Sama kroppa, kuudet erilaiset bikinihousut – katso, mitä eri mallit tekevät takamukselle - Tyyli - Ilta-Sanomat

Sama kroppa, kuudet erilaiset bikinihousut – katso, mitä eri mallit tekevät takamukselle

Bikinihousut ovat mitä luultavimmin tämän kesän kohutuin vaatekappale. Katso videolta, mitä eri mallit tekevät vartalolle!

10.7. 11:03

Pakaraa paljastavat pyllybikinit eli brazilian-malliset, muutaman viime vuoden aikana suureksi trendiksi ympäri maailmaa nousseet bikinihousut nousivat Suomessakin esiin kaikelle kansalle viimeistään kesäkuun lopulla, kun suomalaisäiti kertoi Iltalehdelle vaatekappaleen aiheuttaneen rantaraivoa ja huorittelua.

Pyllybikineiden voimauttavan vaikutuksen puolesta puhunut erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström tarttui aiheeseen Instagramissaan ja lanseerasi kehorauhaa julistavan #arvokaspylly-kampanjan.

Vaikka kuvapalvelu sensuroi hashtagin nopeasti, sosiaalisessa mediassa jatkettiin sanoman jakamista ja aiheesta keskustelemista. Kun vielä Helsingin Sanomat tarttui pyllyaiheeseen viimeviikkoisessa kolumnissaan ja MTV uutisoi pakarat paljastavien bikinihousujen käynnistäneen keskustelun tulvan, peppubikineiltä on ollut tänä kesänä vaikea välttyä.

12 suomalaisnaista taas näytti Ilta-Sanomille aiemmin, miltä kohutut bikinipöksyt näyttävät päällä ja miksi malli on heidän valintansa rannalle.

Olemme kehuneet mallia aiemminkin ja muun muassa listanneet eri valmistajien kivoimmat pyllybikinit.

Nyt otimme kahdet mielipiteitä jakaneet brazilian-malliset ja neljät muut erilaiset bikinihousut kokeiluun ja puimme ne samalle vartalolle. Yllä olevalta videolta näet, mitä perinteiset narubikinit, kuluneena vuonna jälleen trendikkäiksi nousseet tangat, korkea ja matala vyötärö ja peittävä ja paljastava takamus tekevät kropalle.

Päätä itse, mikä on lopputulos!

Psst! Muista myös nämä:

Me Naisten toimitus kokeili muutama vuosi sitten samassa hengessä bikinialaosia hipster-, mummo-, naru- ja tai-mallissa.

Pari kesää sitten testasimme seitsemät bikiniliivit samalle naiselle.

Viime kesänä kokeilimme puolestaan hieman erikoisempia, uskaliaita ja näyttäviä trendiuikkareita ja -bikinejä.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset