Tämä harhaluulo usealla suomalaisnaisella on ihostaan – laivan kosmetiikka-asiantuntija kertoo

Oma ihotyyppi tulee monelle asiakkaalle yllätyksenä, kertoo suomalaisnaisten ihonhoitotottumuksia tunteva risteilylaivan myymäläpäällikkö.

Kuiva ja herkistynyt iho saattaakin johtua liian tujusta puhdistusaineesta, ammattilainen muistuttaa.

2.2.2020 18:06

Yhä useampi nainen kokee ihonsa olevan kuiva ja herkkä. Laivan kosmetiikkaosastolta haetaan usein hoitotuotteita tällaisen itse itselle tehdyn ihoanalyysin perusteella.

– Isolla osalla kuluttajista tuntuu olevan omasta mielestään tällainen iho. Todellisuudessa kyse on yleensä kuitenkin siitä, että kasvoja pestään liian vahvoilla aineilla, kertoo suomalaisten kosmetiikkaostokset ja -tarpeet työnsä puolesta tunteva Viking Linen kauneuspuolen osto-ja myyntipäällikkö Eva Rehnström.

– Vesi ja saippua -kombo ei todellakaan ole hyväksi iholle, hän muistuttaa.

”Suomalaiset haluavat oppia uutta”

Risteilyaluksilla asiakkaat kuitenkin kysyvät ammattilaisten havaintojen mukaan ilahduttavan paljon neuvoja ja vinkkejä oman ihon ja sille sopivien tuotteiden suhteen.

– Myymälöiden ammattilaiset neuvovat todella mielellään ja osaavat katsoa ihoa. Oma ihotyyppi tulee monelle asiakkaalle yllätyksenä, Silja Symphonyn myymäläpäällikkö Milla Ahlqvist kertoo.

Merimatkalla ei ole kiire minnekään, ja lomatunnelmissa kosmetiikasta on aikaa oppia ihan eri tavalla kuin arjen keskellä.

Hyvä niksi oman ihonhoidon parantamiseen onkin avun pyytäminen.

– Suomalaiset selkeästi kuuntelevat ja haluavat oppia uutta. Laivalla ehtii kokeilla rauhassa tuotteita ja istua vaikka ihan alas yhdessä myyjän kanssa, Rehnström vinkkaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?