Testasimme vedenkestävät ripsivärit ja löysimme aivan täydellisen ripsarin – yksi testin edullisimmista! - Tyyli - Ilta-Sanomat

Testasimme vedenkestävät ripsivärit ja löysimme aivan täydellisen ripsarin – yksi testin edullisimmista!

Tuuheiden räpsyjen perään haikaileva testaaja kokeili yhdeksää vedenkestävää ripsiväriä ja löysi uuden suosikkiripsarin.

11.7.2019 17:34

Kesällä moni vaihtaa vedenkestävään ripsiväriin, joka kestää uintireissut ja hellepäivien hikoilun.

Ripsiinsä etenkin tuuheutta hakeva toimittaja otti testiin yhdeksän vedenkestävää ripsiväriä.

Testaajalla on paitsi ohuenlaiset myös itsepäisen suorat ripset. Osa testin ripsareista onnistui pitämään ripsientaivuttajalla tehdyt taivutukset koko päivän, osa veti ne heti suoriksi.

Yhdeksän testatun puikon joukosta löytyi monta hyvää tuotetta ja lopulta myös aivan selkeä voittaja, joka on lähestulkoon täydellinen – ja testaajan uusi ykkössuosikki.

IDUN Minerals Mascara Vatn Waterproof / 24 €

Luonnollisen lookin ystävälle. Kuituripsarin luvataan sopivan myös herkkäsilmäisille. Tämä ripsiväri erottelee ripset kauniisti, ja lopputulos on hyvin luonnollinen. Kerrostaminen ei Idunin ripsarin kanssa toiminut, vaan tässä kohtaa ripset vetivät todella pahasti klimppiin.

Tuuheaa lopputulosta metsästävän kannattaa siis suosiolla valita toinen puikko. Ohut kumiharja takaa tarkan työskentelyn. ”Kolmekasi” eli lähtee lämpimällä vedellä ja kestää vettä 38 asteeseen asti.

Arvosana: 2 / 5

Sensai 38°C Volumising Mascara / 32,50 €

Sensain klassisen kolmekasin tuuheuttavampi versio. Liian näyttävää lopputulosta ei kannata pelätä, sillä ei tälläkään mitään megaräpsyjä saa. Erottelee kauniisti ja väri on kunnolla mustaa. Märkä ripsivärimassa ei oikein tahtonut pitää taivutuksia. Näppärä, sen enempää konstailematon harja toimi hyvin.

Raskaiden ja rasvaisten silmäluomien pelastaja: Koska tämä liukenee lämpimään veteen eikä rasvaan, ripsari ei leviä selvästi rasvaisillekaan luomille päivän mittaan. Käytän siksi kesäripsarina loppuun, mutta juhlaan valitsen näyttävämpää.

Arvosana: 4 / 5

 

Nyx Professional Make Up Worth The Hype Waterproof Mascara / 11,10 €

Uusi suosikki! Tuuheuttaa, muttei klimppaa. Ei liian märkää: Pullon kaula ”niisti” massaa hyvin harjasta, ja harjaan jäi juuri täydellinen määrä ripsiväriä, joka levittyi ja kerrostui ripsiin kauniisti. Piti myös taivutukset täydellisesti. Näyttävyydessään jopa hieman irtoripsimäinen look. Rakkautta ensi vedolla, uusi suosikki! Ja mikä hinta-laatusuhde! Tätä ostan lisää. Todellakin worth the hype. VOITTAJA!

Arvosana: 5 / 5

Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara Waterproof / 12,50 €

Mac Factorin ripsivärimassa oli toimivaa, kuten tällä merkillä aina, mutta erikoisen muotoinen kumiharja vaatii harjoittelua. Harjan päässä oleva ”väkänen” aiheutti tällä silmänmuodolla aika paljon sotkua, ja pumpulipuikolle oli todella töitä. Muuten hyvä idea: harjan toisella puolella pääsee ripsen juureen asti ja samalla saa ikään kuin ”rajauksen” ripsirajaan, toisella puolella värin saa hyvin harjattua ripsen kärkeen asti. Tuuheuttaa ja erottelee.

Arvosana: 3 / 5

 

Bronx Colors Skinny Mascara Waterproof / 9,90 €

Toimiva tuttavuus! Äärimmäisen ohut ja pieni harja tekee tarkkaa jälkeä ja on oivallinen myös alaripsille. Pikkuruisesta harjasta huolimatta jälki on yhdellä vedolla tuuheaa ja näyttävää. Hieman kuivahko ripsivärimassa pitää taivutukset, mutta klimppaantuu helposti. Myös varsi taipuu aavistuksen liikaa, mikä aiheutti hieman suttuja.

Turhia kerrostelematta tällä saa kuitenkin pienen harjoittelun jälkeen kunnon räpsyt, eikä hintakaan päätä huimaa, joten nousee testin suosikkipuikkoihin.

Arvosana: 4/5

 

Essence You Better Work! Volume & Curl Waterproof Mascara / 3,69 €

Jälleen hyvä halpisripsari Essenceltä. Tekee mukavan tuuheaa jälkeä ilman klimppejä – ja heti ensi vedolla. Simppelin toimiva harja, joka on toiselta puolelta aavistuksen pulleampi. Ainoa miinus tulee siitä, että tämä tuuheutta ja kaarevuutta lupaava ripsari ei onnistunut tuomaan kurveja ainakaan tämän testaajan tönkkösuoriin ripsiin – ei edes oikein pitämään taivutuksia. Muuten hinta-laatusuhde on loistava.

Arvosana: 3,5 / 5

 

L'Oreal Paris Very Different Unlimited Mascara Waterproof / 16,70 €

”Kolmekasin” markettivaihtoehto. Lorealin ripsari lähtee lämpimällä vedellä ja on näin hyvä halpisvaihtoehto esimerkiksi legendaariselle Sensaille. Kätevä, kärkeä kohti kapeneva kumiharja takaa helpon työstämisen ja jälki on mukavan näyttävää ja kunnolla mustaa. Taivutuksia tämäkään ei onnistunut pitämään, eikä pysynyt ihan niin hyvin leviämättä kuin jokseenkin takuuvarma Sensain kolmekasiklassikko.

Arvosana: 3 / 5

 

Pretty by Flormar Waterproof Lengthening Mascara / 5,95 €

Lisää pituutta lupaava maskara toi juuri sitä. Tuuheutta puikko ei tuonut, vaan ripsirivistöni näytti tämän jäljiltä aika ohuelta, vaikkakin kunnolla mustalta ja erotellulta. Myös taivutukset Prettyn maskara piti hyvin, siitä plussat. Kiinnostava vaihtoehto nimenomaan näyttävää pituutta hakevalle käyttäjälle.

Arvosana: 2,5 / 5

 

Cien Mascara Waterproof / 3,99 €

Lidlin ripsari toi ripsiin hyvin kevyttä, luonnollista tuuheutta. Voisi sopia hyvin aloittelevalle meikkaajalle, sillä kovin pahannäköistä klimppiä tämän kanssa ei ihan heti saa aikaan. Lopputulos on luonnollinen, mutta hentoisuudessaan ihan kaunis. Taivutuksia tämäkään ei tosin omissa ripsissäni onnistunut pitämään.

Arvosana: 2,5 / 5

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai. Lue kaikki kauneustestimme täällä! Seuraa MyStylea myös Instagramissa @iltasanomatmystyle.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?