Kauneusbloggaajien parhaat kauneusvinkit – näistä he eivät luopuisi

Kauneusbloggaajien hehkuvan ihon ja hulmuavien hiusten taustalla on nippu hyväksi todettuja, yksinkertaisia vinkkejä.

Eevaleena Liedes, Virve Fredman, Erika Naakka ja Miia Johansson jakavat luotetuimmat kauneuskikkansa.

15.3.2020 18:20

Virve Fredman: ”Hyvillä yöunilla saisi paljon merkittävämpiä muutoksia kuin monilla kosmetiikkatuotteilla”

”Niin tylsältä kuin se kuulostaakin, on hyvä ja säännöllinen uni ehdottomasti paras kauneusvinkkini. Vasta kun aloin satsata unen määrään ja laatuun enemmän ja luovuin sen jatkuvasta laiminlyönnistä huomasin, kuinka merkittävästi se vaikuttaa myös ulkonäkööni. Ikitummilta vaikuttaneet silmänaluseni eivät olleetkaan luonnostaan niin tummat kuin luulin, ja ihonikin näytti heleämmältä. Tajusin, että hyvillä yöunilla saisi paljon merkittävämpiä muutoksia aikaan ihon ulkonäössä kuin monilla kosmetiikkatuotteilla. Koska uni vaikuttaa paljon myös muuhun jaksamiseen ja hyvinvointiin, olen yrittänyt nykyään huolehtia siitä, että priorisoin sen.”

”Kiinnitän paljon huomiota myös nukkuma-asentoon, jotta en esimerkiksi nuku koko yötä poski tyynyä vasten rytyssä. Nuorella iholla tyynyn aikaansaamat painaumat katoavat nopeasti, mutta iän myötä jo hitaammin. Jos kuitenkin nukkuu lähes joka yö samassa asennossa vuodesta toiseen ja se painaa vaikkapa silmänympärysihoa ryttyyn, saattaa kasvoille syntyä uniasennon vaikutuksesta lopulta pysyviäkin juonteita. En ole itse kova pyörimään nukkuessani, joten minun on ollut helppoa vaikuttaa uniasentooni ja minulle sopiva tyyny on sekin tehnyt osansa.”

Ostolakossa-blogin Virve Fredman

Erika Naakka: ”En tarvitse muutoin kalpeille kasvoilleni juuri meikkiä”

”Kulmien värjääminen ja itseruskettavan ja kuivashampoon käyttäminen ovat minun tapojani helpottaa arkiaamuja. Kun kulmissa on jo väriä, niiden täyttämiseen kulmakynällä ei tarvitse käyttää juurikaan aikaa. Itseruskettava taas pitää ihon kauniin päivettyneenä, joten en tarvitse muutoin kalpeille kasvoilleni juuri meikkiä. Volyymiä antava kuivashampoo pelastaa, kun hiukset ovat vähän rasvoittuneet tai ne ovat liukkaat ja lättänät. Suosikkini on Batisten tuuheuttava kuivashampoo.”

Nude-blogin Erika Naakka

Miia Johansson: ”Liika ihon rasvoittuminen johtuikin vain vääristä ihonhoitotottumuksista”

”Meikkaus on itselleni rauhoittumista ja pieni taiteellinen hetki aamuisin. Käytän siihen ainakin puoli tuntua joka aamu. Moni sanoo, ettei ole aikaa aamulla, mutta itse herään vaan tämän takia aikaisemmin, koska meikkaaminen rauhoittaa. Myös entisenä lentoemäntänä tein näin, vaikka töissä olisi pitänyt olla aamu viideltä. Tästä en luopuisi ikinä. Saan myös paremman fiiliksen, kun on ollut aikaa hieman laittautua.”

”Voidemainen poskipuna on paras arjen meikkivinkki, koska se pysyy huomattavasti paremmin kuin puuterimainen ja tekee ihosta kuulaan. Sitä voi myös laittaa kevyesti huulille, joka tuo myös ilmeeseen lisää virkeyttä. Lisääminenkin on nopeaa, koska tämä hoituu niin helposti sormin.

Moni ei ehkä tiedä, mutta aamuisin ihoa ei tarvitse pestä. Pelkkä vesipesu tai konjakkisienellä pyyhkiminen riittää. Itse kauhistelin tätä ennen kun ihoni puski päivän aikana hurjasti rasvaa. Lopulta tajusin, että liika ihon rasvoittuminen johtuikin vain vääristä ihonhoitotottumuksista ja liian tehokkaasta geeliputsarista.”

Miia Johansson -blogin Miia Johansson

Eevaleena Liedes: ”Heleys näyttää tulevan ihosta kuin itsestään”

”Sunnuntai on juuri sopiva päivä pieneen itsensä hemmotteluun. Arki-iltoina ei aina jaksa ihonhoidossaan juuri muuta kuin perusjutut; puhdistuksen ja kosteutuksen. Viikonloppuna on ihana tehdä kasvonaamio, kuorinta tai gua sha -hoito kasvoille. Siten uusi viikko alkaa hieman rentoutuneempana ja hehkuvampana.”

”Jos en jaksa meikata muuta, peitän ihon pienet virheet ja tummat silmänaluset peitevoiteella ja harjaan kulmakarvani geelillä. Sitten lisään Lumene Nordic Glow poskipuna- ja hohdepaletin voiteita poskille. Joka kerta kun laitan voiteita tästä paletista kasvoilleni, saan paljon kehuja ihostani. Hehkuvoiteet sulautuvat todella kauniisti ihoon ja heleys näyttää aina tulevan ihosta kuin itsestään. Voiteet levittyvät hyvin ja häivyttyvät kauniisti. Käytän levitykseen aina sivellintä.”

Meikkaaja ja Cream Files -sivuston Eevaleena Liedes

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?