15 vaatetyyliä, jotka valtaavat kaupat ihan pian – tässä ovat kevään 2020 tärkeimmät trendit

Miten alkaa muotivuosi 2020? Kokosimme tyylit, joista povataan suuria hittejä.

Esimerkiksi tältä näyttää muoti vuonna 2020.

2.1.2020 14:15

Bermudashortsit

Jos jokin alaosa on takuuvarmasti muodissa keväällä ja kesällä 2020, on se takavuosilta tuttu shortsimalli. Bermudat tekevät paluun.

Polven ylle yltävät shortsit puetaan niin yksinään alaosaksi kuin osana lyhytlahkeista housupukua.

Givenchy.

Värikäs nahka

Nahkaa, nahkaa ja nahkaa! Materiaalia nähdään nyt kaikkialla, kaikissa vaatekappaleissa ja myös monissa väreissä. Värillisestä nahasta ennustetaan trendiä tälle vuodelle.

Bottega Veneta.

Hot pantsit

Hot pantsien eli mikromittaisten shortsien paluusta kerroimme jo viime vuoden puolella. Valmistaudu vaatekappaleen uuteen tulemiseen.

Chanel.

Kiiltävät pinnat

Metallisena hohtavat vaatteet ja kaikenlainen glitter ja paljetit ovat olleet näkyvämmin pinnalla taas jo hetken, mutta trendi jatkaa vain kasvamistaan tänä vuonna. Kiiltäväpintaiset kankaat valtaavat alaa.

Chloé.

Polvipituiset saappaat

Monta viimeisintä vuotta parhaat saapikkaat olivat joko nilkkapituiset sukkasaappaat tai nilkkurit ja nimityksensä mukaisesti korkealle polven ylle nousevat ylipolvensaappaat. Vuonna 2020 palataan kuitenkin saapikkaisiin, joiden varsi yltää klassisesti polveen.

Givenchy.

Kauttaaltaan leveät lahkeet

Tänä vuonna hiljalleen muotikansaa valloittanut housutyyli on massojenkin suosikki. Leveät lahkeet ovat ajankohtaisin valinta vuonna 2020.

Chloé.

Kaulaketjut

Korumuodissa seuraavaksi ilmiöksi povataan paksumpaa ja rehtiä ketjua. Edelliskausien lempparit, ohuet ja sirot kultakorut ja kaulakoruröykkiöt saattavat vaihtua jämäkämpään versioon.

Bottega Veneta.

Löysät suorat housut

Ylisuuret, rennon väljät ja maskuliiniset housupuvut ovat olleet hitti jo hyvän aikaa, mutta nyt muoti muuttuu entistä löysemmäksi. Lantiolla roikkuvat suorat housut ovat trendikkään valinta.

Givenchy.

Puhvihihat

Hihoissa enemmän on enemmän. Viime syksyn yllättävä ilmiö, puhvihihat, ovat monen muotijulkaisun mukaan tämän vuoden suosittu tyyli.

Isabel Marant.

Kaksiväriset vaatteet

Vaatekappaleiden värityksessä nähdään jännittävä tehokeino. Vaate jakautuu keskeltä kahtia eri värisiksi puoliksi. Esimerkiksi housuissa kumpikin lahje voi olla omaa väriään, kengät voivat olla keskenään eri väriset tai bleiserin vasen ja oikea puoli ovat kahta väriä.

Balmain.

Suuret kukkakuviot

Kuoseista kukat jatkavat menestystään. Nyt kuvio muuttuu isommaksi. Suuret ja värikkäät kukat kuuluvat kuositrendien ykkösiin.

Erdem.

Polka dot -pilkut

Kaikkein suosituin kuosi tuntuu kuitenkin olevan ikoninen polka dot. Pilkullinen kangas sopii mihin tahansa vaatekappaleeseen missä tahansa sävyssä.

Balmain.

Röyhelökerrokset

Mekkojen muodikas tyyli koostuu valtavista, kerrostetuista röyhelöistä.

Erdem.

Rypytys

Mekoissa ja puseroissa nähdään myös etuosan rypytyksiä.

Roksanda.

Virkatut vaatteet

Erityisesti kesällä tullaan näkemään mitä luultavimmin myös runsaasti virkatunomaista pintaa. Trendi nousi vahvasti esiin muotitalojen näytöslavoilla.

Isabel Marant.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?