Tunnethan jo kikat tuuheaan ponnariin? 5 nerokasta niksiä, joilla huijaat ponnarista paksumman - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tunnethan jo kikat tuuheaan ponnariin? 5 nerokasta niksiä, joilla huijaat ponnarista paksumman

Eikö liruhiuksistasi saa upean runsasta ponnaria? Ei hätää, nämä kikat auttavat.

Kadehdittavan paksu poninhäntä ei aina ole sitä miltä näyttää. Sen luomiseen on monia keinoja.­

29.5.2019 18:18

Perinteinen ponnari on arkikampausten ykkönen. Pidit sitä sitten korkealla päälaella, perinteisesti takaraivolla tai tyylikkäästi niskassa, sen tuuheuttamiseen on monta niksiä.

Ota apuväline käyttöön

Allekirjoittaneen paksua ponnaria ihmetellään usein. Vaikka hiukset ovatkin paksut, runsas ponnari on huijausta. Poninhännän sisältä löytyy nimittäin pieni muovikappale, joka feikkaa ponnariin tuplasti paksuutta.

Näin se toimii:

Kiepauta poninhäntään volyymia

Helppo kiepautuskikka nostaa poninhännän heti terhakkaaksi ja saa sen näyttämään runsaammalta. Videolla esitelty ponnarikampaus onnistuu hiuslasson avulla, joita saa esimerkiksi ketjuvaateliikkeiden asusteosastolta ja koru- ja asustemyymälöistä.

Katso kikka videolta! Ohje alkaa kohdasta 1.55.

Kokeile julkkisten kikkaa

Olemme jakaneet aiemmin hiusstylisti Justine Marjanin ponnarivinkin, jolla poninhännästä saa kadehdittavan runsaan ja pidemmän näköisen. Marjan laittaa esimerkiksi Ashley Grahamin ja Shay Mitchellin hiuksia.

Hiukset jaetaan kahtia ylä- ja alaosioihin, jotka kiinnitetään kumpikin erilliselle tiukalle ponnarille allekkain. Lähekkäin olevat ponnarit näyttävät yhdeltä poninhännältä, varsinkin, jos hiuslenkit piilottaa vielä niiden ympärille kiedotun hiussuortuvan alle.

Tupeeraa

Volyymia voi huijata myös tupeeraamalla. Lettitaiteilija Heli Annala on näyttänyt meille aiemmin, kuinka kaksi klassista poninhäntäkampausta saa lisää nostetta yksinkertaisilla nikseillä. Katso myös videolta, kuinka ponnarin hiuslenkki hävitetään kauniisti ja helposti näkyvistä!

Muista hiustuotteet

Runsas ponnarikampaus jää usein vain haaveeksi, jos tukkaa ei pohjusta kampausta varten millään.

Kampaajat suosittelevat tarttumaan esimerkiksi kuivashampooseen, hiuspuuteriin tai rakennetuotteisiin. Niillä saa hiuksiin karheutta ja pitoa, joka tekee tukasta helposti ja välittömästi paljon todellisuutta runsaamman ja kuohkeamman näköisen. Käytä tarpeen mukaan sekä tyveen että pituuksiin.

Onko huolenasi sittenkin ponnarin pysyvyys?

Jos kamppailet valahtavan ponnarin kanssa, tarvitset kampaaja ja hiusstylisti Taavi Vuokkovaaran hiuslenkkiniksiä. Hän ei sido ponnaria tavallisesti hiuslenkkiä kiepauttamalla, vaan käyttää ammattilaisten suosimaa, hiuslenkin ja pinnien yhdistelmän voimaa hyödyntävää tekniikkaa.

Katso se videolta!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?