Sävytä tukkaa helposti kotona – näillä suoraväreillä ja hiustuotteilla onnistut - Tyyli - Ilta-Sanomat

Kaipaako hiusväri pientä virkistystä? Näillä tuotteilla saat tukkaan nopeasti sävyä

Kun tukkaan haluaa laittaa väriä kotona, suoravärit ja erilaiset sävyttävät tuotteet ovat turvallisia vaihtoehtoja.

Hiuksiin saa sävyä muutenkin kuin kaupan kestoväreillä tai kampaajalla.­

25.4. 15:06

Miltä kuulostaisi pieni pinkki vivahde hiuksiin näin kevään korvilla? Tuntuuko tyvikasvu tylsältä, kun kampaajan hoiviin ei ole ehkä hetkeen päässyt?

Näillä toimiviksi todetuilla tuotteilla saat raikastettua tukkaa kätevästi kotioloissa.

Pastelliunelmiin

Kesä lähestyy, ja kummasti söpöt pastellivärit alkavat näyttää taas hyviltä ja houkuttelevilta.

Keunen suoraväreistä löytyvät melkeinpä kaikki sateenkaaren värit, ja ne haalistuvat hiuksista pois pikku hiljaa pesujen myötä. Jos väristä haluaa kirkkaan, pitää pohja vaalentaa, mutta pastelleilla saa kyllä hauskaa, kevyttä sävyä niin värjäämättömään kuin hieman tummempaankin tukkaan.

Keune Color Craving -suoraväri, 24,50 €.­

Yhden illan juttu

Jos hiuksiin haluaa kokeilla uutta sävyä, mutta lopputuloksesta ei välttämättä haluaa pysyvää, on tämä tuote täydellinen. Suihkeessa on mukana niin paljon pigmenttiä, että sillä saa ruskeaankiin tukkaan tehtyä vaikkapa viininpunaisia raitoja.

Väri huuhtoutuu pois hiuksista seuraavassa shampoopesussa. Suihkeella saa kätevästi myös tyvikasvua piiloon akuutin kriisin iskiessä.

KMS StyleColor-suihke, 30 €.­

Tuunaa lempishampoo hopeatuotteeksi

Hopeatipat eivät varsinaisesti värjää hiusta, mutta niillä saa kivasti niin luonnostaan vaaleaan kuin vaalennettuun tukkaan selvästi viileämmän sävyn. Hopeashampoot ovat yleensä sävyn lisäksi ominaisuuksiltaan melko vaatimattomat, eli niillä harvoin saa hoitoa tai volyymia tukkaan. Urban Alchemyn tipat voi sekoittaa omaan lempishampooseen, jolloin mikä tahansa shampoo saa myös hopeasampoon ominaisuuden.

Tippoja voi annostella sen mukaan, kuinka violettiin taittava lopputulos on haaveissa.

Urban Alchemy Prescription Blonde -tipat, 20 €.­

Hoitoa ja väriä yhdessä tuubissa

Tällä suoraväripigmenttejä sisältävällä sävytteellä saa jo valmiiksi värjättyyn tukkaan lisää syvyyttä tai virkistettyä kulahtamaan päässyttä väriä. Vaalennettuun pohjaan sävytteellä saa tehtyä täysin uuden värin.

Jos sävytteen väri näyttää liian tujulta, voi mukaan sekoittaa kotoa jo löytyvää hoitoainetta laimentamaan lopputuloksen intensiteettiä. Sävyte on itsessäänkin todella hoitava, ja värin lisäksi kaupan päälle saa kauniin kiillon.

Biozell Professional Color Tech -sävyte, 11,90 €.­

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset