Paras highlighter? Testasimme ja arvioimme 16 erilaista tuotetta! - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tuotteet, joilla tuot valoa kasvoille ja hehkut upeampana kuin koskaan – testasimme, tässä ovat parhaat!

Hehkumeikeissä riittää nyt valinnanvaraa vaikka muille jakaa. Ottaisinko perinteisen puuterimaisen vai valitsisinko sittenkin stickin, hyytelömäisen jellyn tai pipetistä tulevat tipat?

Highlighterit tuovat kasvoille hehkua ja valoa.

23.5.2019 18:30

Pieni sipaus highlighteria eli hehkutuotetta saa kasvot hehkumaan, lisää kasvoille valoa ja tuo kasvonpiirteet tavallista selkeämmin ja kauniimmin esille. Kesällä kasvoille lisätty kuulto korostaa myös päivetystä.

Testasimme liudan tuotteita tavalliselle sekaiholle ja pisteytimme ne asteikolla 1–5.

16 tuotteen jättitestissä kärkisijoille nousivat Diorin ylellinen hehkupuuteri sekä näppärät puikot. Jellykin onnistui yllättämään positiivisesti, samoin kuin valokynää muistuttava hehkuntuoja.

PUUTERIT

Lumene Luminous Pressed Powder, 16,90 €

Lumenen puuterista ei ole sen kummempaa, hyvää tai huonoa, sanottavaa. Tuote levittyy kivasti ja antaa kasvoille pienen aavistuksenomaisen hehkun. Itse olen mieltynyt säväyttävämpiin tuotteisiin, eikä tämä jää mieleen kuin ajatuksella ”ihan perus arkimeikki”.

Pisteet: 2½ / 5

Dior Diorskin Nude Luminizer, 53 €

Jo pelkkä ulkokuori saa hymyilemään: kaunis rasia, säilytyspussukka ja hyvä suti. Tämä nousi suosikikseni puuterimaisissa tuotteissa. Sävy on mukavan lämmin eikä kimalla liikaa. Tätä ei tarvitse myöskään lisätä työpäivän aikana, vaan vielä alkuillastakin kasvoilla on kaunis hehku.

Pisteet: 5- / 5

 

Maybelline Facestudio Chrome Extreme Intense Metallic Higlighter, 15,50 €

Huomaan heti pakettia avatessa ongelman: tämä puuteri on hyvin pehmeää ja murenevaa. Kun tuotetta ottaa, sitä varisee kaikkialle.

Pigmentti on kuitenkin melko vähäistä, eikä iltapäivällä peiliin katsoessa näy juuri minkäänlaista osviittaa aamuisesta sotkutuokiosta.

Pisteet: 2 / 5

Korres Wild Rose Instant Light Illuminating Powder, 37 €

Olen ollut Korresin tuotteiden ystävä, mutta tämä puuterimainen tuote ei oikein vakuuta. Tuote on hyvin hento, eikä kasvoilla näy ensimmäisen laittokerran jälkeen juuri mitään. Jos todella tarkkaan katsoo, niin voi nähdä aavistuksen kimaltavaa poskiluulla. Useampi kerros tuo kasvoille pakkelimaisen tunnun.

Pisteet: 2+ / 5

Dermosil Highlighting Powder, 8,90 €

Tässä tuotteessa ei ole pihistelty pigmentin kanssa. Se voi toki tuoda myös haasteita liikaa laittaessa. Tuotteen sävy on melko vaalea, ja päivettynyt kesäiho saattaa saada siitä jopa vähän kalvakkuutta.

Tuote pysyy hyvin paikallaan ja korostaa haluttuja kohtia koko päivän ajan.

Pisteet: 3 / 5

Max Factor Miracle Glow Duo Pro Illuminator, 14,90 €

En tiedä onko tämä puuteri vai vaha, tai millä tätä pitäisi levittää. Päädyn lopulta laittamaan tuotetta sormin.

