digitaalisella muotinäytöksellä.

Poikkeusjärjestelyistä huolimatta muotiviikot keräsivät tyylikkäät ja trendikkäät pukeutujat liikkeelle Tanskan pääkaupungin kaduille.

Tyylitietoiset bloggarit ja tyylivaikuttajat panivat lookeissaan tuttuun tapaan parastaan. Kesäisestä säästä johtuen asujen joukossa nähtiin paljon kesävaatteita, kuten hempeitä ja naisellisia mekkoja sekä pastelli- ja karkkivärejä. Tyyleistä voi kuitenkin bongata myös syksyn trendejä. Asuissa toistuivat muun muassa ruutukuosi, keltaiset sävyt, ylisuuret paitapuserot, näyttävät kaulukset ja hihat, bleiseripuvut sekä pussimaiset ja leveälahkeiset housut.

Katso alta tyylinäytteitä!

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset