Paula Vesalan hiustyyli on supermuodikas: ”Sopii erityisen hyvin suomalaiselle ohuelle hiuslaadulle”, kampaaja hehkuttaa - Tyyli - Ilta-Sanomat

Paula Vesalan hiustyyli on supermuodikas: ”Sopii erityisen hyvin suomalaiselle ohuelle hiuslaadulle”, kampaaja hehkuttaa

Tämän syksyn trenditukka on leukaperiä hipova leikkaus luonnollisen värisenä.

Paula Vesala Vain elämää -pressitilaisuudessa elokuun lopulla.

12.10.2019 8:15

Nykyisen Instagram-ajan hiusmuoti on todella monipuolista, eikä pinnalle enää juuri nouse yhtä Frendit-sarjan Rachelia (näyttelijä Jennifer Aniston) tai Spice Girlsistä ponnistanutta muotisuunnittelijaa Victoria Beckhamia, joiden hiustyylejä kaikki aikoinaan kopioivat.

Jos yksi muodikas leikkaustyyli pitäisi kuitenkin valita Suomen rajojen sisäpuolelta, se olisi lahtelaisen Studio SAVON & Ekon taiteellisen johtajan Kati Kristiina Mouhun mukaan ehdottomasti Vain elämää -ohjelmassa parhaillaan nähtävän muusikon Paula Vesalan hiustyyli.

– Suora ja tasainen, juuri ja juuri leukaperiä hipova leikkaus on nyt todella in.

– Pituus on vähän liiankin lyhyt, joten se näyttää siltä, kuin se olisi itse leikattu. Kyseessä on kuitenkin teknisesti hyvin tarkka leikkaus, jonka voi helposti pilata, ellei sitä tee huolellisesti, Mouhu huomauttaa.

Paula Vesala Vain elämää -pressissä elokuussa.

Sopii ohuthiuksiselle

Mouhun mukaan Vesalan leikkaus sopii erityisen hyvin suomalaisille, joilla ei tyypillisesti ole paksuja hiuksia.

Kun latvat on leikattu tylpän tasaisesti, antaa se vaikutelman paksuista hiuksista – toisin kuin kerroksellisuus, joka saa helposti ohuet hiukset näyttämään entistä ohuemmilta.

– Tyyli on siis selvästi lyhentynyt pitkään pinnalla olleesta pitkästä polkasta eli long bobista, jossa latvat hipoivat solisluita, Mouhu sanoo.

Vesala Ilta-Sanomien kuvauksissa viime helmikuussa.

Toinen pinnalla olevista leikkaustyyleistä on superlyhyt ja miehekäs tukka, kuin suoraan 90-luvulta. Tämä leikkaus on rikottu, tai suorastaan kynitty, aivan todella lyhyeksi, ja värinä voi olla ultrablondi tai jopa hieman kellertävä sävy.

Kullanvaaleaa, mansikkaa ja kuparia

Värin puolesta pinnalla on luonnollisuus. Muodikkaimmissa hiuksissa ei ole voimakkaita värieroja tai eri väriä latvassa ja tyvessä. Hiuksissa voi olla pienenpientä raitaa, jolloin tyvestä ei edes huomaa tyvikasvua, kun hius kasvaa.

Muodikkaissa hiuksissa ei nyt nähdä todella kylmiä tai hopeisen valkoisia sävyjä. Niiden sijaan pinnalla ovat kullanvaaleat, pehmeän ruskeat, pastellisen mansikkablondit ja kuparin väriset sävyt.

– Kuparin sävyt ovat niin luonnollisia, että hiukset näyttävät aidon punaisilta kuin oikeilla punapäillä, Mouhu kuvailee.

Lisää Kodin Kuvalehden juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/kodinkuvalehti.

Lue myös:

Haaveissa lyhyt tukka? Kysy itseltäsi nämä 6 kysymystä ennen leikkaamista – muuten lopputulos voi tuottaa pettymyksen

Kärsitkö rasvaisesta tukasta? Kampaaja antaa arkisen vinkin

Vieläkö muistat tämän herttaisen hiustyylin ysäriltä? Se on taas muotia

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?