9 oikeasti hyvää ja toimivaa kuivashampoota – laatua saa jo parilla eurolla - Tyyli - Ilta-Sanomat

9 oikeasti hyvää ja toimivaa kuivashampoota – laatua saa jo parilla eurolla

Haussa hyvä kuivashampoo? Näistä löydät uuden suosikkisi.

Kuivashampoo auttaa, kun haluat siirtää pesupäivää. Toimivaa raikkautta saa pikkurahallakin.­

23.4.2020 12:52

Hyvä kuivashampoo pelastaa hiuspäivän kuin hiuspäivän. Kokosimme kaikista julkaisemistamme kuivashampootesteistä korkeimmat pisteet saaneet ja kirkkaimmiksi nousseet tuotteet.

Näihin pulloihin voi todella luottaa.

Design.me Quickie Me Dry Shampoo Spray, 19,90 € / 339 ml

”Rakastan! Raikastaa kunnolla rasvaisenkin tukan, tuo juuri sopivasti volyymia ja rakennetta tekemättä tukasta sähköistä takkua ja häivyttyy parilla pöyhäisyllä tummaankin tukkaan – ja niin pitääkin, tämä kun on etenkin tummalle tukalle kehitetty tuote. Blondeille löytyy oma versionsa. Pehmeän raikasta tuoksuakin voisi käyttää vaikka hajuvetenä, ja iso pullo kestää käytössä pitkään. Täyttää kaikki vaatimukseni kuivashampoolle.”

Cien Dry Shampoo, 2,29 € / 200 ml

”Nyt on tuotteella sellainen hinta-laatusuhde, että oksat pois! Lidlin kuivashampoo ei kalpene tippaakaan esimerkiksi Batistelle. Freesaa pahemmankin rasvaletin, antaa hieman rakennetta, tuoksuu raikkaalta, suihku tulee pullosta kunnon paineella mutta hallitusti... Tätä ostan varmasti lisää, kun kerran tällä hinnalla saa näin hyvää.”

System Professional BB Instant Reset Dry Shampoo, 28 € / 180 ml

”Tehokas puhdistaja, joka katoaa helposti tummempaankin tukkaan. Tuoksuu raikkaalta, mutta tuoksua ei ole yhtään liikaa. Tukka saa tästä tuotteesta myös kevyesti rakennetta ja näyttää tämän jäljiltä taas raikkaalta ja ryhdikkäältä.”

Id Hair Elements Xlusive Play Dry Shampoo, 19,90 € / 150 ml

”Takuuvarma suorittaja. Tuotetta tulee hyvällä paineella, se taltuttaa myös kunnolla rasvaisen tukan ja katoaa hyvin tummaankin tukkaan. Vain hieman varttuneemman rouvashenkilön hajuvettä muistuttava tuoksu saattaa jakaa mielipiteet. Testijakson jälkeen tämä on melkein käytetty, kun monet muut pullot jäivät pariin kokeilukertaan. Jää käyttöön salikassiin.”

Klorane Dry Shampoo With Oat Milk, 16,50 € / 150 ml

”Yllättäjä apteekista! Tuote katoaa parilla pöyhäisyllä tummaankin tukkaan, poistaa hyvin rasvaa hiuspohjasta eikä partavesimäinen tuoksukaan jää leijumaan – ja lopulta siihen ihan tykästyy. Hyvin unisex-tuote kaikin puolin. Suuttimesta tulee kunnolla tuotetta hyvällä paineella. Tuo myös aavistuksen tuuheutta ja rakennetta tekemättä tukkaa kuitenkaan takkuiseksi tai sähköiseksi. Tällä saa tukan varmasti puhtaan oloiseksi.”

Batiste Clean & Classic Original, 7,90 € / 200 ml

”Raikas ja puhdas tuoksu. Häivyttyy helpohkosti tummaankin tukkaan ja jättää hiukset silkkisen sileiksi. Ei tuo juuri volyymia eli ei karheuta hiuksen pintaa, mutta ei sitä lupaakaan. Tämä ei ole turhaan monissa blogeissa hehkutettu ja useasti palkittu klassikkotuote! Käytän tuotteen mielelläni loppuun, mutta lähinnä arkikäytössä. Yhtään tavallista työpäivää spesiaalimpaan tilanteeseen kaipaan tukkaani enemmän volyymia kuin purkilla on tarjottavanaan.”

Moroccan Oil Dry Shampoo Dark Tones, 29 € / 205 ml

”Erityisesti tummille hiuksille tarkoitettu tuote suihkuaa pullosta vaaleanbeigenä sumuna ja lupaa pehmeänsilkkisen lopputuloksen ilman sameutta. Lupaus pitää täydellisesti: sormet liukuvat vaivatta läpi hiusten eikä hiuksiin jää lainkaan vaaleita rantuja tai sameutta, vaikka hiukset vain haroisi kevyesti sormin tuotteen kuivahdettua. Mieto mutta miellyttävän puhdas tuoksu on varsin unisex. Tuote ei tuuheuta, mutta ei sitä lupaakaan.”

Biozell Professional Volumizing Dry Shampoo, 6,90 € / 300 ml

”Erittäin hyvä perustuote, joka hoitaa hommansa eli imee rasvaa tukasta ja hiuspohjasta. Tuote myös tuo tukkaan omaan makuuni juuri sopivasti rakennetta ja tuuheutta. Isot plussat edullisuudesta, kotimaisuudesta ja hyvästä saatavuudesta – tätä löytyy joka marketista. Hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan! Miellyttävän mieto ja melko neutraali tuoksu.”

Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser, 25,90 € / 180 ml

”Aavistuksen viilentävä tuote saa hiukset näyttämään aidosti siltä kuin aamulla olisi käynyt suihkussa. Tyvi kohottuu kunnolla. Hiuksiin jää pieni kuivashampoon tuntu, mutta ei tahmaista tunnetta edes pari päivää sitten pestyyn tukkaan. Runsaampi suihkiminen saattaa tarkasti katsottuna jättää tummiin hiuksiin harmahtavia alueita.”

Kuvat: Valmistajat

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?