Hittimetodi toimii myös miehillä! Aku hoitaa partaansa huippusuositun curly girl -menetelmän avulla – huikea ero entiseen - Tyyli - Ilta-Sanomat

Hittimetodi toimii myös miehillä! Aku hoitaa partaansa huippusuositun curly girl -menetelmän avulla – huikea ero entiseen

Aku Raita on noudattanut kiharahiuksisten curly girl -oppeja viime kesästä saakka – partansa hoidossa ja muotoilussa.

Aku sai partansa kiharaksi kosteuttavalla curly girl -metodilla.­

16.5.2019 7:02

Suomalaisnaiset ovat hurahtaneet curly girl -metodiin, jonka idea on hoitaa luonnonkiharaa hiusta niin, että se kihartuu entisestään. Me Naiset on kirjoittanut runsaasti juttuja metodista: suorahiuksisten kiharamullistuksesta, hämmentävästä CG-sanastosta sekä syistä, miksei tukka muutukaan kiharaksi.

Kiharan hiuspehkon lisäksi metodilla voi hieman yllättäen hoitaa myös kehon muuta karvoitusta – helsinkiläinen Aku Raita löysi kiharametodista ratkaisun tuuhean partansa hoitamiseen.

”Rakastan yli kaiken”

Aku postasi kuvansa Curly Girl Suomi -ryhmään ja sai valtaisan hyvän vastaanoton metodin kihartamalle parralleen. Hänen kuvansa on saanut yli 5 000 tykkäystä.

Aku kuvailee partaansa ilman metodia jäkäläkasaksi – silloin parta näyttää tältä.­

Hän kertoo julkaisussa, että hiukset eivät juurikaan enää kasva luonnollisista syistä, mutta partaa on sitäkin enemmän. Aku on kosteuttanut partaansa metodilla jo viime kesästä saakka.

– Mulla ei luonnollisista syistä enää pahemmin hiukset kasva, mutta partaa sitäkin enemmän. Ilokseni löysin viime kesänä, että mun parta myös kihartuu oikeilla tuotteilla, Aku kertoo kiharamullistuksestaan.

Tältä parta näyttää kosteuttavalla curly girl -metodilla hoidettuna.­

Aku kertoo Me Naisille, että pesee partansa noin kerran kuussa, mutta huuhtelee parran suihkuvedellä päivittäin. Hänen metodinsa koostuu suihkun jälkeisestä sheavoista, öljystä, geelistä ja geelicastin rutistelusta.

– Itse rakastan yli kaiken, hän sanoo partaansa hehkuttaen.

Aku on ostanut parranhoitotuotteensa Ruohonjuuresta.­

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun ja katsoa Akun parranhoitovideon täällä.

Lue myös:

Nyt jopa suorahiuksiset suomalaisnaiset hurahtivat hehkutettuun curly girl -metodiin – katso kuvat yhdeksästä tosielämän kiharamullistuksesta!

Näillä purkeilla pääset alkuun curly girl -hiustenhoitorutiinissa – listasimme edulliset ja ylelliset tuotteet

Etkö saa curly girl -metodia toimimaan? Selvitä ensin nämä 2 asiaa, jotta lopputulos ei ole pettymys

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?