Etsitkö uutta luottoripsiväriä? Listasimme 8 supersuosittua markettiripsaria, jotka on arvioitu lähes täydellisiksi - Tyyli - Ilta-Sanomat

Etsitkö uutta luottoripsiväriä? Listasimme 8 supersuosittua markettiripsaria, jotka on arvioitu lähes täydellisiksi

Näiden markettiripsivärien joukosta löydät taatusti uuden suosikkisi.

23.11.2019 8:18

Markettien hyllyt notkuvat erilaisista ripsiväreistä. Miten niiden joukosta löytäisi sen täydellisen, oman luottoripsarin? Hakua voi rajata keskittymällä ripsiväreihin, jotka sopivat juuri sinun ripsillesi, mutta valinnanvaraa on silti tuskastuttavan paljon.

Mitä jos keskittyisit klassikkoripsareihin, jotka tuhannet muut ovat jo kokeneet äärimmäisen hyviksi?

Sukelsimme netin kauneussivustojen ja kosmetiikkapiirien syövereihin ja listasimme kahdeksan alle 20 euron ripsiväriä, jotka ovat kautta aikojen saaneet huippuarvosteluita ammattilaisilta ja tavalliselta meikkaajakansalta.

Maybelline Lash Sensational Full Fan Effect, 13,90 €

Lash Sensational on monen markettilemppari. Sen kerrotaan olevan myös herttuatar Meghanin luottomaskara: Meghan rakastaa ripsaria kuulemma niin paljon, että suositteli sitä entiselle meikkaajalleen, joka rakastui myös ripsariin.

Tuuheuttava ja viuhkamainen maskara lupaa ”sensaatiomaisen” tuuheat ripset. Sen sisäharjakset ulottuvat silmänurkkien pienimpiinkin ripsiin ja ulkoharjakset levittävät ja taivuttavat ripset viuhkamaiseksi riviksi. Ripsiväristä on olemassa pari eri versiota supermustasta vedenkestävään.

Maybelline Great Lash, 9,60 €

Kun puhutaan edullisista markettiripsareista, on tämä pinkki-vihreä kulttisuosikki ollut monien meikkipussissa aina 1970-luvulta asti. Se on tiettävästi maailman myydyin ripsiväri, jota myydään yksi kappale joka toinen sekunti.

Suosio ei ole mikään ihme, sillä Great Lashin hinta-laatusuhde on mainio. Ripsiväriä on helppo käyttää ja väriä tulee kerralla sopivasti. Ripsari sopii myös herkille silmille. Se ei välttämättä kestä aamusta illan pikkutunneille asti, mutta ei myöskään varise ikävästi alaluomille.

L’Oréal Paris Paradise Extatic, 14,90 €

Youtuben kauneusgurut hehkuttivat tämän Yhdysvalloissa Lash Paradise -nimellä lanseeratun ripsivärin maasta taivaaseen heti sen ilmestyttyä pari vuotta sitten. Ripsiväriä on verrattu kalliimpaan, supersuosittuun Too Faced -merkin Better Than Sex -ripsiväriin. Ripsarit muistuttavatkin kovasti toisiaan. Esimerkiksi Ilta-Sanomien testissä L’Oréal voitti kalliimman kaverinsa.

Paradise Extatic antaa ripsille pituutta ja volyymia. Se levittyy voidemaisen koostumuksensa ansiosta hyvin ja kestää ripsissä pitkään.

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara, 4,90 €

Tätä superedullista tuotetta kehutaan Amazon-verkkokaupassa kaikkein parhaaksi pienen budjetin ripsiväriksi. Kartiomainen harja antaa pituutta ja tuuheutta. Ei vedä vertoja parhaimmille kalliimmille tuotteille, mutta on hintaansa nähden erittäin hyvä. Saatavilla myös vedenkestävänä.

Avril Organic Le Mascara, 11,95 €

Hyvää luonnonkosmetiikkaripsiväriä on hankala löytää. Ranskalaisen Avril Organic -merkin maskara on testivoittaja ja äärimmäisen kehuttu – ja kaiken huipuksi se maksaa alle 12 euroa. Ripsari antaa volyymia ja pysyy pitkään. Harjassa on runsaasti erottelevia harjaksia, ja väriä voi kerrostaa ilman paakkuuntumista. Ei varise ja kestää pientä sadettakin.

L’Oréal Paris Telescopic, 15,95 €

Kaikki eivät kaipaa ripsiväriltä tuuheutta. Jos olet enemmän pidentävien ripsareiden ystävä, L’Oréalin klassikko on valintasi. Hyvin kapea, tarkka harja levittää värin ripsiin tyvestä latvaan, ja pienellä sahaavalla liikkeellä tavoittaa ne kaikkein lyhyimmätkin ripset. Extra Black -versio tekee ripsistä supermustat, ja vedenkestävä versio on mainio, jos silmäluomet rasvoittuvat helposti.

Max Factor False Lash Effect Waterproof, 19,50 €

Max Factorin suosikkiripsarin vedenkestävä versio on loistokaveri, sillä se pitää taivutetut ripset kaarevina koko päivän. Harja on melko kookas, mutta helppokäyttöinen, ja se pakkaa ripsiin varsin mukavasti volyymia.

Maybelline New York Snapscara, 13,90 €

Kyllä, vielä yksi Maybelline. Merkin ripsivärit lienevät markettihyllyjen parhaimmistoa, sen verran monta loistotuotetta valikoimasta löytyy. Uutuusripsari Snapscara on ehtinyt kerätä ihasteluja sekä meillä että maailmalla. Ripsari lupaa volyymia ilman paakkuja. Kaarevalla, suippokärkisellä harjalla saa tarkkaa jälkeä sekä silmä sisä- että ulkonurkkaan. Ei leviä päivän mittaan, mutta lähtee pois lämpimällä vedellä.

Kuvat: Valmistajat

Lue myös

Jättimäinen ripsivärikooste! 27 maskaraa Me Naisten toimituksen arvostelussa

Halvat ja kalliit ripsivärit sokkotestissä! 2,49 euron ripsari jymäytti testiryhmäläisiä totaalisesti: ”Olen pöyristynyt”

Levitystekniikka, jolla saat megaripset – tarvitset vain ripsarin

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?