Loistava halpa ripsari ja puikko, jolla taiot ihanat kiharat – nämä kauneustuotteet ihastuttavat nyt - Tyyli - Ilta-Sanomat

Loistava halpa ripsari ja puikko, jolla taiot ihanat kiharat – nämä kauneustuotteet ihastuttavat nyt

Kauneustoimittaja kokoaa vakuuttavimmat kosmetiikkatuotteet ja toimivat kauneusuutuudet.

6.7.2020 18:02

Superhyvä ripsiväri

Kevään ajan lähes käyttämättömänä lojuneet vanhat ripsivärit oli pakko heittää roskiin ja avata ripsarittomien kuukausien jälkeen uusi maskara. Työpöydälläni odotti jälleen itselleni uusi Essencen ripsiväri, tällä kertaa kuitujen avulla sekä tuuheutta että pituutta lupaava tuote. Ja huh, mitkä räpsyttimet tällä sai aikaan! Ei kökköjä, kaunis kaari, suhteellisen hyvä erottelevuus ja lupauksen mukaan kunnolla pituutta ja tuuheutta.

Essence What the fake! Wolumizing & lenghtening mascara, 4,39 €.­

Ihastuttavat minikiharat

Tätä tuotetta ei voi esitellä ilman esimerkkikuvaa. 10-millisellä puikkokihartimella saa muotoiltua tiukkaa kiharaa, jolla saa valittujen hiussuortuvien kappalemäärästä ja paksuudesta riippuen lookeja afromaista kiharaa lähentelevästä tukasta korkkiruuveihin. Mitä ohuempi suortuva kerrallaan kihartaa, sitä pörheämpi lopputuloksesta tulee. Itse suosin mahdollisimman suuria hiusosioita. Harjoittelu tekee mestarin – kokeile ensimmäistä kertaa koti-iltana, ei juuri ennen tärkeää tilaisuutta!

Babyliss Paris 10mm Curling Wand, 39,95 €.­

Näppärä monitoimisivellin

Kesällä mukanani on kulkenut katkaistun näköinen puuterisivellin, joka vie matkakokoisen vartensa vuoksi mahdollisimman vähän tilaa laukusta. Käytössäni on ollut Real Techniquesin jouluksi lanseerattu minipuuterisivellin, mutta merkin 407 näyttää lähestulkoon samalta ja lupailee oman käyttötyylini kaltaisia ominaisuuksia: samalla siveltimellä levittyvät niin puuteri, aurinkopuuteri kuin poskipunakin.

Real Techniques Mini Multitask Brush, 7,90 €.­

Kermaista kuorintaa ennen itseruskettavaa

Itseruskettavatestiä tehdessäni kuorin ihoa itseruskettavistaan tunnetun Vita Liberatan omalla vartalokuorinnalla. Voidemaisen tuntuinen, jojobarakeita sisältävä kuorinta lupaa valmistella ihon rusketustuotetta varten. Mehiläisvahan kerrotaan rauhoittavan ja hoitavan ihoa, mantelin ravitsevan ja parantavan ihon tasaisuutta, saksanpähkinän tehostavan ihosolujen uusiutumista ja tuotteen kosteuttavan ihoa 72 tuntia. Suuret lupaukset tuntuivat täyttyvän, eikä iho ollut saunan ja kuorinnan jälkeen lainkaan kuivan tuntuinen. Kuorintavoide ei myöskään jätä iholle ruskettumista estävää pintaa, kuten osa öljypitoisista kuorintatuotteista, ja se sopii sekä kasvoille että vartalolle.

Vita Liberata Skin Polish Super Fine Moisturising Exfoliator, 19,95 € / 175 ml.­

Paikoillaan pysyvä silmämeikki

Olen laiska käyttämään silmämeikinpohjustustuotteita, ja usein sudin luomivärin suoraan puuteroidun meikki- tai peitevoidekerroksen päälle. Luomeni eivät ole rasvoittuvat, joten rasvaisuutta estävä ja silmämeikin paikoillaan pitävä pohjustus on tuntunut turhalta.

Keväällä aloin kuitenkin ”pohjustaa” yläluomet IsaDoran voidemaisella luomivärillä, joka on kehitetty aktiiviseen elämäntyyliin. Se hylkii vettä ja lupaa pysyä paikoillaan koko päivän kerääntymättä juonteisiin. Levitän värin suoraan luomelle applikaattorilla ja häivytän sormin. Mattapinnan päälle on helppo lisätä haluttu luomivärisävy tai -sävyt perinteisesti siveltimellä ja puuterimaisella luomivärillä.

IsaDora Active all day wear eyeshadow, 14,50 €. Saatavilla neljä eri sävyä.­

Tehokasta rusketusta

Muistutetaan alkuun: Rusketuksessa ei ole terveyshyötyjä, päinvastoin. Se on käytännössä ihon tulehdusreaktio. Lisäksi runsas auringolle altistuminen nostaa ihosyöpäriskiä. Jos kuitenkin päivettynyt iho ja auringossa oleilu tämänkin tiedon jälkeen houkuttelee, muista suojautua huolellisesti. Yksi lempiaurinkorasvoistani on Piz Buinin rusketusta buustaava voide, joka antaa jopa vaalealle ja normaalisti huonosti ruskettuvalle iholle paremman ja tasaisen päivetyksen.

Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion, 21,90 € / 150 ml. Saatavilla suojakertoimet 15 ja 30.­

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?