Trendikkäimmät ripset juuri nyt – ”wispy” on uusin hittityyli, ja tältä se näyttää - Tyyli - Ilta-Sanomat

Trendikkäimmät ripset juuri nyt – ”wispy” on uusin hittityyli, ja tältä se näyttää

Luonnollista, epätasaista ja ilmavaa – siinä tämän hetken kuumimpien ripsityylien avainsanat.

Ripsitrendeissä luonnollisuus nousee tänä vuonna vahvasti esiin, mutta myös kimkardashianmaiset tähtiräpsyt ovat haluttu look.­

21.2.2020 18:09

Suomen suurimpiin kuuluva kauneushoitolaketju Blue Lagoon listaa ajankohtaisimmat ripsityylit tiedotteessaan. Niiden mukaan saa heittää hyvästit tasapaksuille sutimaisille räpsyttimille ja vaihtaa joko luonnollisempaan ja kevyempään, rikottuun tyyliin.

Vuonna 2020 ripsitrendeistä nousevat selkeimmin esiin luonnollisuus, rikottu linja ja kaikkein trendikkäimpänä rikottu ja ilmava ”wispy”.

Luonnollisuus

Tällä hetkellä luonnollisuus on vahvana trendinä niin ihonhoidossa, meikissä kuin hiustyyleissäkin. Luonnollisemman lookin nouseminen on Blue Lagoonin mukaan lisännyt jälleen klassisten ripsipidennysten kysyntää, joilla saa luotua kevyen ja erotellun ripsivärimäisen ilmeen.

Saman efektin saa taiottua tietysti myös ripsarilla.

Rikottua linjaa

Kim Kardashianin mukaan nimetty tähtimäinen ja näyttävä ripsityyli toteutetaan selkeästi rikotuilla volyymiripsillä, joissa on yleensä tumma ja tuuhea pohja ja paksut, huomattavasti pidemmät ”piikit. Eri pituuksilla rikotun ripsilinjan voi toteuttaa myös hyvin kevyeksi ja luonnollisen näköiseksi.

Muista tämä trendi myös irtoripsiä valitessasi!

Wispy

Uusimpana ripsitrendinä on Blue Lagoonin mukaan suosittuja tekoripsiä jäljittelevä rennommin rikottu ja ilmava wispy. Siinä sekoitellaan eri pituuksia ja haetaan viuhkamaista mallia.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?