Kesän ihanimmat hameet – 20 kaunista valintaa - Tyyli - Ilta-Sanomat

Kesän ihanimmat hameet – 20 kaunista valintaa

Valitsimme kesän kauneimmat hameet niin arkityyliin kuin juhlaan.

Hameet ovat tänä kesänä mukavia ja rentoja!­

1.6. 15:05

Kesäkuun ensimmäinen päivä tarkoittaa sitä, että mattimyöhäistenkin on aika kaivaa vaatekomerosta kesävaatteet esille. Ja mikä olisikaan ihanampi kesävaate kuin hame!

Suomen auettua moni kirmaa kotoilun jälkeen esimerkiksi kesäkahviloihin ja terasseille, ja ihanille kesävaatteille onkin jälleen käyttöä.

Kokosimme yhteen tämän kesän hametrendejä. Nyt laitetaan helmat hulmuamaaan!

Kukkahameet

Viime vuosina olemme suosineet kesäpukeutumisessa midimittaisia kukkahameita, mutta nyt kukkahametrendi muuttuu astetta lyhyemmäksi. Kaupat ovat täynnä minimittaisia kukkahameita, joista ei tyttömäisiä röyhelöitä puutu.

Minimittaista hametta valittaessa on hyvä pitää mielessä yksi seikka. Jos sattuu hakemaan solakampaa vaikutelmaa, minihameen reunan ei kannata osua juuri reisien paksuimpaan kohtaan, vaan hieman alemmas.

Polvipituutta, eli aivan polven yläpuolelle, juuri sen kohdalle tai aivan hieman alapuolelle päättyvää helmaa, pidetään universaalisti imartelevana valintana.

39,95 €, Rare London / Nelly.­

25,95 €, Zara.­

34,95 €, Pieces / Nelly.­

25,99 €, Gina Tricot.­

Neuloshameet

Muun muassa Kardashianien siskosten suosimat tiukat neulos- ja trikoohameet imartelevat kurveja. Yhdistä midimittainen tiukka hame crop toppiin tai kesäiseen kukkapaitaan ja sandaaleihin ja tyyli on valmis!

39,99 €, Lindex.­

45,95 €, NA-KD.­

39,95 €, Zara.­

19,99 €, Gina Tricot.­

Maksihameet

Maksimekkotrendin jälkeen vuorossa on luonnollisestikin maksihame! Tänä kesänä maksihameissa saa olla röyhelöitä ja kuvioita. Onko mukavampaa hametyyliä olemassakaan?

29,99 €, H&M.­

49,95 €, Zara.­

29,95 €, Zara.­

39,99 €, Only / Ellos.­

Napitettavat farkkuhameet

Kesän ihanin farkkuhame on napitettava ja midimittainen!

Imartelevaa, midimittaista hametta valittaessa kannattaa muistaa yksi sääntö. Jos valitset säären puoliväliin yltävän midimitan, valitse malli, jossa helma päättyy hieman pohkeen puolivälin alapuolelle säären kapeampaan kohtaan.

84,95 €, Levi's / Zalando.­

69,95 €, Dr.Denim / Zalando.­

59,99 €, Esprit.­

85 €, Levi's / Ellos.­

Halkiot

Oli kyseessä sitten kukkahame, midi- tai minimittainen hame, tietty yksityiskohta tekee siitä vielä astetta trendikkäämmän. Erilaiset halkiot ovat tämän kesän juttu!

19,99 €, H&M.­

45,95 €, NA-KD.­

39,95 €, NA-KD.­

21,99 €, Gina Tricot.­

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset