Näillä saat vaaleat hiukset varmasti keltaisesta hohtavan viileiksi – 7 loistavaa tuotetta - Tyyli - Ilta-Sanomat

Näillä saat vaaleat hiukset varmasti keltaisesta hohtavan viileiksi – 7 loistavaa tuotetta

Kokosimme takuuvarmasti toimivat tuotteet, joilla vaaleiden hiusten kellertävät sävyt taittuvat viileän hopeisiksi, helmenvaaleiksi ja jopa kevyesti laventeliin.

Viileää vaaleaa, kiitos!­

26.5. 18:03

Hopeashampoiden kulttituote

Hopeashampoista ei voi kirjoittaa mainitsematta Fudgea. MyStylen testissäkin toimivaksi todettu shampoo- ja hoitoainepari viilentää hiukset takuuvarmasti. Aiemmin vaalennetulle tukalle melko kovakourainen hopeashampoo on uudistettu hiljattain kohtelemaan hiusta hoitavammin, kun tuotteisiin yhdistettiin korjaavan Damage rewind -linjan ominaisuuksia.

Fudge Professional Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo, 26 € / 250 ml, ja Conditioner, 26 € / 250 ml.­

Loistava kotimainen hopeashampoo

Yksi kotimaisista suosikkishampoista on edelleen suhteellisen tuore tuttavuus, Four Reasonsin hopeashampoo. Jos hiuksesi kestävät kauttaaltaan vaahdotusta ja shampoon hetkeksi vaikuttamaan jättämistä, kokeile tätä. Plussaa ihanasta raikkaan makeasta tuoksusta ja valmistuksesta Suomessa!

Four Reasons Professional No Yellow Shampoo, 16,90 € / 300 ml.­

Tehokas hiusnaamio

Toinen kotimainen yllättäjä tulee Cutrinilta. Vaaleanliilana tuubista tuleva hiusmaski ei anna odottaa erikoisia, mutta kun sen antaa vaikuttaa saunassa kymmenisen minuuttia, teho on vakuuttava: hiuksiin todella tulee kauniin viileä helmiäisen hohtava sävy!

Cutrin Aurora CC Pearl Conditioner, 16,90 € / 200 ml.­

Todella pigmenttinen hoitoaine

Yksi parhaista hopeahoitoaineista, joita olen kokeillut, on Budgien tummanvioletti hoitsikka. Tuote on niin pigmenttistä, että ensimmäisellä kerralla sain vaaleista raidoistani hennon violetit. Seuraavilla kerroilla sekoitin hoitoainetta vain pari pumppausta tavallisen hiusnaamion tai toisen hoitoaineen joukkoon, jolloin teho hieman laimeni. Tämä todella toimii!

Budgie The Silver Conditioner, 14,90 € / 300 ml.­

Pari hyvää suoraväriä

Kunnolla värinmuutosta saa kotikäyttöisillä suoraväreillä. KC Professionalin geelimäinen harmahtavan violettiin taittava suoraväri taittaa keltaista sävyä pois todella tehokkaasti ja tekee hiuksista kylmät. Keunen suoraväri on jo todella tehokas – jos kaipaat vain kevyttä taittoa, sekoita tätä vain pieni määrä hiusnaamion joukkoon. Suoravärejä kannattaa aina kokeilla ensin yhteen ohueen hiussuortuvaan, jotta näet, kuinka hiuksesi reagoivat niihin.

KC Professional Color Mask Art, sävy Moonstone, 13,90 € / 120 ml.­

Keune Color Craving, sävy Lovely Lavender, 24,50 € / 150 ml.­

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset