Parturi-kampaamo Cutters leikkaa hiukset vartissa aina samalla hinnalla – testasimme konseptin - Tyyli - Ilta-Sanomat

Suomeen saapunut parturi-kampaamoketju lupaa leikata mitkä tahansa hiukset 15 minuutissa 24,99 eurolla – testasimme: katso video!

Uusi parturi-kampaamoketju lupaa hiustenleikkuun vartissa. Kauneustoimittajamme testasi palvelun.

26.7.2019 14:48

Pohjoismaiden nopeimmin kasvavaksi parturikampaamoketjuksi itseään tituleeraava Cutters on ilmestynyt Suomen katukuvaan: liikkeitä on tällä hetkellä Helsingissä neljä ja Raisiossa Varsinais-Suomessa yksi.

Ketju haluaa muuttaa kampaamotoimialaa normaalista poikkeavalla konseptillaan. Liikkeisiin ei varata aikaa, vaan niihin saavutaan jonottamaan omaa leikkausvuoroa – vartin pituista slottia.

  • Testasimme edullisen hiustenleikkuun: Katso yllä olevalta videolta, kuinka palvelu toimii ja onnistuuko leikkaus vartissa!

Sekä naisten, miesten että lasten hiukset luvataan leikata 15 minuutissa, ja asiakas maksaa hiustenleikkuusta aina saman hinnan, 24,99 euroa.

– Ihan aina leikkaus ei kestä tasan varttia, joskus menee kymmenen, joskus 17 minuuttia. Pisimmillään olen leikannut hiuksia 25 minuuttia. Hinta on kuitenkin aina sama, Kallion ja Citycenterin liikkeiden päällikkö ja parturi-kampaaja Niina Känsälä kertoo.

Cutters-liikkeet eivät tarjoa muita palveluita kuin leikkausta. Pesua tai väriä liikkeistä ei saa.

– Teemme kyllä muutakin kuin latvojen tasoitusta. Suuremmatkin hiusmuutokset onnistuvat, jos asiakas niin toivoo, Känsälä sanoo ja lupaa, että esimerkiksi toimittajan pitkistä hiuksista saisi skarpin polkan määräajassa.

Niina Känsälä on työskennellyt parturi-kampaajana yhdeksän vuotta. Uuden konseptin kelkkaan hän hyppäsi halusta esimiestyöhön ja uudenlaisen käsityksen luomiseen parturi-kampaamoista.

Toimittajan huonot latvat leikattiin 17 minuutissa

Kävimme paikan päällä Helsingin Citycenterin liikkeessä ja testasimme konseptin.

Reaaliaikaisen jonotustilanteen näkee liikkeittäin yrityksen nettisivuilta, ja liikkeeseen saavuttaessa sähköiseen jonoon kirjaudutaan omalla nimellä ja puhelinnumerolla. Jos parturi-kampaajan penkkiin ei pääse istumaan heti, odotellessa voi lähteä hoitamaan muita asioita. Nimi pysyy jonossa, ja puhelimeen kilahtaa muistutusviesti viisi minuuttia ennen oman ajan alkua.

Cutters pysyy lupauksessaan melko täsmällisesti: toimittajan latvat saivat kerrostetun tasoituksen 17 minuutissa ja neljässä sekunnissa. Katso lisää videolta!

Taustalla tuttujen jättien perustajat

Vuonna 2015 perustetun Cuttersin alkuperät ovat Norjassa, missä ketjulla on yli 60 salonkia. Konsepti rantautui Ruotsiin ja Tanskaan viime vuonna ja Suomeen huhtikuussa.

Investoijina toimivat muun muassa Gigantin ja XXL:n perustajat, kertoo yrityksen tiedote.

Suomessa tavoite on laajentaa toimintaa pian myös muualle maahan.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?