Hyvä hiuksiin jätettävä hoitoaine: Testasimme 19 kosteuttavaa hiustenhoitosuihketta - Tyyli - Ilta-Sanomat

Jättitestissä kosteuttavat hiustenhoitosuihkeet – kokeilimme 19 tuotetta, kaksi on ylitse muiden

Testasimme 19 erilaista kosteuttavaa hoitosuihketta ja löysimme muutaman uuden suosikin.

1.8.2019 17:55

Kosteuttava hoitosuihke on kesän kuivattamien hiusten pelastus. Kaksi testattua tuotetta toimi jopa hämmästyttävän hyvin: ne tekivät pitkistä värjätyistä hiuksistani todella hyväkuntoisen näköiset.

Näin hiuksiin jätettävät hoitosuihkeet pärjäsivät.

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist, 24,90 € / 250 ml

Tarpeeksi kevyt jokapäiväiseen käyttöön, ja tarvittaessa päivän mittaankin voi lisäillä – ei tee hiuksista raskaita. Suihke on enemmän kosteuttava kuin hoitava. Itse kaipaisin hoitavampaa tuotetta, mutta jos kevyt kosteutus riittää, tämä on siihen tarkoitukseen ihan toimiva.

Pisteet: 3 / 5

Saphira The One, 31 € / 150 ml

Vierastan ensin voimakasta tuoksua, mutta lopputulos on upea. Suihkun jälkeen harja liukuu hiuksissa, ja takut aukeavat tavallista helpommin. Volyymiakin tulee lisää. Hiukset näyttävät siltä kuin kampaaja olisi tehnyt niihin jonkin hoidon. Väri kiiltää, hiukset tuntuvat elastisilta ja näyttävät terveiltä. Tukka on jäntevillä laineilla. Todella toimiva tuote, hintansa arvoinen.

Pisteet: 5 / 5

Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Spray, 28,90 € / 160 ml

Tuoksu tuntuu aluksi liian voimakkaalta, mutta huomaan tottuvani siihen. Suihke on erittäin hyvä takkujen selvittäjä. Hiuksista tulee näyttävät ja runsaat, ja niissä on huomattavasti enemmän volyymia ja rakennetta. Latvat tuntuvat kuitenkin kaipaavan hiukan lisää kosteutta. Valmistajan mukaan tuote auttaa myös minimoimaan värimuutoksia ja värin haalistumista. Tätä en testikäytössä ehdi huomata, mutta värjätyille hiuksille ominaisuus on ehdottomasti tärkeä.

Pisteet: 4½ / 5

Bio Rich Aroma Therapy, 3,70 € / 250 ml

Suihkeen kevyt sumupilvi leviää liian laajalle. Kun yritän osua hiuksiin, myös niska ja kasvot kastuvat. Tuotteessa on miellyttävän hento tuoksu. Ilman sitä voisin luulla sumuttavani hiuksiini vettä, sillä suihke ei oikein tunnu tekevän mitään.

Pisteet: 1 / 5

Lh-Beauty Oliivi hoitosuihke, 4,80 € / 250 ml

Suihke on kevyttä, ja se leviää turhan laajalle alueelle. Hiukset jäntevöityvät sen verran, että nutturan painamat laineet jäävät loppupäiväksi. Hamppuisiin latvoihin, mikä on pitkähiuksisilla yleinen ongelma, tästä ei ole apua.

Pisteet: 2 / 5

Vivaiodays Tsubaki Leave-on Conditioner & Detangler, 17 € / 100 ml

Pullosta suihkuava aine muistuttaa koostumukseltaan hoitoainetta. Se on silti tarpeeksi ohutta jokapäiväiseen käyttöön – hiukset eivät liiskaannu eivätkä muutu raskaiksi. Hiukset näyttävät runsailta, mutta kosteutta saisi tulla latvoihin enemmän. Pitkiin hiuksiin tuotetta joutuu käyttämään yhdellä kertaa aika monta suihkausta, joten pikkupullo tuntuu hupenevan nopeasti. Testin keskitasoa.

Pisteet: 3 / 5

Evo Happy Campers Wearable Treatment, 27,90 € / 200 ml

Aivan mieletön lopputulos – hiukseni eivät koskaan ole kotikonstein näyttäneet näin hyvältä. Föönauksen jälkeen hiukset ovat runsaat, kiiltävät ja jäntevät. Tuhti tuoksu ei aluksi ole suosikkini, mutta en anna sen häiritä, koska lopputulos on niin hyvä. Herättää hiukset ihanasti eloon!

Pisteet: 5 / 5

B’long Hair Care Perfect Leave-In, 24,50 € / 300 ml

Tässäkin suihkeessa on niin voimakas tuoksu, että se jää hiuksiin koko päiväksi. Hiustenpidennyksille ja pitkille hiuksille tarkoitettu tuote on erittäin hyvä selvittäjä. Se on kuitenkin niin hoitava, että hentoinen hiuslaatuni latistuu. Myös seuraava pesukerta tulee eteen tavallista nopeammin. Tämä tuote on parhaimmillaan varmasti juuri pidennyksille.

Pisteet: 2½ / 5

LV Kosteuttava hoitosuihke, 4,20 € / 50 ml

LV:n hajusteeton hoitosuihke lupaa pitkäaikaista kosteutusta. Hiusten pitäisi näyttää kiiltäviltä ja terveemmiltä, mutta jostain syystä suihke tekee pitkistä hiuksistani tahmaiset ja takkuiset.

Pisteet: 1 / 5

Joico Moisture Recovery Leave-in Moisturizer, 19,90 € / 300 ml

Ei kaikkein tehokkain takkujen selvittäjä, mutta muuten pelkkää positiivista sanottavaa! Kosteuttaa tehokkaasti, ja saa hiukset näyttämään hyväkuntoisilta. Ei tahmaa yhtään eikä tee hiuksista raskaita, joten sopii loistavasti jokapäiväiseen käyttöön. Lähes tuoksuton.

Pisteet: 4 / 5

Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint Conditioning Leave-in Spray, 17,90 € / 200 ml

Suihke on juuri sopivan kevyesti hoitoainemainen – hiuksista tulee elastisemmat ja hyväkuntoisemman näköiset mutta ei lainkaan raskaat. Vaikka tuotteen koostumus ei ole testin kevyin, se sopii silti hyvin päivittäiseenkin käyttöön. Laventelin tuoksu on viehättävän hento.

Pisteet: 4 / 5

Innersense Sweet Spirit Leave In Conditioner, 10 € / 59 ml

Kiva nestemäisen suihkeen ja paksun hoitoaineen välimuoto. Tuoksu on hiukan erikoinen, mutta se ei juurikaan jää hiuksiin. Suihke sopii myös pesujen välipäivien käyttöön, koska se ei tee hiuksista raskaita. Hiuksista tulee runsaat ja kiiltävät – mutta ei kuitenkaan tarpeeksi hoidetut. Lopputulos jää liian hapsottavaksi ja pörröiseksi.

Pisteet: 2½ / 5

Eleven Australia Detangle My Hair Leave-in Spray, 21,90 € / 250 ml

Koostumukseltaan kevyt suihke osoittautuu tehokkaaksi selvittäjäksi. Se myös kosteuttaa, sillä kuivat latvat näyttävät selvästi hyväkuntoisemmilta. Hiusten velttoon yleisilmeeseen tulee ryhtiä. Melko voimakas päärynäntuoksu ei välttämättä miellytä kaikkia, mutta itse pidän makeista tuoksuista.

Pisteet: 4 / 5

Design.ME Fab.ME Mother of all Treatments, 26,90 € / 230 ml

Tuotteen luvataan kohentavan hiusten kuntoa peräti 18 eri tavalla. Hiukset ovatkin kivan jäntevät, laineet pysyvät latvoissa hyvin nutturan avaamisen jälkeen. Tuotteen pitäisi myös olla muun muassa kosteuttava, mutta omat hiukseni tuntuvat latvoista hamppuisilta ja takkuuntuvilta. Tuoksu on erikoinen eikä yhtään raikas.

Pisteet: 2½ / 5

Keune Care Keratin Smooth 2-Phase Spray, 16,24 € / 200 ml

Suihkeen pitäisi palauttaa hiusten luonnollinen kosteustasapaino, mutta pitkien hiusteni latvat eivät kuitenkaan tunnu kosteutetuilta vaan kuivan pörröisiltä. Volyymia hiuksiin tulee kuitenkin lisää.

Pisteet: 2 / 5

IdHAIR Elements Xclusive 911 Rescue Spray, 17,95 € / 125 ml

Hiuksista tulee runsaat ja kiiltävät, mutta muuten tämä tuote ei toimi omaan tukkaani. Suihkeen pitäisi poistaa pörröisyyttä, mutta jostain syystä hiusteni latvat ovat tavallista helpommin takkuuntuvat. Ne eivät myöskään tunnu kosteutetuilta. Voimakas, makea tuoksu jää hiuksiin.

Pisteet: 2½ / 5

Urtekram Coconut Spray Conditioner Leave In, 7,29 € / 250 ml

Kookosnektaria sisältävä suihke ei kuulu niihin kookostuotteisiin, jotka tuoksuvat tyrmäävältä kilometrin päähän. Hiuksiin jää tuoksusta vain kevyt makea häivähdys. Suihke tuo hiuksiin sen verran rakennetta, että etenkin latvat näyttävät siltä, kuin olisin käyttänyt niihin muotoilutuotetta. Erityisen kosteutetuilta hiukset eivät tunnu. Plussaa edullisesta hinnasta.

Pisteet: 3 / 5

Ikoo Infusions Duo Treatment Spray Anti-Frizz, 15,95 € / 100 ml

Aivan liian öljymäinen suihke hiuksilleni. Hiukset näyttävät hiukan hoidetummilta, mutta ne myös liiskaantuvat. Seuraava pesu tulee tavallista nopeammin.

Pisteet: 1 / 5

Four Reasons Moisture Mist, 9,90 € / 250 ml

Ei kaikkein hoitavin tai kosteuttavin suihke. Hiukset kuitenkin näyttävät jänteviltä ja parempikuntoisilta, ja niiden pörröisyys vähenee. Perustuote.

Pisteet: 3 / 5

 

Kuvat: Valmistajat

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai. Lue kaikki kauneustestimme täällä! Seuraa MyStylea myös Instagramissa @iltasanomatmystyle.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?