Halloweenin hittimaskeeraus on tänä vuonna pelle – 11 kuvaa kauniista ja karmivista klovnimeikeistä - Tyyli - Ilta-Sanomat

Halloweenin hittimaskeeraus on tänä vuonna pelle – 11 kuvaa kauniista ja karmivista klovnimeikeistä

Halloween-meikkiin voi hakea inspiraatiota vaikkapa elokuvista tai Instagramin suloisista pellemaskeerauksista.

19.10.2019 8:09

Halloween-juhliin panostetaan yhä useammin hassunhauskan naamiaisasun sijaan mahtavalla meikillä. Helpoimmillaan halloween-ilmeen saa aikaan vain parilla tavallisella meikkituotteella. Jos havittelee näyttävämpää lopputulosta, inspiraation löytäminen ei ole vaikeaa. Youtube ja Instagram ovat täynnä erilaisia meikkitutoriaaleja ja -kuvia pelottavista hirviöistä kauniisiin glamourmeikkeihin.

Viime vuonna halloween-meikkien ykkönen oli tähtitaivasta imitoiva meikki. Tänä vuonna moni näyttää päätyvän pelottavan hauskaan pellemeikkiin.

Pinterestin tiedotteen mukaan palvelusta on tämä vuonna haettu erityisesti söpöjä ja kauniita pellemeikkejä. Cute clown makeup -hakusanan suosio on kasvanut 370 prosenttia ja pretty clown makeup -hakusanan 280 prosenttia.

Me Naiset kokosi yhteen Instagramin 11 upeaa pellemeikkiä. Minkä näistä valitsisit – vai uskallatko edes katsoa?

Glamour-pellet

Pelle on monien mielestä pelottava hahmo, mutta pellemeikki voi olla myös suloinen ja kaunis. Tässä lookissa näyttävä silmämeikki yhdistyy sydämiin ja pantomiimivaikutteisiin.

Tämän meikin jujuna ovat vesivärimäisesti häivytetyt varjostukset, värikkäät pallot ja näyttävät ripset.

Pellemeikin voi toteuttaa myös kirkkailla karkkisävyillä. Vai mitä sanot tästä pinkki-turkoosista pellestä?

Seuraavaan meikkiin oman säväyksensä tuo vain toiselle puolelle tehty pääkallomainen hammasrivistö.

Varmasti pelottava Pennywise

Pellemeikkiin voi hakea inspiraatiota myös elokuvista. Teattereissa pyörii parhaillaan Se – Toinen luku, josta tuttu Pennywise-klovni on ollut suosittu halloween-hahmo jo vuosia. Pennywise-meikin voi toteuttaa monella eri tavalla omista taidoista ja käytettävissä olevasta ajasta riippuen. Nopeimmillaan meikki syntyy pelkän punaisen huulipunan ja valkean meikkivoiteen avulla.

Juhlavamman lookin saa aikaan, kun Pennywiseen yhdistää näyttävän cut crease -silmämeikin.

Seuraava Pennywise-meikki on upean persoonallinen. Punaiset viivat sekoittuvat dramaattisesti mustaan kajaliin itkuisen ilmeen ansiosta.

Jos taidot riittävät, voi meikkiin valita Pennywisen pelottavamman ilmeen. Tällä säikäytät varmasti kanssajuhlijat!

Jokerin monet kasvot

Teattereissa pyörii parhaillaan myös The Joker -elokuva, jonka päähahmo on yksi tämän vuoden suosituimmista halloween-asuista. Meikki on melko helppo toteuttaa sinisen ja punaisen avulla. Seuraavassa lookissa muuten myös ”vaatteet” on maalattu iholle – olisitko huomannut?

Jokeri-hahmo on nähty elokuvissa aiemminkin. Vuonna 2016 ilmestyneen Suicide Squad -elokuvan Jokeri oli tyystin eri näköinen. Meikissä olennaista ovat punaiset huulet, tummat silmät ja pienet tatuoinnit, jotka voi piirtää esimerkiksi tussikärkisellä rajauskynällä.

Monen suosikki-Jokeri on yhä vuoden 2008 The Dark Knight -elokuvassa nähty Heath Ledgerin esittämä versio. Tämän Jokerin meikki oli sotkuisempi ja enemmän kauhuun päin kallellaan.

Jos et osaa päättää, minkä Jokerin valitsisit, yhdistä kaikki kolme!

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Moni tekee yhden kriittisen virheen meikatessaan – ammattilaiset kertovat, miten saat meikkipohjasta mahdollisimman kauniin

Miten kulmakarvojen meikkaaminen muuttaa ulkonäköä? 3 naista näyttää eron

Meikkitaiteilijan kuvat Emma Stonesta näyttävät, kuinka valtavasti meikkiä tähdet käyttävät punaisella matolla

Meikillä suuremmat silmät? 11 kikkaa, joiden avulla onnistut

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?