Testasimme kulmakynät eri budjeteista: 10 ja 39 euron kynät saivat täydet pisteet - Tyyli - Ilta-Sanomat

Testasimme kulmakynät eri budjeteista: 10 ja 39 euron kynät saivat täydet pisteet

Otimme kulmakynät testiin ja arvioimme jäljen.

19.3.2020 16:13

Perusmeikkaaja kokeili 13 erilaista kulmakynää. Joukosta paljastui pari varsinaista suosikkia. Ulospäin koreimman pakkauksen kanssa toimiminen taas osoittautui varsinaiseksi sähellykseksi.

Näin kynät pärjäsivät.

Max Factor Real Brow Fiber Pencil, 9,90 €

Pieni ja paksu väriliitumainen kuitukynä, joka on hyvä käteen. Väriä tulee reilusti yhdellä vetäisyllä. Tummaa ja tymäkkää jälkeä haluaville. Kestävyys ei silti kovin hyvä, hikisellä sormella pyyhkäistessä tarttuu mukaan.

Arvosana: 3 / 5

Isadora Brow Powder Pen, 12,90 €

Hyvä peruskynä, väriä tulee helposti ja paljon eli harjaa pitää käyttää, jotta saa tasoitettua. Harja on ikävän karhea.

Arvosana: 2 / 5

Winky Lux Uni-Brow, 16 €

Kaunis pakkaus. Vahakynä, jolla saa tehtyä tarkkaa jälkeä, mutta väriä tulee niukasti eikä levity yhtä hyvin kuin muut vastaavat. Tuntuu että vaatisi kostutusta. Lopullinen jälki kuitenkin varsin kestävä. Harja pehmeä.

Arvosana: 4 / 5

Essence Eyebrow Designer, 1,89 €

Perinteinen kulmakynä, jälki ohut ja tarkka, hygieniamiinusta ilman suojusta olevasta harjasta.

Arvosana: 3 / 5

Ere Perez Almond Brow Pencil, 22 €

Perinteinen kynämäinen, pehmeän tuntuinen ja väri levittyy hyvin. Ei kovin kestävä. Miinus ulkopuolella ilman suojaa törröttävästä kovasta harjasta.

Arvosana: 2 / 5

Bronx Eyebrow Pen & Smooth Brush, 9,90 €

Muista erottuva erityisen pehmyt harja. Kapean vahakynän jälki on hyvä ja se levittyy helposti. Kestävä. Testin toinen suosikki!

Arvosana: 5 / 5

It Cosmetics Brow Power, 25 €

Tuote kertoo sisältävänsä muun muassa antioksidantteja ja biotiinia, joiden mahdollinen vaikutus ei kylläkään vielä testatessa selviä. Kapea vahakynä, joka ei levity yhtä hyvin kuin kilpailijansa. Lopputulos kuitenkin siisti ja kaunis, harja pehmeä.

Arvosana: 4 / 5

Nyx Professional Cosmetics Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil, 13,90 €

Superpehmeä harja, jonka mainostetaan soveltuvan erityisesti kulmakarvojen tuuhentamiseen. Vahakynän väri levittyy pehmeästi, mutta sitä saattaa tulla liikaakin, jos on tottunut tahkoamaan kovemmin kuivempia versioita. Luonnollinen lopputulos, joka jää kuitenkin hieman tahmeaksi karvoihin: rasvaisella sormella otsan pyyhkäisy kuluttaa väriä helposti.

Arvosana: 3 / 5

Sensai Styling Eyebrow Pencil, 39 €

Kapea vahakynä, joka levittyy miellyttävän pehmeästi ja jolla saa piirrettyä tarkkaakin jälkeä. Kierreharja on muita vastaavia selvästi pehmeämpi. Tyylikäs ja selkeä pakkaus. Suosikki!

Arvosana: 5 / 5

Max Factor Brow Slanted Pencil, 8,95 €

Viisto ja kapea vahakynä, jolla saa tehtyä tarkkaa jälkeä. Väri levittyy pehmeästi ja miellyttävästi. Muuten laadukkaalta vaikuttavan tuotteen päähän tökätty ikävästi geneerinen karhea kierreharja.

Arvosana: 3 / 5

Cien Eyebrow Styler, 2,99 €

Hyvä peruskynä, väriä tosin voi joutua lisäilemään päivän mittaan. Harja on pehmeä.

Arvosana: 3 / 5

Diego Dalla Palma The Brow Studio Long Lasting Water Resistant Eyebrow Pencil, 16,95 €

Hyvin perinteinen kulmakynä. Väri levittyy tasaisesti, ja kynällä saa halutessaan melko tarkkaa jälkeä. Harja on karhea.

Arvosana: 2 / 5

Benefit Brow Styler Eyebrow Pencil, 38,45 €

Pakkaus kuin shakkinappula, tarkoitettu kylppärin koristeeksi, ei mukaan kuljetettavaksi. Mainostetaan tarjoavan kolmea erilaista jälkeä riippuen siitä, käyttääkö pelkkää puuteria, kynää vai niiden yhdistelmää. Vaatii todellakin harjoitusta – ensi testauksella puuteriväriä tupsahti aivan liikaa ja seurauksena oli vain outo läiskä. Tätä puolestaan seurasi epätoivoinen hinkkaus sormella, koska pakkauksessa ei ole mukana minkäänlaista harjaa. Jos monimutkainen prosessi onnistuu, kestävyys on erinomainen, sillä väri humahtaa juureen asti. Kätevyydestä ei voi kiitellä.

Arvosana: 1 / 5

Kuvat: Valmistajat

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai. Lue kaikki kauneustestit täällä! Seuraa MyStylea myös Instagramissa @iltasanomatmystyle.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?