Veera, 25, ja 11 muuta suomalaisnaista kohutuissa pyllybikineissä – tältä mielipiteitä jakava tyyli näyttää rannalla - Tyyli - Ilta-Sanomat

Veera, 25, ja 11 muuta suomalaisnaista kohutuissa pyllybikineissä – tältä mielipiteitä jakava tyyli näyttää rannalla

Tavalliset suomalaisnaiset kertovat, miksi hitiksi noussut bikinityyli viehättää.

Muun muassa Jasmin, Veera, Kia ja Casmira ovat tykästyneet peppua paljastavaan brazilian-bikinimalliin.­

30.6. 15:30

Pyllybikinit eli pakaraa reippaasti paljastavat brazilian-malliset bikinihousut ovat nousseet muutamassa vuodessa huippusuosituksi rantatyyliksi.

Ensimmäisiä viitteitä bikinien ja uimapukujen takamuksen muodonmuutoksesta nähtiin jo kesällä 2016, kun kangasta alkoi olla alaosissa vähemmän ja bikinien ja uimapukujen reuna siirtyi pakaran alta sen ylle.

Seuraavissa kolmessa kesässä malli kasvatti suosiotaan, ja nyt vaateliikkeet ja muodin nettikaupat pursuilevat brazilian-biksuja. Moni suomalainenkin on havainnut mallin imartelevaksi ja siirtynyt pepun peittävästä mallista hieman paljastavampaan.

Pyysimme tavallisia suomalaismimmejä esittelemään tämän kesän rantatyylinsä ja kertomaan, miksi pyllybikinit ovat päätyneet päälle. Tältä trendi näyttää käytössä!

Pauliina, 25, kertoo käyttävänsä mallia ennen kaikkea rusketusrajojen vuoksi.

– Tykkään mallista varsinkin silloin, kun on tarkoitus saada hyvä pronssi iholle. Minulla ei ole mitään rusketusrajoja vastaan, mutta mielestäni näyttää siistimmältä, jos koko pakara on kivasti ruskettunut, eikä alaosan alta paista puoliksi kalpea pylly. Yleisillä rannoilla en vedä biksuja pyllyvakoon.

Essi, 22, käyttää brazilian-mallia osin trendin takia mutta myös siksi, mitä malli tekee kropan muodolle.

– Koen, että kyseinen malli saa oman vartalotyyppini näyttämään hieman muodokkaammalta. Enemmän peittävät bikinit korostavat entisestään kapeaa lantiotani ja saavat treenatunkin pepun näyttämään pannukakulta.

Veera, 25, on ottanut paljastavamman bikinimallin käyttöön ensi kertaa tänä kesänä.

– Olen vasta nyt uskaltanut käyttää tätä bikinimallia, kun itsetuntoni on parantunut. Tänä kesänä löysin tämän mallin ihanuuden! Rusketus näyttää super kivalta ja näyttäähän peppukin paremmalta. Lisäksi tunnen olonkin itsevarmemmaksi.

Ella, 20, tilasi pakaraa paljastavan uimapuvun alun perin ulkomaanmatkaa varten, mutta nyt se on käytössä Suomessakin.

– En ole koskaan mennyt trendien mukaan, mutta nyt niin sattui vahingossa käymään. Tykkään puvun avoimesta selästä, ja mielestäni alaosan malli pukee omaa kroppaa kaikkein parhaiten.

Minna, 27, antaa bikinivalinnalleen yksinkertaisen syyn:

– Käytän tämän mallista bikiniä ihan vain siksi, että se näyttää mielestäni hyvältä.

Jasmin, 22, kertoo, että olo on brazilian-bikineissä itsevarmempi.

– Ne ovat minusta muita malleja imartelevammat ja sopivat monelle eri vartalotyypille.

Kia, 24, on käyttänyt trendikästä bikinimallia ilmiön alusta lähtien.

– Olen käyttänyt kyseistä mallia jo vuosia, heti, kun niitä alkoi näkyä kaupoissa ja ihmisillä rannoilla. Ne ovat mukavammat ja mielestäni näyttävät paremmalta kuin niin sanotut mummopöksyt, joita joutuu aina asettelemaan paremmin.

Myös Pirre, 44, on viihtynyt hittimallissa jo useita vuosia. Hän on ostanut bikineitä ulkomailta, ennen kuin ne saapuivat trendin mukana Suomeen.

– Olen käyttänyt näitä jo monta vuotta. Aikaisemmin toin niitä Espanjasta Suomeen, kun ei niitä saanut täältä. Kun itsellä on treenattu takapuoli, ne on vaan parhaimmat päällä. Käytän samaa mallia myös alusvaatteissa. Pysyy hyvin paikallaan, ja trikoiden alla ovat myös salilla saumattomat, kuin toinen iho.

Casmira, 31, puhuu mukavuuden puolesta.

– Inhoan rusketusrajoja, ja nuo ovat tosi kivat ja pienet ja mukavat päällä.

Jasmin, 25, kertoo pitävänsä siitä, että paljasta pintaa ei tarvitse enää häpeillä.

– Minusta on ihanaa, että elämme ajassa, jossa saa näkyä pintaa, eikä se ole mikään tabu tai osoitus siitä, että yrittäisi olla tyrkky. Jos on peppua, niin miksi ei näyttäisi sitä!

Julia, 18, puolestaan kertoo, että olo tuntuu tyylissä seksikkäältä.

– Brazilian-malliset bikinit ovat huomattavasti mukavammat ja näyttävät hyvältä päällä. Tunnen oloni seksikkäämmäksi kyseisillä bikineillä, ja totta kai se on kiva esitellä muodokasta kroppaansa. Olen tyytyväinen ulkonäkööni, ja on kiva pukeutua niin, että tietää näyttävänsä hyvältä.

Aurilla, 28, on kolme syytä bikinivalintaan.

– Itse käytän brazilian-bikinejä, koska tykkään mallista, se sopii paremmin keholleni, ja myös rusketus on parempi.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset