Arjen luottokampaus on nyt supertrendikäs – nämä 10 juhlatyyliä osoittavat, kuinka upealta ponnari voi näyttää - Tyyli - Ilta-Sanomat

Arjen luottokampaus on nyt supertrendikäs – nämä 10 juhlatyyliä osoittavat, kuinka upealta ponnari voi näyttää

Ponnari ei tosiaankaan ole vain huonon hiuspäivän hätäratkaisu.

Kylie Jenner.­

31.8.2019 11:45

Poninhäntää pidetään tylsänä hätävarakampauksena. Hiukset sutaistaan ponnarille urheilemaan lähtiessä, siivotessa tai kun on liian kiire mihinkään muuhun. Onhan se kieltämättä kätevä vaihtoehto kaikkiin näihin, mutta todennäköisesti myös kampauksista aliarvostetuin.

Ponnari nimittäin taipuu vaikka mihin – jopa hienompiinkin pirskeisiin. Klassikkokampaus on paitsi aina tyylikäs valinta myös erityisen pinnalla juuri nyt. Alas niskaan sidotusta poninhännästä on ennustettu yhtä loppuvuoden isoimmista hiustrendeistä, mutta niskaponnari ei ole trenditietoisen ainoa vaihtoehto.

Instagramin seuratuin nainen eli laulaja Ariana Grande on kuuluisa huippukorkeasta ponnaristaan, mutta myös moni muu tähti näyttää tänä vuonna ihastuneen samaan tyyliin. Niin niskaan kuin liki päälaelle sidottuja poninhäntiä onkin nähty punaisilla matoilla ennätysmäärä eri tavoin stailattuina.

Kokosimme yhteen julkkisten parhaat ponnarityylit tältä vuodelta. Näiden jälkeen poninhäntä ei todellakaan tunnu arkisen harmaalta valinnalta.

Näyttelijä Dakota Johnson näytti elokuun alussa, ettei hiusten tarvitse olla sileiksi sliipatut, jotta ponnari sopisi juhlavampaan tyyliin.

Näyttelijä Laura Harrier luotti niskaponnariin muodin Oscareiksi kutsutussa CFDA Fashion Awards -muotigaalassa. Huolettoman pörheiksi jätetyt kiharat sopivat täydellisesti espanjalaishenkiseen asuvalintaan.

Kylie Jenner edusti puolisostaan Travis Scottista kertovan dokumentin ensi-illassa sileässä ja superkorkeassa poninhännässä. Kampaus muistutti erehdyttävästi Ariana Granden tavaramerkiksi muodostunutta tyyliä.

Malli Hailey Bieberin Met-gaalan asuvalintaa kritisoitiin turhan riskittömäksi tilaisuuteen, mutta samettirusetilla viimeistelty nukkemainen ponnarityyli keräsi runsaasti ihailua.

Laulaja Ella Main kampauksen juju on ohimoille ja poskien sivuille asetellut pikkukiharat.

Amanda Seyfried näyttää, että poninhäntä sopii jopa Oscar-gaalan tasoiseen tilaisuuteen.

Laulaja Camila Cabello ihastutti Grammy-gaalassa kiiltävällä ja paksulla poninhännällään.

Rihannan ponnaritulkinnassa hiukset kammataan sileästi päätä myöten, mutta itse poninhäntä saa valua runsaana kiharapilvenä.

Näyttelijä Margot Robbie osoittaa, että yksinkertainen on kaunista.

Samaan simppeliin tyyliin luottaa myös Vanessa Hudgens, joka todistaa, että ponnari näyttää todella hyvältä vähän lyhyemmässäkin tukassa.

Joko vakuutuit ponnarin upeudesta? Tämän linkin takaa löytyvillä vinkeillä viet luottokampauksen seuraavalle tasolle.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Päivitä ponnarisi! 3 superhelppoa vaihtoehtoa arjen luottokampaukselle

8 helppoa juhlakampausta, jotka onnistuvat tumpeloltakin – kokosimme parhaat videot

Eri föönaustapa, erinäköinen tukka – kampaajat neuvovat, miten loihdit haluamasi lopputuloksen

Ihana lettikampaus onnistuu lyhyempäänkin tukkaan! Katso kuvat 10 tyylistä, jotka toimivat kaikille pituuksille

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?