Pysyvä meikkivoide, halpa ripsari ja puuteria parempi kikka kiillon poistoon – 6 meikkisuosikkia juhlakauteen

MyStylen kauneustoimittaja esittelee joka kuukausi kuusi ihaninta kauneusuutuutta ja vakuuttavinta kosmetiikkatuotetta. Nyt meikataan hyvin.

Nämä tuotteet löytyvät nyt kauneustoimittajan meikkipöydältä – ja yksi aina laukusta.

Upein puna

Talven juhlakauden huulimeikki loihditaan IsaDoran säihkyvällä uutuuspunalla. Annoin hylsyn kollegan testiin, ja muutamaa päivää myöhemmin sain kuulla ylistävät kehut.

– Tämä ohitti kaikki muut punaiset huulipunani! Vannoin nestemäisten huulipunien nimeen, mutta tämä osoittautui lähes yhtä kestäväksi, eikä kuivata huulia, mikä on monen nestemäisen huulipunan huono puoli etenkin kylmään vuodenaikaan, hän kommentoi.

Puna lupaa kosteuttavuutta jo nimessään, ja hillitysti huulilla kimaltavat sävyt ovat herkullisimmat aikoihin.

IsaDora Perfect Moisture Lipstick, 16,90 €, tavarataloista.

Täydellisesti pysyvä meikkivoide

Toinen luottotuote juhlakauden vaativaan meikkiin on Shiseidon uusi meikkivoide.

Se kuulostaa aivan liian hyvältä ollakseen totta, mutta uskomatonta kyllä, voide lunastaa valtavat lupauksensa. Meikkivoide on suunniteltu kestämään meikin hajoamista aiheuttavia pääsyyllisiä: kuumuutta ja kosteutta, ihon talia ja kasvojen ilmeitä. Voide lupaa mukautua ihon kulloiseenkin tilaan ja pysyä virheettömänä aamusta iltaan mutta myös hengittää ja tuntua kevyeltä.

Allekirjoitan! Voide vetää helposti vertoja esimerkiksi aiemman testijuttumme kärkituotteille.

Meikkivoide on myös niin peittävää, että ohennan sitä arkimeikissä 50/50-suhteessa ammattilaiskikan neuvojen mukaan boosteriin. Yksinään meikkivoide toimii peitevoiteen tapaan ja peittää helposti näpyt.

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Foundation 30 ml, 52,50 €, mm. Sokos ja Stockmann.

Loistava silmänrajaustussi

Haaveissa kauniit kissarajaukset?

Itse olen onnistunut parhaiten Clarinsin tussilla. Kärki on kostea, tarkka ja jämäkkä, ja rajaukset liukuvat paikoilleen paremmin kuin millään muulla testaamallani tuotteella. Vahva suositus.

Clarins Graphik Ink Liner, 31,90 €, mm. Sokos, Kicks, Stockmann.

Pakollinen lisä juhlalaukkuun

Jos jotain nappaisin mukaan juhlalaukkuun, olisivat ne puuteripaperit! Hyvästi, vessassa puuterin huiskiminen – ohuen ohuet ja pienet liuskat ovat paljon kätevämpi ja mielestäni myös toimivampi vaihtoehto.

Puuteripaperi eli blotting paper imee iholta ylimääräisen, päivän tai illan aikana kertyneen rasvan. Paperiliuskalla yksinkertaisesti painellaan kasvojen kiiltävät kohdat kevyesti, ja iho ”puuteroituu” ja mattapintaistuu ilman lisättyä meikkiä.

Varsinkin pintakuivalle iholle paperilla poistaminen tuntuu paljon puuterilla peittämistä paremmalta ratkaisulta. Toki jos iho on todella rasvoittuva, tekisin molemmat – ensin rasvaisuus pois ja puuteria tilalle!

MakeTheMake Oil Absorbing Sheets, 9 € / 100 kpl, Skincity.

Halpa ja hyvä ripsiväri

Halpismerkki Essence on tuonut markkinoille nyt todistetusti jo niin monta kelpoa ripsiväriä, että uskallan julistaa sen maskarat oiviksi markettivalinnoiksi.

Esimerkiksi tässä, tässä, tässä ja tässä ripsiväritestissä Essencen ripsarit ovat nousseet ohi monen kalliimman tuotteen. Tulosten varjolla nappasinkin oman luottoripsivärini loputtua halpisripsarin käyttöön. Lopputulos on ollut niin hyvä, etten ole vielä kokenut tarvetta käydä hakemassa parikymppiä kalliimpaa lempimaskaraani kaupasta.

Mitään värjäysefektiä en huomaa, mutta ripset näyttävät ja tuntuvat luvatusti vahvoilta, pitkiltä, runsailta ja näyttäviltä.

Essence I Need a Miracle! Volumizing & Strengthening Mascara, 4,39 €, mm. Tokmanni.

Siveltimet puhtaiksi sekunneissa

Etenkin juhlameikkiä tehdessä meikkisivellinten ja -sienten puhdistukseen tarkoitettu ”taikasuihke” on omiaan. Tuotetta suihkaistaan sieneen tai siveltimeen, jonka jälkeen ne pyöritellään kuiviksi ja puhtaiksi paperiin.

Ensimmäistä kertaa suihketta kokeillessani en todellakaan odottanut ihmeitä. Hämmästys oli suuri, kun tumma luomiväri suli sudista silmieni edessä sekunneissa.

Tuotteen tehon kerrotaan perustuvan hiileen ja sitruunaan. Meikkisienten ja -siveltimien kunnollista pesua en hylkäisi ihmesuihkeen takia kokonaan, mutta jos pesulle ei ole aikaa, näppärä pullo hoitaa välineet puhtaaksi.

Beautyblender Instaclean Cleansing Spray, 17,90 €, mm. Sokos, Kicks, Stockmann.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?