Kaipaatko jotain uutta pikkujoulumeikkiin? 10 parasta ideaa huippumeikkitaiteilijoilta - Tyyli - Ilta-Sanomat

Kaipaatko jotain uutta pikkujoulumeikkiin? 10 parasta ideaa huippumeikkitaiteilijoilta

Mitä jos säväyttäisit tällä kertaa jollain uudella?

Ottaisitko mallia näyttelijä Julia Garnerin monomeikistä?

4.12.2019 7:14

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan! Jos haluaisit vähän panostaa ja laittaa juhliin jotain muuta kuin vanhan tutun luottomeikin, tästä jutusta voi olla apua. Poimimme huippumeikkitaiteilijoiden luomuksista kymmenen erilaista tuoretta ideaa, joita on helppo soveltaa. Oli tyylisi sitten hillityn hallittu tai katseita kääntävän räväkkä, näissä on, mistä valita.

Glitterrajaukset ja punainen huulipuna

Lisa Eldridge loihti näyttelijä Emma Robertsille takuuvarmasti toimivan juhlatyylin. Glitterrajaukset ovat näyttävät, mutta samalla keveämmät kuin perinteiset mustat rajaukset. Lisää helakka huulipuna, eikä paljon muuta tarvita.

Hehkuva iho pääosaan

Ota mallia Pat McGrathilta ja loihdi hohtavan heleä iho highlighterin eli korostustuotteen avulla. Silmämeikki voi pysyä hillittynä, kun valitset huuliin kirkkaan korallin sävyn. Väri toimii loistavasti myös talvikauden juhlissa, ja sen ansiosta erotut varmasti joukosta. Koralli huulipuna on pilkahdellut viime aikoina punaisella matolla myös muun muassa Sarah Hylandilla sekä Zendayalla.

Persikkaiset huulet ja tumma silmämeikki

Jos koralli tuntuu yksinään liian kesäiseltä, yhdistä siihen tumma silmämeikki tuhdeilla rajauksilla.

1960-luvun tyyliin

Jos pidät hillitystä tyylistä, mutta kaipaat meikkiisi sitä jotain, saattavat niin kutsutut hämähäkkiripset olla sinua varten. 1960-lukua henkivä look vaatii pääasiassa runsaasti maskaraa, jota suditaan etenkin alaripsiin. Toki voit myös ottaa avuksi tekoripset.

Joulunpunaista silmäluomille

Joulun väri on tietenkin punainen, ja rohkea levittää sitä nyt huulten sijaan silmäluomille. Näyttävä väri on parhaimmillaan, kun pidät muun meikin minimaalisena. Fiona Stiles nimesi näyttelijä Katherine Langfordille tekemänsä silmämeikin red velvet -silmiksi viitaten todennäköisesti hehkuvanpunaiseen red velvet -kakkuun. Samaisen herkun mukaan on muuten nimetty myös hiusväri!

Nudenväriset huulet ja kullan kimallusta

1990-luvulta tuttu nudensävyinen huulimeikki on tehnyt vahvan paluun muotiin. Tyyli taipuu erinomaisesti pikkujouluihin, kun sipaiset vielä silmäluomille hieman kimaltavaa kultaa ja lisäät ohuen silmänrajauksen. Älä unohda myöskään huulten rajaamista, kun tavoittelet himoittua täyteläistä ja viimeisteltyä huulimeikkiä.

Meikki ilman silmämeikkiä

Tämän helpommaksi ei juhlameikki muutu: valitse näyttävä huulipuna ja jätä silmät (liki) meikittä! Jätä siis luomiväripaletit rauhaan ja laita korkeintaan ohut kerros mustaa maskaraa yläripsiin.

Yhden värin varassa

Hung Vanngon meikkiluomus todistaa, että monokromaattisuus eli yhden sävyn meikki toimii edelleen. Metallisävyt, kuten Julia Garnerin meikin kupari, ovat nappivalinta juhliin. Hillitympikin versio monomeikistä toimii hyvin. Vinkit siihen löydät tästä jutusta.

Timantteja talveen

Myös tekojalokivin koristeltu silmämeikki lukeutuu tämän juhlakauden isoimpiin trendeihin. Muun muassa Euphoria-sarjaan meikkaava Kirsten Coleman yhdistää pienet strassit hopeanhohtoiseen silmämeikkiin. Lisää ideoita jalokivityylin toteuttamiseen löydät tästä jutusta.

Ruskea huulimeikki ja hohtava iho

Ruskealla huulipunalla saa helposti aikaan vaikuttavan ilmeen. Sävy kannattaa kuitenkin valita huolellisesti. Panosta muussa meikissä Charlotte Tilburyn tapaan hehkuvaan ihoon ja valitse silmiin neutraaleja sävyjä. Viimeistele kokonaisuus sipaisemalla silmien sisäkulmiin aavistus kultaista luomiväriä.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Meikkiguru paljasti rajaustekniikan, joka sopii ihan kaikille silmille – erityisesti siitä hyötyvät raskasluomiset

Raskaat yläluomet eivät estä nätin silmämeikin tekemistä – 9 vinkkiä, joilla onnistut

Meikkitaiteilijan kuvat Emma Stonesta näyttävät, kuinka valtavasti meikkiä tähdet käyttävät punaisella matolla

Moni tekee yhden kriittisen virheen meikatessaan – ammattilaiset kertovat, miten saat meikkipohjasta mahdollisimman kauniin

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?