Polkkatukan leikkauksessa yksi asia on kaikkein tärkein: oletko tumma vai vaalea? - Tyyli - Ilta-Sanomat

Polkkatukan leikkauksessa yksi asia on kaikkein tärkein: oletko tumma vai vaalea?

Tummalle ja vaalealle tukalle sopii erilainen leikkaus.

Julianne Hough.

22.10.2019 7:08

Tanssija Julianne Hough yhdistää tyylissään kolme hiustrendiä: skandinaavisen blondin, verhomaisen otsiksen ja huolettomasti leikatun polkkamitan.

Pitkä polkka eli long bob on nyt niin suuri trendi, että on melkein mahdotonta löytää kansainvälistä julkkista, joka ei olisi tänä vuonna kokeillut täydellistä olkamittaa. Unohda siis raivokas kasvatusprosessi ja pätkäise hiukset raikkaaseen polkkamalliin.

Paras leikkaus tummille ja vaaleille hiuksille

Tummissa hiuksissa polkka näyttää parhaalta suoran ja tiukan leikkauksen kanssa, vaaleiden kutrien kanssa rosoisuus on suotavaa. Tärkeintä on, että leikkaus päästää latvan liikkumaan, jolloin blondista polkasta kuoriutuu tyylikkään rento kokonaisuus.

Moni julkkis himoitsee tällä hetkellä myös skandinaavisen vaaleita hiuksia. Sävyn tulisi näyttää vaalealta, mutta mahdollisimman luonnolliselta. Vähän kuin oma väri: tyvestä hieman tummempi, mutta latvat auringosta vaalentuneet.

Pyydä kampaajaasi sävyttämään tyvesi aavistuksen tummemmaksi. Näin edes tummahiuksisen ei tarvitse varailla tyviväriaikaa tiheään.

Lue myös:

Tukka polkaksi, mutta millaiseksi? 7 upeaa polkkamallia, jotka aiheuttavat todellisen valinnan vaikeuden

Pitkät vai pätkäistyt? 6 kuvaesimerkkiä osoittaa, miten polkkatukka vaikuttaa ulkonäköön

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?