Visa, 31, kokeili kohuttua curly girl -metodia – tuloksena kunnon curly guy! - Tyyli - Ilta-Sanomat

Visa, 31, kokeili kohuttua curly girl -metodia – tuloksena kunnon curly guy!

Curly girl -metodissa Visaa harmittaa lähinnä yksi asia: se, ettei saunaan ole asiaa.

18.6.2019 16:21

Curly girl -metodin voi todella sanoa vallanneen maailman – ja siinä samalla Suomen. Yhä useampi kihara- ja suoratukkainen on hurahtanut kokeilemaan sitä vaihtelevin tuloksin.

Jos joltakulta on kuitenkin jäänyt hypetetty hiustenhoitohitti pimentoon, ovat sen säännöt simppelit. Metodissa luovutaan muotoilulaitteista ja tavallisesta pyyhekuivauksesta sekä kosteutetaan ja korostetaan kiharoita.

Tärkeää on myös sanoa heipat shampoille, jotka sisältävät tiettyjä silikoneja, kuivattavia alkoholeja ja haitallisia sulfaatteja.

Nimestään huolimatta curly girl ei ole vetänyt puoleensa pelkästään naisia. Helsinkiläinen Visa Kurki, 31, on elävä esimerkki tästä.

Kaveri houkutteli

Visa kertoo, että idea kokeilulle tuli hänen kaveriltaan Susannalta.

– Susanna innostui tästä tosi paljon ja halusi minun testaavan tätä, kun hiukseni ovat pitkät ja kiharat. Painostusta jatkui sellaiset viikon päivät, ja lopulta myönnyin, Visa kertoo hilpeästi.

Sitten se oli menoa. Ystävykset viilettivät Sokokselle ja Lushille hankkimaan tarvittavia tuotteita, ja kauppareissun jälkeen Kurki myöntää olleensa varsin pihalla.

– Jotain aineita tässä nyt on, hoitoainetta ja muuta, Visa kuvailee fiiliksiään Susannan kuvaamalla videolla.

– Kyllä siellä kaupassa vähän rassasi, kun melkein kaikki tuotteet olivat loppu, kun tämä on niin suosittu metodi. Kissojen ja koirien kanssa koitettiin niitä metsästää, mies kertoo Ilta-Sanomille.

Hän myös mainitsee myyjien olleen riemuissaan siitä, että mies aikoo testata metodia.

  • Katso video Visan testistä ja hiusten muodonmuutoksesta artikkelin yllä olevalta videolta!

Ei enää saunaan?

Erilaisia aineita alettiin laittaa hiuksiin tiukasti kaverin ohjeistuksella. Lopulta oli vuorossa kuivattaminen, johon menikin ruhtinaallisesti aikaa.

Lopputulos miellytti silmää. Ennen kuivalta tuntuneet kiharat olivat silmin nähden kokeneet mullistuksen ja tuntuivat heti kimmoisammilta.

– Tavallaan olen itse asiassa aiemminkin elänyt curly girl -elämää. En ole käyttänyt shampoota vaan pessyt hiukset vedellä ja hoitoaineella, Visa paljastaa.

Jännittävä kysymys kuuluu: aikoo Visa jatkaa metodia, vai jäikö testailu kertaluontoiseksi? Sen näyttää miehen mukaan tulevaisuus.

– Tässä on tietysti se, että metodissa ei suositella kuumaan menemistä, eli toisin sanoen saunassa ei kannata käydä. Minulla on ollut tapana käydä löylyissä lähes joka päivä, Visa toteaa.

– Että kipeäähän se tekee, jos näitä tapoja joutuu muuttamaan. Mutta mitä sitä ei tekisi kauniiden kutrien eteen? hän vitsailee.

Visan hiukset kokeilun jälkeen. Katso koko operaatio yllä olevalta videolta!­

Lue lisää:

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?