Pakarat paljastava hittibikini ei ole vain uimapukumallien pepuille – toimii muillakin

Pepusta pyöreämmän muokkaava brazilian-malli on vakiinnuttanut asemansa bikinimuodissa. Tältä se näyttää muiden kuin mallinmitoissa olevien päällä.

Brazilian-malli on bikinialaosien suosikkileikkaus.

17.4.2019 19:00

Pohdimme viime viikolla sopivaa bikinialaosan vyötärönkorkeutta, ja kysyimme sitä teiltäkin. Parin viime vuoden aikana on nähty nimittäin valtava korkeavyötäröisten bikinihousujen paluu – mutta myös perinteisempänä koettu matala vyötärö pitää pintansa.

Lukijoista suurempi osa liputti korkeavyötäröisen mallin puolesta. Jopa 27 000 suomalaista antoi äänensä, ja lopulta korkean vyötärön valitsi 62 prosenttia lukijoista, matalan 38.

Oli vyötärö sitten korkea tai matala, bikinihousujen suurin takamustrendi on nyt mallia brazilian.

Pakaroita hieman totuttua enemmän paljastavat, imartelevasti niiden päältä kulkevat housut ovat saavuttaneet suosiota suurimmaksi osaksi siksi, että malli saa pepun näyttämään lähes poikkeuksetta pyöreämmältä ja paremmalta. Samaa leikkausta suositaan myös uimapuvuissa.

Hittimallia nähdään jatkuvasti uimapukumallien päällä brändien tuotekuvissa, mutta trendi toimii myös käytännössä. Kokosimme seurattujen somevaikuttajien brazilian-tyylejä yhteen. Tältä suosikkibiksut näyttävät käytössä!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?