Rasiassa on kahta eri sävyä: vaaleaa, joka näyttää peiteväriltä ja kultaista, hehkuvampaa vahaa. En oikein vakuutu rakenteesta, sillä se on kovin rasvainen ja pelkään sen sottaavan muun meikin. Lopputuloskaan ei suuremmin säväytä, vaikka saa tällä luotua ihan mukavaa eloa kasvoihin.

Pisteet: 2 / 5

PUIKOT

Clarins Glow 2 Go, 34,90 €

Tässä on yhdistetty kaksi tuotetta, highlighter ja poskipuna. Kaksipäisen stickin idea on hyvä ja toteutuskin aivan käyttökelpoinen.

Poskipunan sävy on melko räikeä, joten sen kanssa kannattaa olla hyvin varovainen – ensimmäisellä testauskerralla saattaa tahtomattaan näyttää samalta kuin 6-vuotiaana lainattuaan äidin meikkejä.

Highlighterin sävy on puolestaan kylmä, ja ei siten oma suosikkini. Lämpimämmällä sävyllä tämä voisi nousta huomattavasti suosikkien listalla.

Yleisesti ottaen stickit nousivat testin myötä uusiksi suosikeikseni niiden helppouden ja hyvän pysyvyyden vuoksi.

Pisteet: 3½ / 5

L’Oréal Paris Infaillible Longwear Shaping Stick Highlighter, 12,90 €

Hieman ruusukultaan vivahtava sävy on todella kaunis. Se on kuitenkin myös sen verran haalea, että tätä voi sipaista halutessaan myös muuallekin kasvoihin kuin poskiluille.

Tuote on jämäkkää eikä liian pehmeää. Se on silti helppo levittää eikä tarvitse pelätä, etteikö se pysyisi paikallaan päivän riennoissa.

Pisteet: 4½ / 5

Isadora Glossy Glow Stick, 17,50 €

Tuote on kaunis ja herkän näköinen ja Dewy Champagne -sävy herättää kiinnostuksen. Muihin stickeihin verrattuna tämä on kuitenkin hyvin märän ja rasvaisen oloinen ja iho jää todella öljyiseksi pitkäksi aikaa levityksen jälkeen. Siite- ja katupölyn pöllytessä ulkona tuntuu, että se kaikki tarttuu myös kiinni kasvoilla olevaan highlighteriin.

Paketissa lukee, että tuote sopii myös silmämeikkiin ja huulille. Silmäluomille en tätä kyllä laittaisi, mutta huulikiiltona voisi toimia.

Pisteet: 2- / 5

HYYTELÖT

NYX Professional Makeup A Bit Jelly, 16,90 €

Jellyt olivat minulle uusi tuttavuus ja niiden hyllyvä koostumus lähinnä huvitti ja epäilytti. Jouduin kuitenkin perumaan nämä ajatukseni testin edetessä.

Tämäkin tuote on helppo levittää, ja se pysyy hyvin kuosissa koko päivän ajan. Ametistimainen, kylmä sävy ei kuitenkaan ole kovasti mieleeni. Arki- ja päiväkäyttöön tämä ei itselläni jäisi, mutta iltahulinoihin ja juhliin sävy voisi sopia. Tuotetta löytyy kahdessa muussa sävyssä.

Pisteet: 3½ / 5

Farsáli Jelly Beam Illuminator, 38,50 €

Jopa kulttituotteen maineessa oleva jelly on sävyltään todella kaunis ja kesäinen: kuin auringon viimeiset säteet. Sainkin todella paljon kehuvia kommentteja, kun testasin tätä tuotetta aurinkoisena päivänä. Kasvoni näyttivät kauniin päivettyneiltä, vaikka todellisuudessa niitä vaivaa vielä talvinen kalpeus.

Miinuksena mainittakoon tuotteen nopea kuivuvuus. Tätä on laitettava vain yhteen kohtaan kerrallaan, sillä kun tuote kuivuu nopeasti kasvoille, sen levittäminen menee todella hankalaksi.

Testasin tuotetta myös CC-voiteen alla, ja myös sieltä se tuo kaunista ja ei niin voimakasta taustahehkua kasvoille.

