Näin feikkaat täydellisen kesäihon sekunneissa – katso kuvat ennen ja jälkeen

Ilman auringonottoa tai itseruskettavaakin voi saada pronssisena tai kultaisena hehkuvan kesäihon. Kauneustoimittaja kokeili viisi ihanaa tuotetta.

Kiiltävä, hehkuva, hohtava ja päivettynyt iho syntyy helposti vartalokosmetiikalla. Jutun kuvat on napattu puhelimella, eikä niiden värejä ole muokattu.

26.5.2020 11:56

Moni on vähentänyt auringonottoa sen haittojen vuoksi. Toiset eivät taas rusketu luonnostaankaan. Itseruskettavat tai suihkurusketus ovat avain paahteiseen ihoon, mutta kaikki eivät jaksa tai halua läträtä niidenkään kanssa.

Jos ihosta kuitenkin haluaa hehkuvan kesäisen, ilmeen voi huijata vain hetkellisestikin muutamalla erilaisella päivän tai illan päätteeksi pois pestävällä tuotteella.

Katso, kuinka tuotteet muuttavat kuivan, lakananvaalean ja elottoman näköisen talvi-ihon hehkuvaksi.

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Suomalainen Luonkos-luonnonkosmetiikkasarja lanseerasi aivan äskettäin vartalokakun, joka kuulosti jo pelkän kuvailunsa puolesta täydelliseltä.

Celebrate-vartalokakku lupaa antaa kauniin kimalteen ja kevyen kultaisen sävyn iholle. Kimaltavasta ja luonnonmukaisesta micasta tehonsa saava kakku myös kosteuttaa ja hoitaa: kakussa on käytetty muun muassa vitamiinipitoista tyrniä, korjaavaa ja ravitsevaa kaakaovoita ja rauhoittavaa aloe veraa.

Kakku on tehty käsityönä Naantalissa, se on vedetön ja säilöntäaineeton ja pakattu muovittomaan pahvirasiaan. Luonkos Celebrate Sparkling Body Cake, 27,95 € / 60 ml.

Kakku sulaa käsissä ihon lämmöstä pikkuhiljaa, jonka jälkeen tuotetta saa levitettyä iholle. Itse sivelin sitä myös suoraan kakusta dekolteelle ja olkapäille. Näin se toimi:

Iho ennen tuotetta.

Iho tuotteen jälkeen. Kuvaan on vaikea taltioida kakun antamaa kultaista hehkua, mutta todellisuudessa efekti on vieläkin ihanampi. Tämä jää käyttöön!

Täydellisen ruskettunut iho parissa sekunnissa

Itseruskettavistaan tunnettu brändi Vita Liberata valmistaa myös moussemaista vartalomeikkiä, jolla esimerkiksi sääristä mutta halutessaan vaikka koko kropasta saa todella ruskean. Samalla kun iho peittyy väriin, tuote nimensä mukaisesti blurraa ihon tasaiseksi.

Vita Liberata Body Blur, sävy Latte, 39,90 € / 100 ml.

Itse käytän tuotetta erityisesti kesävaatteiden tai juhlamekkojen paljastamille säärille, joista tulee hetkessä huippukauniit.

Iho ennen tuotetta.

Iho tuotteen jälkeen. Kuvapari kertoo kaiken oleellisen – näyttää siltä, kuin olisin viettänyt juuri koko talven Balilla.

2 x pronssinen kimalle

Kuivaöljyt ovat kolmas ihana tapa saada iholle kesähehkua. Pronssista kimallusta sisältävät öljyt levittyvät iholle todella kevyenä, ohuena ja nimensä mukaan kuivana koostumuksena. Näiden kanssa ei tarvitse huolehtia tahmaamisesta tai tahroista!

Esimerkiksi kuivaöljyjen kulttibrändi Nuxen ja Suomen markkinoille tänä keväänä saapuneen kauneusbrändi Ida Wargin metallisena hehkuvilla öljyillä iho saa kauniisti hohtavan pinnan ja vain aivan hienoisesti lämpimänsävyistä heleyttä.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi-Purpose Dry Oil, 31,50 € / 50 ml.

Iho ennen tuotetta.

Iho tuotteen jälkeen. Nuxen kuivaöljystä tulee hehkua ja jopa hieman pronssista sävyä.

Ida Warg Dry Shimmer Oil, 19,90 € / 100 ml.

Iho ennen tuotetta.

Iho tuotteen jälkeen. Vaikka iho näyttää kostealta ja öljyiseltä, pinta on täysin kuiva.

Vartalon BB-voide suojakertoimella

Luonnonkosmetiikkamerkki Mádaralta löytyy aurinkosarjastaan värivoide, joka toimii vartalolle aivan samaan tapaan kuin kasvoja kevyesti kaunistavat BB-voiteet. Läpikuultava voidekerros näyttää luonnolliselta mutta parantaa ihon ulkonäköä.

Mádara Beach BB Shimmering Sunscreen SPF15, 21,95 € / 100 ml.

Vaalea ja hennosti hehkuva kermainen voide sisältää kevyen fysikaalisen suojakertoimen 15 ja on sävyltään ruskettumattomalle iholle sopivaa. Voide tasoittaa ihon pienet virheet ja saa sen hehkumaan tasaisena.

Iho ennen tuotetta.

Iho tuotteen jälkeen. Tällä tuotteella ei saa tummempaa väriä, mutta vaalea iho näyttää kauniin tasaiselta, hyvin hoidetulta ja terveen hehkuvalta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?