9 hyvää asua pyöräilyshortseilla – tältä trendivaate näyttää suomalaisnaisten päällä - Tyyli - Ilta-Sanomat

7 naista esittelee kesän kiistellyn shortsitrendin: ”Eivät kiristä”

Marja, Milla, Elli-Maija, Pia, Iina-Katariina, Katja ja Sofia esittelevät, kuinka pyöräilyshortsit saadaan näyttämään hyvältä asussa kuin asussa.

20.7. 19:01

Pyöräilyshortsit ovat olleet jo parin kesän ajan pukeutumisen kiistelty trendi. Kesällä 2018 trendiksi ponnahtaneet pöksyt saivat alkuun varsin jyrkän vastaanoton, mutta hiljalleen tyyli on alkanut näyttää vain paremmalta ja paremmalta.

Trikoisia, polvipituisia ja kireitä shortseja on näkynyt jälleen tänä kesänä katukuvassa, ja ne näyttävätkin vakiintuneen kesäpukeutumisen mukavana vaatekappaleena.

Pyysimme seitsemää pyöräilyshortseihin hurahtanutta naista kertomaan, mikä kyseisessä shortsityylissä on parasta. Viimeistään nämä tyylikuvat todistavat, että pyöräilyshortsit todella sopivat myös suomalaisten tyylikkääseen ja mukavaan kesäpukeutumiseen!

Mukavan sporttiset

Marjan, 27, tyyli on siisti, huoliteltu ja harkittu. Myös kesän trendishortsit sopivat omaksi havaittuun tyyliin.

– Liikun vapaa-ajallani paljon, joten suosin vaatteissa ennen kaikkea mukavuutta. Tästä syystä tykkään pyöräilyshortseista. Ne istuvat moneen asuun ja ovat sporttiset sekä mukavat jalassa.

Rentoon tai juhlavampaan asuun

Pyöräilyshortsit kuuluvat myös Millan, 27, suosikkivaatteisiin.

– Pyöräilyshortsit ovat minun yksi lempivaatteistani, koska ne on mahdollista yhdistää melkeinpä millaiseen asuun tahansa. Rennosti pukeutuessa pidän pyöräilyshortsien kanssa isoa t-paitaa tai hupparia. Jos taas haluan pukeutua hieman hienommin, myös jakku toimii hyvin. Lisäksi pyöräilyshortsit ovat kovassa käytössä treenatessa.

”Todella mukavat”

Elli-Maija, 25, on usean muun trenditietoisen tapaan ottanut pyöräilyshortsit omakseen.

– Lyhyesti sanottuna minulla on tosi yksinkertainen tyyli ja yhdistelen eri materiaaleja keskenään, jotta asuni on mahdollisimman mielenkiintoinen! Pyöräilyshortsit toimivat hyvin, koska ne ovat todella mukavat ja vähän erikoisemman näköiset kuin normaalit shortsit. Lempparityylini koostuu chunkylenkkareista, bikershortseista ja valkeasta kauluspaidasta. Siihen päälle vielä vaikka oversize-nahkatakki!

Pyöräilyshortsit sopivat myös hameiden kanssa

Pia, 27, valitsee vaatteensa niiden mukavuuden ja käyttämisen helppouden perusteella.

– Kuvan vaatekokonaisuudessa olen inspiroitunut salaa Star Warsista, ja tämä kokonaisuus oli juuri sopiva juhannusjuhliin.

Hän käyttää pyöräilyshortsien kanssa yleensä hameita.

– Hillitympi kokonaisuus sisältää yleensä sisältää mustat shortsit ja mustan hameen. Jos haluan näyttävämmän kokonaisuuden, yhdistän hameen kanssa neon-väriset shortsit sekä mätsäävän vyön. Pyöräilyshortsit ovat muutenkin tosi mukavia käyttää hameiden kanssa – tuulen puuskista ei tarvitse murehtia!

Pyöräilyshortsit auttoivat reisien yhteen hankaamiseen

Iina-Katariinan, 27, tyyli on ennen kaikkea rento ja huoleton.

– Aloin käyttää pyöräilyshortseja siksi, että omistan isot reidet, jotka hankaavat yhteen. Tätä ongelmaa ei enää ole shortsien ansiosta! Pyöräilyshortseissa on myös parasta se, että ne eivät kiristä, ovat korkeavyötäröiset ja käyvät ihan mihin tahansa vaatteeseen.

Iina-Katariinan vaatekaapista löytyy pyöräilyshortseja eri väreissä ja kuoseissa, jotta niitä on helppo yhdistellä erilaisten yläosien kanssa. Useimmiten hän yhdistää trendipökät over size -paidan kanssa.

– Tämän hetken lempparini on yhdistää pyöräilyshortsit Marimekon isomman koon Jokapoika-paitaan ja maihareiden tai valkoisten lenkkareiden kanssa. Viileinä iltoina noihin asuihin on helppo lisää esimerkiksi hyvin istuva nahkatakki.

Harkittu kokonaisuus

Yleensä pukeutumisessaan hameita ja mekkoja suosiva Katja, 24, kertoo ihastuneensa erityisesti pyöräilyshortsien monipuolisuuteen ja mukavuuteen.

– Itse käytän pyöräilyshortseja ison t-paidan ja chunky-tennareiden kanssa. Lisään yleensä vielä bleiserin – kokonaisuus näyttää harkitulta eikä nopeasti puetulta. Tykkään panostaa ulkonäkööni jopa vain ruokakauppaan mentäessä.

Pitsiset yksityiskohdat tekevät shortseista kiinnostavammat

Sofia, 22, kuvailee omaa tyyliään rennoksi.

– Tykkään lisätä asuun pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät asusta kiinnostavamman. Esimerkiksi näillä pitsisillä pyöräilyshortseilla saa asusta mukavan, mutta samalla pitsi tuo yhden yksityiskohdan lisää.

Myös Sofia painottaa pyöräilyshortsien mukavuutta ja tuomaa ”turvaa”.

– Hameenkin alla kyseiset sortsit tuovat mukavuutta, kun ei tarvitse pelätä, että vilauttelisi helman noustessa ylös tai istuessa.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset