Kesän helpoimmat ja ihanimmat kampaukset – näistä kuvista ei voi kuin inspiroitua - Tyyli - Ilta-Sanomat

Kesän helpoimmat ja ihanimmat kampaukset – näistä kuvista ei voi kuin inspiroitua

Hellepäivinä hiuksia ei juurikaan jaksaisi laittaa. Näillä helpoilla kampauksilla tukan saa muutamassa minuutissa kuosiin ja tarvittaessa vaikka juhlakuntoon.

19.6. 17:36

Huonoa hiuspäivää ei ole, kun päähän sitoo värikkään silkkihuivin Dua Lipan tyyliin. Jos tukka on päässyt hieman tunkkaiseksi, freesaa kuivahoitoaine pituudet ja otsatukan jälleen pehmeiksi ja ilmaviksi.

Ysärityyliset space bun -mininutturat onnistuvat hätätapauksessa vaikka ilman peiliä. Pohjalle kannattaa laittaa kuivasampoota tai tekstuurisuihketta, jotta nutturat pysyvät pitkään siisteinä. Kuvan space bunit on tehnyt muun muassa Gwyneth Paltrow'n ja Vanessa Hudgensin luottokampaaja Chad Wood.

Tämä polkkatukkaan pinneillä tehty kampaus on lähes laittoman helppo ja supernäyttävä: jakauksen ohuemmalle puolelle kasataan kokoelma päivän asuun sopivia pinnejä ja menoksi.

Pitkä, hieman löysytetty letti toimii aina. Letti pitää hiukset kuosissa hellepäivien meiningeissä ja kun se päässä käy nukkumaan, on aamulla hiuksissa valmiina laineet.

Tämä söpö twistinuttura syntyy, kun hiukset jakaa ensin kahteen ekaan osioon ja kieputtaa ne sitten toistensa ympärille. Hiusten latvat kieritetään lopuksi nutturan tyven ympärille ja kiinnitetään muutamalla pinnillä.

Värikkäät pinnit aseteltuna jakauksen molemmin puolin tekee tukasta heti kesäisen ja tyylistä pirtsakan tyttömäisen. Kevyt suihkaus hiuskiinnettä pinnien päälle varmistaa, että ne pysyvät paikallaan koko päivän.

Lettikruunu on ehkä kaikkien aikojen juhannuskampaus. Pään ympäri kiertävä letti näyttää hyvältä yksin ja vielä upeammalta, kun sen päälle asettelee peltokukista tehdyn kukkaseppeleen.

Jos perusponnari tuntuu tylsältä, saa kesäisellä huivilla kampauksesta tuunattua tyylikkään version, joka sopii sekä kaupungille että kesäjuhliin. Tyyli muuttuu astetta rennommaksi, kun ponnarista irrottaa muutaman suortuvan kasvoja kehystämään.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset