Olisitko arvannut? Tapa, jolla kiinnität tekoripset alta aikayksikön - Tyyli - Ilta-Sanomat

Olisitko arvannut? Tapa, jolla kiinnität tekoripset alta aikayksikön

Kauneusbloggaajan yllättävällä metodilla tekoripsien kiinnittäminen sujuu helposti.

Nappaa bloggaajan vinkki irtoripsien kiinnittämiseen!­

12.7.2019 7:16

Tekoripsien kiinnittäminen on oma taiteenlajinsa. Siksi Me Naiset on jo aiemmin laatinut seikkaperäiset ohjeet näyttävän ilmeen loihtimiseen.

Näyttäisi kuitenkin siltä, että ohjeet saa panna uusiksi: ilmeisesti räpsyttimien kiinnittämiseen on helpompikin tapa.

Tavallisesti homma menee lyhykäisyydessään niin, että ensin liima sivellään tekoripsien nauhaosaan. Sitten odotellaan juuri sopivan mittainen tovi, että liima alkaa hieman jähmettyä. Lopuksi tekoripset kiinnitetään omien ripsien tyveen.

Mitenkäs muutoinkaan, ehkä mietit.

No, bloggaaja ja kauneusvaikuttaja Raye Boyce kertoo jo vuosia tehneensä homman toisin. Elle-lehti kertoo sivuillaan Rayen Instagramissa jakamasta kikasta, jonka ansiosta hän kertoo saavansa tekoripset käyttökuntoon sekunneissa.

Rayen kikka

Sen sijaan, että Raye laittaisi liiman ripsinauhaan, hän sivelee sen silmänrajaustussin tapaan suoraan muilta osin valmiiksi meikattuihin silmäluomiinsa.

Raye käyttää siveltimellä levitettävää mustaa ripsiliimaa, mutta läpikuultava – tai miksei meikistä riippuen muunkin värinen – versio ajaa varmasti asian yhtä hyvin. Olennaista on, että tarkoitukseen käyttää siveltimellä varustettua tuotetta. Raye on valinnut käyttöön silikonisen siveltimen.

Kun liima on levitetty, tekoripset voi Rayen mukaan kohdistaa paikoilleen ilman odottelua.

Ripset kannattaa kiinnittää pinseteillä ensin keskeltä, sitten silmien ulkonurkasta ja lopuksi sisänurkasta. Kun tekoripset ovat paikoillaan, Raye neuvoo vielä puristamaan niitä omia ripsiä vasten, jotta liimajuova ripsien tyvessä ei erottuisi.

Mitä ilmeisimmin muutkin kuin Raye ovat saaneet kikan toimimaan. Ellen kauneustoimittaja Kristina Rodulfo testasi sitä varsin onnistuneesti. Hän sai räpsyttimet paikoilleen molempiin silmiin heti ensi yrittämällä ja yhteensä alle minuutissa.

Tiesitkö muuten, että samoja tekoripsiä voi hyödyntää useammankin kerran, kunhan puhdistaa ne käyttökertojen välissä? Esimerkiksi täältä löytyvällä kikalla ne palautuvat entiseen loistoonsa lähes itsestään.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Halvat ja kalliit ripsivärit sokkotestissä! 2,49 euron ripsari jymäytti testiryhmäläisiä totaalisesti: ”Olen pöyristynyt”

Luulin magneettiripsien kiinnittämisen olevan helppoa, enkä ole koskaan ollut yhtä väärässä – 10 asiaa, jotka olisin halunnut tietää ennen ripsiin tarttumista

Levitystekniikka, jolla saat megaripset – tarvitset vain ripsarin

Miten ripsiväri voi maksaa vain 4 euroa? Asiantuntija selittää halvan ja kalliin ripsarin eron

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?