Kaipaavatko kasvot pientä ryhdistystä? Tuotteet, jotka silottavat juonteita - Tyyli - Ilta-Sanomat

Kaipaavatko kasvot pientä ryhdistystä? Tuotteet, jotka silottavat juonteita

Täsmävoiteet silottavat ja virkistävät ihoa säännöllisesti käytettynä.

Tuotteet tehoavat, kunhan niitä jaksaa käyttää säännöllisesti ainakin kahden viikon ajan.­

9.8. 10:00

Iän myötä iho menettää väistämättä kimmoisuuttaan ja kiinteyttään. Jos otsan tai ylähuulen juonteita olisi kiva hieman silottaa, mutta täyteaine- ja botox-pistoshoidot tai veitsen alle meneminen kuulostavat turhan radikaaleilta toimenpiteiltä, löytyy apu näistä purkeista.

Voiteiden tuloksia voi odottaa näkevänsä kahden kuukauden kuluttua, jos niitä on muistanut käyttää säännöllisesti joka päivä.

Botoxin sijaan

Botuliini, josta tutummin käytetään tunnetun botuliinibrändi botoxin nimeä, on lihaksia väliaikaisesti lamauttava aine. Botoxilla siliävät esimerkiksi otsan tai silmäkulmien juonteet.

Mehiläisen myrkystä eristetyllä uutteella eli bee venomilla sanotaan olevan samankaltaisia vaikutuksia ihoon kuin botoxilla. Kosmeettisesti käytettynä myrkky saa kehon uskomaan, että sitä on pistänyt mehiläinen, jolloin kollageenin ja elastaanin tuotanto tehostuu.

Puhdas+ Bee Venom -seerumi sisältää mehiläisen myrkyn lisäksi kosteuttavaa hyaluronihappoa, 40 e / 30 ml.­

Silmäjuonteiden täyttämisen sijaan

Silmänympärysvoiteista löytyy apua moniin silmänalusten ongelmiin. Kofeiini ja vihreä tee voivat laskea turvotusta, lakritsinjuuri ja C-vitamiini auttavat tummiin silmänalusiin ja hyaluronihappo tasoittaa hentoja juonteita.

Nivea Q10+C Anti-Wrinkle Eye Cream -silmänympärysvoiteessa on mukana runsaasti C-vitamiinia, 10 € / 15 ml.­

L'Oreal Paris Revitalift Filler -silmänympärysvoide tasoittaa ihoa hyaluronihapon avulla, 23 € / 15 ml.­

Huulitäytteiden sijaan

Mikään voide ei valitettavasti voi saada aikaan samanlaista pitkäaikaista tulosta kuin varsinaiset täyteainepistokset huuliin, mutta on olemassa lukuisia tuotteita, joilla huuliin saa oikeasti ekstrakokoa ja -näköä muutaman tunnin ajaksi. Näissä tuotteissa on yleensä mukana kanelia, pippuria tai mentholia, jotka ärsyttävät huulten ihoa ja saavat veren kiertämään niissä hetkellisesti runsaammin. Tämän seurauksena huulet näyttävät vaikutusajan verran täyteläisimmiltä.

Myös tehokkaalla kosteutuksella voi saada aikaan saman efektin: hyaluronihappoa tai avokado- ja kookosöljyä sisältävät huulituotteet nostavat ihosolujen vesipitoisuutta ja huulet voivat näyttää muhkeammilta.

Verso Skincare Lip Serum -huuliseerumi on superkosteuttava huulten iholle. Mukana on myös juonteita silottavaa retinolia, 57 € / 15 ml.­

Buxom Full-On Plumping Lip Polish -huulikiilto turvottaa huulia mentholin avulla, 24,50 €.­

Lähteet: Byrdie, The Spotlyte

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset