Pitääkö sinun pukeutua juhliin lämpimästi? Tässä kolme vinkkiä, joilla luot kauniin juhla-asun neuleella - Tyyli - Ilta-Sanomat

Pitääkö sinun pukeutua juhliin lämpimästi? Tässä kolme vinkkiä, joilla luot kauniin juhla-asun neuleella

Neule on täydellinen jokaiseen arkiseen syys- ja talvipäivään, mutta se voi toimia myös monenlaisissa juhlavammissa lookeissa.

Neuleesta saa juhlavan näyttävällä alaosalla ja esimerkiksi korvakoruilla. Musta ja valkoinen ovat luottovärejä, mutta tänä talvena juhlassa toimii myös syvänvihreä.

16.11.2019 14:12

Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan, sillä niiden avulla vaatekaappi pysyy helppokäyttöisenä ja helposti yhdisteltävänä.

Kashmirneule on klassikkojen klassikko, joka kestää aikaa – niin tyylillisesti kuin materiaalinkin puolesta.

Pue neule juhliin

Laadukas villainen neule on tietenkin täydellinen jokaiseen syys- ja talvipäivään, mutta se voi toimia myös monenlaisissa juhlavammissa lookeissa. Hienostuneen neuleen voi pukea tasapainottamaan paljettien kimallusta tai lämmittämään tyylikkäästi lyhythihaisen mekon alle. Juhlavien housujen kanssa neule luo klassisen ja hyvin aikuismaisen lookin. Neuleen voi myös pukea valmiin juhlalookin päälle lämmittämään niin, että sen voi tarvittaessa vetäistä pois.

Neuleen väri määrittelee myös paljon lookin ilmettä. Hillityin vaihtoehto on tietenkin musta, valkoinen taas hohtaa juhla-asussa näyttävämmin.

Näin puet kashmirneuleen juhlalookiin.

Paljettihame + avokkaat = 54,95 €

Neule tasapainottaa sopivasti kimaltavaa ja kirjavaa paljettihametta. Lookin viimeistelevät klassiset viininpunaiset avokkaat. Näyttävää mutta silti sopivan hillittyä ja tyylikästä.

Kiiltäväkuosiset housut + korkokengät + näyttävät korvakorut = 63,94 €

Hienostunut juhlalook syntyy kashmirneuleesta, tummanvihreistä kiiltäväkuosisista housuista, mustista avokkaista ja vihreistä koristekivikorviksista. Tässä lookissa on glamouria!

Samettimekko + nilkkurit = 53,90 €

Neule toimii myös kevyiden mekkojen, kuten slip-in-mallisen samettimekon alla. Retrohenkisessä lookissa pääosassa loistaa kirkkaan sävyinen mekko.

Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?