Ihon uusi lempiainesosa – tämän takia tuotteesta kannattaa etsiä peptidejä

Aminohapoista koostuvat peptidit ovat ihonhoidon uusi suosikkiainesosa.

Tuore hittitehoaine voideviidakossa ovat peptidit.

Sanat retinoli, C-vitamiini ja hyaluronihappo alkavat olla jo tuttuja tekijöitä seerumeiden ja voidepurkkien kyljissä.

Tuore hittitehoaine voideviidakossa ovat peptidit.

Peptidit ovat lyhyitä aminohappojen ketjuja, jotka toimivat ihossa erilaisten proteiinien, kuten kollageenin, keramidien ja elastiinin rakennuspalikoina. Nämä ovat vastuussa ihon tekstuurista, vahvuudesta ja kestävyydestä. Yksinkertaisesti sanottuna peptideillä on tärkeä rooli ihon kimmoisuuden ja kirkkauden säilyttämisessä.

Ecookingin Super Serum -seerumissa on heksapeptidejä, jotka rentouttavat kasvojen ilmeryppyjä, 55,70 €.

Peptidit sopivat käytettäviksi kaikille ihotyypeille. Niitä voi löytää kaikenlaisista ihonhoitotuotteista putsarista seerumiin, mutta parhaiten ne toimivat iholle jäävissä tuotteissa, kuten voiteissa ja naamioissa.

Oriflamen Novage Ecollagen Wrinkle Power -sarjan päivävoiteen tehoaineina on kolmea erilaista peptidiä, ja myös suojakerroin 30, 44 €.

Peptideistä, kuten mistään muustakaan yksittäisestä tehoaineesta ei ole soolona ihon ihmepelastajaksi. Parhaimmillaan ja tehokkaimmillaan peptidit ovat, kun niitä sisältävät tuotteet yhdistää antioksidantteja ja muita anti-aging-aineita sisältäviin seerumeihin ja voiteisiin. Muista myös aurinkosuoja!

Peter Thomas Rothin Un-Wrinkle Lip Treatment -voide on anti-age-tuote nimenomaisesti huulille. 24 % sisällöstä koostuu peptideistä, 35 €.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?