Yönaamio kosteuttaa, kiinteyttää ja jopa ruskettaa – 6 parasta tuotetta eri tarkoituksiin - Tyyli - Ilta-Sanomat

Yönaamio kosteuttaa, kiinteyttää ja jopa ruskettaa – 6 parasta tuotetta eri tarkoituksiin

Yksinkertaisesta ihonhoidosta haaveilevalle yönaamiot tarjoavat yhden purkin ratkaisun. Kevyet tehohoidot kosteuttavat, kiinteyttävät ja jopa ruskettavat.

18.5.2019 18:34

Korealainen ihonhoitobuumi on nostanut suosioon myös yönaamiot. Niiden tarkoitus on olla jotakin seerumin ja kasvovoiteen väliltä. Seerumin tavoin naamioissa on tiivistetyssä muodossa roppakaupalla vaikuttavia aineita, mutta ne eivät tarvitse päälleen kosteusvoidetta lukitsemaan aineita ihoon.

Iho on yöaikaan erityisen vastaanottavainen tehohoidolle. Yönaamioissa on usein mukana ihoa vahvistavia antioksidantteja, jotta iho tuntuisi erityisen hehkeältä ja raikkaalta aamulla. Koska yönaamiot ovat iholla useita tunteja, ei niissä ole mukana esimerkiksi vahvasti kuorivia tai muuten ihoa ärsyttäviä ainesosia.

1. Yönaamiossa on mukana japanilaisesta ihonhoidosta tuttua yuzu-sitrushedelmää. Kevyt geeli tuntuu pintakuivalla iholla aluksi epäilyttävältä, mutta yön jälkeen kasvot tuntuvat todella kimmoisilta. Shiseido Waso Beauty Sleeping Mask, 51,50 € / 80 ml.

2. Yönaamio kosteuttaa, kiinteyttää ja päivettää. Yhden yön jälkeen rusketus on todella kevyt, mutta kasvot ovat aamulla erityisen heleät. Vita Liberata Self Tanning Night Moisture Mask, 38 € / 65 ml.

3. Ihanan kermainen naamio palauttaa iholle kosteustasapainon auringossa vietetyn päivän jälkeen. Naamiota ei tarvitse aamulla huuhdella pois, jos se tuntuu imeytyneen. Origins Drink Up Intensive Overnight Mask, 25 € / 100 ml.

4. Naamiossa on hyytelömäinen koostumus, joka muuttuu kasvoille levitettäessä viilentäväksi geeliksi. Iho tuntuu ja näyttää aamulla sileältä ja kosteutetulta. The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask, 33,50 € / 90 ml.

5. Luonnonkosmetiikkasertifioitu kiinteyttävä naamio ravitsee, kirkastaa ja silottaa ikääntyvää ihoa. Natura Siberica Extra-Firming Night Facial Mask, 6,90 € / 75 ml.

6. Antioksidanteilla ja kirsikankukkavedellä kyllästetty naamio tehokosteuttaa myös herkkää ihoa. Apteekeissa myytävän ihonhoitosarjan naamio imeytyy saman tien. Jowaé Replumping Water Mask, 17,90 € / 50 ml.

Juttu on julkaistu alun perin Me Naisissa 18/2019.

Lue lisää:

Me Naiset testaa: Valitsimme parhaat ihoa kosteuttavat vesipohjaiset seerumit

J-beauty eli japanilainen kauneudenhoito on nyt kuumin kauneustrendi – testasimme sen parhaat konstit

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?