Tyhjennätkö vaatekaappia? Tässä ovat parhaat nettikirpputorit ostoon ja myyntiin

Kokosimme suurimmat suomalaiset palvelut, joiden kautta myyt ja ostat käytettyjä vaatteita netissä helposti.

Käytetyistä vaatteista pääsee nykyisin eroon myös erilaisten nettikirppisten kautta. Kuvituskuva.

4.5.2020 14:11

Emmy

Emmyn valikoimassa on yli 80 000 käytettyä naisten, miesten ja lasten merkkivaatetta, -kenkää ja -asustetta. Palvelu tekee myyjän puolesta kaiken työn: lajittelu, valokuvaus, hinnoittelu ja postitus kuuluu Emmyn henkilökunnalle. Tuotteet toimitetaan palveluun tiputtamalla ne yrityksen omaan keräyslaatikkoon, joita löytyy ympäri Suomea. Myyntituotoista tilitetään myyjälle tuotteesta ja maksutavasta riippuen 18–83 prosenttia. Emmy hyväksyy markkinapaikkaansa vain tietyt muotibrändit, ja kelpaamattomien vaatemerkkien lista on pitkä.

Store.emmy.fi

Niin Mua

Niin Mua myy vain laadukkaita käsin valittuja tuotteita, joiden elinkaari ei ole vielä päätöksessään. Se ostaa myyntiinsä kaikenkuntoisia second hand- ja vintagevaatteita ja -asusteita. Tuotteiden sisäänostohinnat neuvotellaan sähköisesti kuvien ja viestien välityksellä, minkä jälkeen tuotteet voi lähettää verkkokauppaan veloituksetta.

Niinmua.com

Rekki

Rekkiin voi postittaa 10–60 kappaleen käytettyjen vaatteiden paketin ilmaiseksi. Rekin henkilökunta käy tuotteet läpi ja tekee niistä lähettäjälle tarjouksen – jonka voi joko hyväksyä tai jättää hyväksymättä. Myyntiin pistetyt vaatteet ovat myynnissä Rekin verkkokaupassa 180 päivää, ja myyntituoton tilitys tapahtuu joko kuukausittain tai kertatilityksenä myyntijakson aikana toteutuneista myynneistä. Rekissä ollaan tarkkoja vaatemerkeistä, ja myyntiin sopimattomien edullisten brändien lista on pitkä.

Rekki.fi

Vähänkäytetty

Vähänkäytetyssä vaivaa täytyy nähdä itse hieman enemmän. Vaatteet täytyy kuvata ja lisätä palveluun ennen kuin niitä hyväksytään myyntiin, ja ennen lähetystä ne pitää myös numeroida. Vähintään 10 tuotteen paketti postitetaan palveluun, minkä jälkeen tuotteet julkaistaan myyntiin. Palvelu hoitaa kaikki ostotapahtumat, tuotteita koskevat kysymykset, tuotteiden lähetykset sekä mahdolliset reklamaatiot ja tuotepalautukset. Myyjä pääsee kuitenkin seuraamaan ja hallinnoimaan myyntituottoja asiakastilin kautta.

Vahankaytetty.fi

Zadaa

Zadaa on puolestaan mobiilisovellus, joka tarjoaa käytettyjen vaatteiden myyjille ja ostajille yhteisen shoppailualustan. Tuotteet listataan myyntiin ja lähetetään ostajalle itse. Palvelun kautta ei kuitenkaan tarvitse huolehtia epärehellisistä myyjistä tai ostajista, sillä Zadaa huolehtii kaikista rahansiirroista ostajien ja myyjien välillä ja lupaa takaisinmaksuturvan 10 000 euroon asti. Myös tarjottu toimitus on helppo, nopea ja turvallinen.

Zadaa.co/fi/

Onko sinulla hyvä käytettyjen vaatteiden myynti- tai ostovinkki? Kerro se kommenteissa!

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?