Käsittämättömän upea iho! Melanie Grantilla on tuhansia seuraajia – näin hän hoitaa ihoaan - Tyyli - Ilta-Sanomat

Käsittämättömän upea iho! Melanie Grantilla on tuhansia seuraajia – näin hän hoitaa ihoaan

Melanie Grantilla on neljä omaa hoitolaa, kuuluisia asiakkaita ja upea iho. Tällaista ihonhoitorutiinia ihoekspertti noudattaa.

Melanie Grant tunnetaan ihonhoidostaan ja kuuluisista asiakkaistaan.­

10.1. 11:28

Aiemmin muun muassa australialaisilla kauneusklinikoilla ja aussi-Chanelilla työskennellyt, nykyisin Chanel Yhdysvaltojen kosmetologina toimiva Melanie Grant, 38, on varsinainen ihoikoni.

Ihonhoidon ammattilaisen fanijoukko alkoi kasvaa nelisen vuotta sitten Pariisin muotiviikoilla, kun sana kauneudenhoitajan käsittelyistä levisi suusta suuhun. Tällä hetkellä melaniegrantskin-Instagram-tilillä on yli 60 tuhatta seuraajaa ja naisella neljä kansainvälistä hoitolaa. Hän hoitaa esimerkiksi somemoguli Kim Kardashianin, muotisuunnittelija Victoria Beckhamin ja malli Karolina Kurkovan ihoja.

Elle kuvailee Melanie Grantin ihon näyttävän meikkivoiteella päällystetyltä silloinkin, kun hän on ilman meikkiä.

”Suosin meikittömyyttä useimpina päivinä, varsinkin silloin, kun ihoni tuntuu herkältä”, Grant kirjoittaa Instagram-tilillään.

Grant jakaa Ellen haastattelussa omat ihonhoitovinkkinsä.

Ei liene epäselvää, että näitä neuvoja kannattaa kuunnella.

1. Kasvojen puhdistus

Kuten monen muunkin upeaihoisen, myös Grantin ihonhoito lähtee perusteellisesta mutta hellävaraisin ja hoitavin ainein toteutettavasta puhdistuksesta. Monen ammattilaisen mukaan parin vaiheen puhdistus on avain kauniiseen ihoon.

Grant käyttää iltaisin kasvojen puhdistukseen ensin öljypuhdistusta ja toistaa sen jälkeen puhdistuksen maitohappoa sisältävällä putsarilla. Tämän tuplapuhdistukseksi kutsutun puhdistustyylin jälkeen hän viimeistelee puhdistuksen vielä misellivedellä.

Aamulla Grant pesee kasvot kevyemmin – talvisin vain öljyputsarilla ja kesäisin vain misellivedellä.

2. Seuraavaksi seerumi

Puhdistuksen jälkeen levitetään aina seerumi.

Illalla Grant vannoo ikääntymisen merkkejä häivyttävän ja ehkäisevän retinoliseerumin ja aamuisin antioksidanttisen eli ihoa suojaavan ja kirkastavan C-vitamiiniseerumin nimiin.

Grant muistuttaa taputtelemaan ja levittämään seerumin kevyin ja aina ylöspäin suuntautuvin liikkein. Ihon vetäminen alaspäin ei tee kenenkään kasvoille palvelusta.

3. Yöksi yövoide, päiväksi aina suojakerroin

Seerumin päälle tulee kosteuden alleen lukitseva kasvovoide.

Iltaisin Grant käyttää yövoidetta tai kasvoöljyä, joskus molempia. Yövoide auttaa ihoa uusiutumaan yön aikana. Aamuisin ja päivää varten tarvitaan aivan muuta, ja silloin Grant levittää kasvovoiteen, jossa on UV-säteilyltä suojaava suojakerroin. Eikä vain kasvoille, vaan kaulalle ja dekolteelle asti!

4. Kuorinta ja naamio

Grant tekee kuorinnan kahtena iltana viikossa. Hän itse käyttää hellävaraista maitohappokuorintaa, mutta paksummalle ja rasvaiselle iholle hän suosittelee glykolihappoa ja epäpuhtaalle iholle salisyylihappoa.

Samoin kahdesti viikossa hän levittää ravitsevan voidemaisen kasvonaamion.

5. Silmänympärykset ja huulet

Myös kasvojen pienemmät alueet, silmänympärykset ja huulet, tarvitsevat huomiota. Grant muistuttaa, että hyvin usein ensimmäiset pienet juonteet johtuvat puhtaasti kosteuden puutteesta.

Iltaisin Grant käyttää tuhdimpaa silmänympärysvoidetta, aamuisin kevyempää geeliä tai seerumia. Huulistaan Grant pitää huolta helpoilla keinoilla: hammasharjalla kevyesti kuorimalla ja huulivoiteella kosteuttamalla.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset