Tarvitsevatko hiukset ekstrahuomiota loman jälkeen? Näin löydät oikean seerumin joka hiustyypille ja ongelmaan - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tarvitsevatko hiukset ekstrahuomiota loman jälkeen? Näin löydät oikean seerumin joka hiustyypille ja ongelmaan

Hiusseerumit ovat erinomainen lisäys hiustenhoitorutiiniin joko täsmätuotteina tai yleisenä kunnonkohottajana.

Eri hiustyypeille on omat seeruminsa.

31.7.2020 18:15

Samalla tavoin kuin kasvoseerumeissa, myös hiusseerumeista löytyy täsmätuote jokaiseen tarpeeseen ja hiustyyppiin. Olipa toiveissa sitten hiusten vahvistaminen, takkutukan silottaminen ja selvittäminen tai kadonneen kiillon metsästäminen, auttavat nämä tehotipat kaikkiin ongelmiin.

Klassikko kunnon kiiltoon

Tämä seerumi on vuodesta toiseen maailmanlaajuisesti myydyimpiä hiusten hoitotuotteita, ja ihan ansaitusti. Seerumi silottaa ja pistää kuriin karheat ja pörröttävät hiukset kosteissakin oloissa. Kevyt koostumus ei kuitenkaan saa tukkaa linttaan, vaan föönauksen alle levitettynä hiuksista tulee silkkisen sileät ja kiiltävät.

Paul Mitchell Super Skinny -seerumi, 31,90 € / 150 ml.

Kaksihaaraisten korjaamiseen

Värjätyt ja käsitellyt sekä paljon lämpölaitteille altistuvat hiukset tuppaavat rispaantumaan latvoista. Goldwellin seerumi tekee jokaisen hiussuortuvan ympärille suojaavan kalvon, joka ehkäisee kaksihaaraisten syntymistä ja pehmentää tukkaa. Tuotetta levitetään muutama tippa kosteisiin tai kuiviin latvoihin.

Goldwell Kerasilk Reconstruct Split Ends -seerumi, 33,50 € / 28 ml.

Vaurioituneelle tukalle

Nimestään huolimatta Davinesin purkki sisältää seerumia. Maailmalla supersuosittu seerumi ravitsee vaurioituneita hiuksia ja tekee vaalennetustakin tukasta terveen näköisen ja tuntuisen. Pullossa on hiustuotteita ajatellen litrahinta enemmän kuin kohdallaan ja iso pakkaus kestää käytössä kuukausikaupalla.

Davines Oi Oil -seerumi, 35,90 € / 135 ml.

Kiharoille hiuksille

Luonnonkihara tukka on lähtökohtaisesti karhea ja pörröinen, mutta mitä tahansa silottavaa seerumia hiuksiin ei kannata laittaa, jotta kiharat pysyvät kauniina. Hiuksia vahvistava ja kosteuttava Noughty helpottaa myös tukan kammattavuutta, ja se on saanut curly girl -metodia noudattavien siunauksen.

Noughty To The Rescue -seerumi, 11,90 € / 75 ml.

Nopeampaan föönaamiseen

Kuten luvattu, lähes kaikkiin pulmiin on olemassa niitä vastaava seerumi. Jos tukkaa on paljon ja föönaaminen tuntuu kestävän ikuisuuden, löytyy helpotus Living Proofin tuotteesta. Seerumi antaa hiuksille lämpösuojan ja samalla lupaa nopeuttaa hiusten kuivumista jopa puolella.

Living Proof Restore Smooth Blowout Concentrate -seerumi, 28 € / 45 ml.

Yön aikana takkuuntuvalle tukalle

Kérastasen yöksi hiuksiin levitettävä seerumi on tukalle sama kuin yövoide kasvoille. Seerumin sisältämät vitamiinit kosteuttavat latvoja ja paikkaavat päivän touhuissa tukasta hävinnyttä kosteutta unien aikana tehokkaasti.

Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum -seerumi, 43 € / 90 ml.

Osittaiset lähteet: Byrdie, Cosmopolitan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?