Pisteet: 4 / 5

NESTEMÄISET & VAHAMAISET

Kora Organics Amethyst Luminizer, 29,90 €

Ensimmäinen ajatus: pieneen purkkiin laitettua huulikiiltoa ilman sutia.

Kuten nimestäkin voi jo päätellä, sävy on violettiin taittava. Tuotteesta löytyy myös toinen, persikkainen sävy. Kylmä sävy ei säväytä edelleenkään, mutta muuten huippumalli Miranda Kerrin perustaman luonnonkosmetiikkamerkin tuote on ihan ok. Rakenne tuntuu hivenen pehmeältä, se kuivuu nopeasti kasvoille, eikä jää pelkojeni vastaisesti tahmaiseksi.

Pisteet: 3+ / 5

Miss Beauty Illuminating Wand, 2,98 €

Prismoissa myytävän brändin tuote näyttää hieman halvalta, eikä herätä juurikaan kiinnostusta. Purkki on kuin huulikiillon ja applikaattorikin on samanlainen.

Sisältö on kuitenkin positiivinen yllätys. Tuote on helppo levittää, ja se pysyy hyvin paikallaan koko työpäivän ajan. Kahdesta sävystä kylmempi on yllättäen enemmän mieleeni, sillä siinä vaikuttaisi olevan mukana enemmän hohtoa ja kimalletta. Kyseinen sävy ei peity kokonaan edes päivällä lisätyn puuterin alle. Hyvä perustuote, vaikka jäinkin kaipaamaan ylellisyyden tuntua.

Pisteet: 3+ / 5

Korres Wild Rose Instant Light Illuminator, 29 €

Valokynää muistuttava pakkaus ihmetyttää, mutta testiin vaan. Korostuskynän sävy on kaunis ja lämmin, ja pienellä kärjellä varustettua tuotetta on helppo levittää myös kulmaluille avaamaan katsetta.

Tällä tuotteella saa luotua helposti ja nopeasti kauniin ja kesäisen meikin, vaikka aurinko ei paistaisikaan.

Pisteet: 4+ / 5

Isadora Glow Drops Face & Body, 21,90 €

Pipetistä pirskahtaa melko suuri määrä lähes nestemäistä tuotetta ja säikähdän pahanpäiväisesti miltä kasvoni tulevat näyttämään. Sävy on myös melko tumma, eikä oikein sovi talven kalpeutta huokuviin kasvoihini. Sävyjä löytyy useampia.

Taitava meikkaaja saa luotua varmasti tämän tuotteen avulla kesän hehkua kasvoille, mutta itselläni menee hieman sotkemiseksi lirumaisen tuotteen kanssa. Neste ei vakuuta minua kasvoille sopivana tuotteena, mutta jos tätä sekoittaisi vartalovoiteeseen, niin voisi saada kaunista hehkua kauttaaltaan koko kropalle.

Pisteet: 2½ / 5

 

Smashbox + The Hoodwitch Crystalized Shimmer Drops, 34 €

Apua, mikä määrä kimalletta tässä purkissa on! Tuote on ilmestynyt pöydälleni juuri sopivana ajankohtana, ja pääsin testaamaan tätä vappuhulinoiden keskelle. Vappumeikkiin tämä oli kuitenkin jopa turhan pliisu, vaikka purkissa se näytti huikealta glitterilottelulta. Arkimeikkiin varmasti monelle liikaa, mutta juhlaan tuote sopii.

Nämä tipat ovat paksumpia kuin Isadoran tuote, ja siksi helpompia levittää. Vappujuhlissa tuote pysyi hyvin menossa mukana, vaikka tanssiliikkeet nostivatkin välillä hien pintaan.

Pisteet: 4- / 5

Katso videolta, kuinka ammattimeikkaaja käyttää highlighteria!

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai. Lue kaikki kauneustestimme täällä! Seuraa MyStylea myös Instagramissa @iltasanomatmystyle.

Kuvat: Valmistajat

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?