Näin suomalaiset kauneusbloggaajat hoitavat ja laittavat hiuksiaan – ”Superhelposti astetta kivempi look”

Onko huono hiuspäivä? Ei hätää! Näillä kauneusbloggaajien vinkeillä saat hiukset helposti kuntoon.

Virve Fredman, Erika Naakka, Miia Johansson ja Eevaleena Liedes antavat omat tärppinsä hiustenhoitoon ja toimiviin hiustyyleihin.

13.3.2020 19:15

Jos hiukset ovat huonosti, on koko päivä helposti vähän piloilla. Näillä suosikkibloggaajien helpoilla vinkeillä jokainen päivä voi olla hyvä hiuspäivä.

Virve Fredman:

”Olin vuosikymmenen ajan hiustenvärjäyskierteessä, mutta nyt olen päässyt siitä eroon. Edellisen kerran hiuksiani on raidoitettu yli vuosi sitten. Pidän hiukseni pitkinä ja ne ovat melko helpot, joten nautin sen mahdollistamasta huolettomuudesta.

Satsaan hiustenhoitoon, mutta en koe, että sen tarvitsisi maksaa omaisuuksia. Omia suosikkejani ovat markettituotteiden aatelistoa edustavat edulliset Garnierin Hair Food -hiusnaamiot, jotka kosteuttavat ja ravitsevat hiuksia todella tehokkaasti. Omille hiuksilleni niistä parhaiten sopii kosteuttava ja ravitseva banaaninaamio. Pidän myös siitä, että näitä naamioita voi käyttää lyhyellä vaikutusajalla hoitoaineena, pidemmällä vaikutusajalla hiusnaamiona tai pienenä määränä pestyissä hiuksissa hiuksiin jätettävänä hoitoaineena.

Hiustenlaitossa nopeus ja helppous ovat minulle tärkeitä juttuja. Kun laitan tukkaani, en jaksa alkaa värkätä kampausten kanssa, mutta käytössäni on hyvä muotoilurauta, jolla kihartelen tai taivuttelen pitkät, suorat ja melko paksut hiukseni korkeintaan viidessä minuutissa. Tykkään luonnolliselta näyttävästä ja huolettomasta lopputuloksesta.”

Ostolakossa-blogin Virve Fredman

Virve Fredman.

Miia Johansson:

”Löysin curly girl -villityksen aikana hiuksistani kiharat! Tiesin kyllä, että ne ovat taipuisat, mutten tiennyt niiden olevan kiharat. Ajattelin aina, että ne nyt vain sattuvat olemaan kuivat hamput ja näyttävät kamalilta, jos en suorista niitä. Nykyään stailaan hiuksiani fiiliksen mukaan. Joskus suoristan ja joskus pidän kiharana. Kiharan kunnolla esiin tuomiseen käytän pesun jälkeen märkiin hiuksiin geeliä. En noudata curly girl -metodia pilkuntarkasti, koska kihara hius kyllä kihartuu ilman tarkkoja ohjeitakin. Olen kuitenkin ikuisesti kiitollinen metodille siitä, että löysin kiharani.

Kiharana hiukseni pysyvät puhtaan näköisinä jopa 4–5 päivää. Jos suoristan hiukset, joudun pesemään ne joka toinen tai kolmas päivä. Helppo arkivinkkini on siis pitää hiukset kiharana. Aamuisin vain suihkuttelen ne vedellä ja rutistelen kiharat paremmin esiin. Tämän jälkeen kuivaan hiuksia hieman diffuuserilla ja annan ilmakuivua. Curly girl on todella helpottanut elämääni.”

Miia Johansson -blogin Miia Johansson

Eevaleena Liedes:

”Hiusten suhteen olen selkeästi laiskempi kuin ihonhoidon tai meikkaamisen. Käyn säännöllisesti kampaajalla, koska oma hiuslaatuni vaatii säännöllistä leikkaamista ja kampaajan tehohoitoa. Raidoitan hiuksiani, joten raitojen ylläpitämiseksi säännölliset kampaajakäynnit ovat myös tarpeen.

Hento hiuslaatuni ei mielestäni kestä kovin montaa muotoilutuotetta, sillä haluan pitää pesuvälin parissa, kolmessa vuorokaudessa. Tarvittaessa käytän kuivashampoota ja tekstuurisuihketta tuomaan hiuksiin volyymia. Pidän hiuksia eniten auki, mutta usein myös niskaponnarilla. Arkena hyvä föönaus on tärkeää, yleensä en tee muuta. Taivuttelen laineita hiuksiini puikolla kun viitsin. Hiusöljy ja hyvä lämpösuoja ovat tärkeitä ennen lämpökäsittelyitä.”

Meikkaaja ja Cream Files -sivuston Eevaleena Liedes

Erika Naakka:

”Useimmiten heitän hiukset Invisibobblella ponnarille pois kasvoilta. Mutta jos menen vaikkapa johonkin työtapahtumaan ja haluan ehostautua enemmän, teen itselleni läpivetoletin, nutturan tai laitan päähäni jonkun kivan pannan. On niin ihanaa, että pantakampaukset ovat nyt in, niillä saa superhelposti ja nopeasti astetta kivemman lookin!”

Nude-blogin Erika Naakka

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?