Ratkaisu parempaan ihoon ja nerokas oikotie kynsilakan kuivattamiseen – näitä kauneustuotteita haluat kokeilla

MyStylen kauneustoimittaja esittelee joka kuukausi ihanimmat uutuudet ja vakuuttavimmat kosmetiikkatuotteet. Näistä innostutaan nyt.

Lisää kosteutta iholle

Jos talvi-iho temppuilee tavalla tai toisella, apu saattaa löytyä samasta tuotteesta kuin minulla. Lisää ihonhoitorutiinin ensimmäiseksi askeleeksi puhdistuksen jälkeen hoitovesi, ja kosteus lisääntyy rutkasti. Kuten tiedämme, kosteudenpuute voi olla syynä muun muassa pintakuivuuteen, ihon rasvoittumiseen, epäpuhtauksiin ja juonteisiin. Hoitovedet lisäävät iholle kosteutta ja valmistelevat sitä vastaanottamaan paremmin seerumin ja kasvovoiteen hoitavat ominaisuudet.

Islantilaisten tiedemiesten perustaman BioEffectin hoitoneste on luksusta, mutta hoitovesiä löytyy nykyisin lähes kaikkien ihonhoitobrändien valikoimasta.

BioEffect EGF Essence -hoitovesi sisältää ohrapohjaista solukasvutekijää EGF:ää. Se lupaa kiihdyttää kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja parantaa ihon kykyä varastoida vettä, mikä ylläpitää ihon terveyttä ja kiinteyttä. Hajusteeton, alkoholiton ja öljytön. 95 €, mm. Stockmann ja Kicks.

Kotimainen luonnonkuorinta

Suosituksen arvoinen vartalonkuorintatuote löytyy kotimaiselta Ekopharmalta. Hellä vartalonkuorintaöljy Hilla rakentuu hoitavalle viinirypäleensiemenöljylle, ja kuorinta tapahtuu bambujauheella. Suomessa valmistettua vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

Ekopharma Helsinki Hilla Hellä 2-in-1 vartalokuorintaöljy, 24,90 € / 200 ml, mm. Hillankauppa.fi, Oloshop.fi ja Kauppa.ihokeskus.fi.

Parempi kampaus parilla suihkaisulla

Nyt löytyi ihana hiussuihke kampausten pohjalle ja muotoilulaitteiden alle! Keunen Prep Spray pohjustaa hiukset muotoilua varten, antaa lämpösuojan ja parantaa hiusten rakennetta ja käsiteltävyyttä. Se lupaa myös parantaa kampauksen kestoa, ja ainakin muotoiluraudalla tehdyt kiharat kestävät hyvin. Silikoniton.

Keune Blend Prep Spray, 24,50 € / 150 ml, kampaamoista.

Ihanan pehmeät jalat

Uusi jalkavoidesuosikki näyttää söpöltä yöpöydällä ja tekee iltaisesta jalkojen rasvaamisesta mukavan rutiinin pehmeällä unisexmaisella tuoksullaan. Muun muassa ihonhoidon lemppareita sheavoita, kauraöljyä ja skvalaania sekä kuorivia entsyymejä sisältävä jalkanaamio on superpaksua ja täyteläistä, ja saa jalkojen ihon tuntumaan pehmeämmältä ja ravitulta jo yhdessä yössä.

Mon Sun Bedtime Therapy Calming Oats Overnight Foot Mask, 11,90 € / 125 ml, Kicks.

Kynsilakka kuivaksi nopeasti

Jos et vielä ole kokeillut kynsilakankuivattajaa, nyt on sen aika. Varsinkin, jos lakkauksesi ehtii tuhriintua aina ennen kuivumistaan tai olet muuten vain malttamaton ja kiireinen, kuivatustipat ovat kaverisi.

Tippa tai pari tiputetaan lakatulle kynnelle. Kunhan kerroksia ei ole liikaa tai ne eivät ole liian paksuja, lakka kovettuu kosketuskelpoiseksi minuutissa.

Essie Quick-e Drying Drops, 14,40 €, tavarataloista.

Terve hehku poskille

Pääsin vihdoin kokeilemaan meikkimaailman ikonista poskipunaa, Narsin Orgasm-sävyistä, hehkuvaa punaa. Muut poskipunani saivat väistyä tämän tieltä nopeasti.

Persikkaa ja pinkkiä taitavasti yhdistelevä sävy on universaalisti imarteleva ja saa posket näyttämään luonnollisesti hehkuvilta. Jos luottopuna on edelleen hakusessa, kokeile tätä! Eri sävyjä löytyy reilut parikymmentä.

Nars Cosmetics Blush, sävy Orgasm, 32,45 €, mm. Lookfantastic.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?