Kardashian-siskosten hiusstylisti listaa tukkatyylit, joita pian kaikki himoitsevat - Tyyli - Ilta-Sanomat

Kardashian-siskosten hiusstylisti listaa tukkatyylit, joita pian kaikki himoitsevat

Hiusstylisti Justine Marjan laittaa joukkoa maailman kuuluisimpia hiuksia. Nämä trendit ovat kuuminta juuri nyt.

Kristin Cavallari on yksi julkkishiusstylisti Justine Marjanin asiakkaista.­

15.1. 18:02

Muun muassa Kardashian-Jenner-klaanin, plusmalli Ashley Grahamin, tv-tähti Kristin Cavallarin ja lukuisten huippumallien ja muiden kuuluisuuksien hiusstylistina tunnettu Justine Marjan on tukkaguru, jonka hiustyylinäytteitä seuraa Instagramissa 355 tuhatta ihmistä – ja näkee julkkisten päässä vielä moninkertaisesti suurempi määrä.

Nyt ammattilainen paljastaa kauneussivusto Huda Beautylle hetken tärkeimmät trendit.

Näitä tyylejä himoitaan hiusmaailmassa nyt.

Rosoinen polkka

Ei ole yllätys, että polkka pitää pintansa halutuimpana pituutena. Marjanin mukaan avainsanat ajankohtaiselle polkkaleikkaukselle ovat nyt rosoisuus, särmikkyys ja pykälikkyys.

Katso stylistin Instagram-videolta, kuinka hittityyli leikataan!

60-luvun tyyli

Aivan päinvastainen trendi on 60-lukua henkivä, sileäksi ja suorastaan täydelliseksi viimeistelty tyyli. Ulospäin taivutetut latvat ja huolellisesti siloteltu ilme tekevät tyylin. Panta tai puoliponnari kuuluvat myös pakettiin.

Nyöritetty letti

Varsinainen asennetyyli syntyy helposti omaan pitkään tai pidennyksillä lantiota hipovaksi huijattuun tukkaan. Kiinnitä tiukka poninhäntä ja letitä tukka tiukalle. Letti sidotaan ja koristellaan sitten esimerkiksi nyörillä tai ketjulla. Myös letin sekaan letitetty huivi tai oikeastaan mitkä tahansa muut koristeet voivat viimeistellä tyylin.

Helmet hiuksissa

Vaikka kaikenlaiset pinnit ja hiussoljet jatkavat yhä vahvasti muodin huipulla, hiukset saavat tänä vuonna jälleen uuden hittikoristeen. Nyt kampaus kuorrutetaan suloisilla yksittäisillä helmillä.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset