Bikineihin matala vai korkea vyötärö? Katso kuvat ja päätä itse, kumpi näyttää paremmalta

Tällä hetkellä bikinitrendeissä nähdään kahta vyötärönkorkeutta: navan peittävää korkeaa ja pitkään nähtyä matalampaa mallia. Onko jompikumpi imartelevampi?

Plusmalli Iskra Lawrence.

11.4.2019 19:00

Pohdimme viime viikolla matalan ja korkean vyötärön suhdetta farkuissa ja muissa housuissa. Kourtney Kardashian puki pitkästä aikaa hieman matalampivyötäröiset farkut ja sai meidät miettimään, millainen vyötärönkorkeus housuihin ja vartalolle sopii.

Sama efekti toimii pian koittavalla bikinikaudella.

Tällä hetkellä hyvin korkeavyötäröiset bikinihousut ovat yksi trendikkäimmistä uima-asuvalinnoista, ja varsinkin pakarat paljastavaan brazilian-malliin yhdistettynä niitä pidetään yleismaailmallisesti hyvin imartelevana alaosamallina.

Toisaalta matalammalle lantiolle asettuvat bikinihousut ovat vakiinnuttaneet paikkansa uima-asumuodissa, ja iso osa valitsee edelleen bikinien ”perusmallin”. Onko jompikumpi alaosista kropalle parempi?

Kokosimme kummankin bikinihousutyylin muutamalta uimapuvuissa viihtyvältä tähdeltä ja somekasvolta. Päätä itse, kumpi malli miellyttää!

Korkea vs. matala

A Bikini a Day -bloggaaja Devin Brugman loi bikineistä parhaan ystävänsä Natasha Oakleyn kanssa bisneksen. Naiset kuvaavat Instagram-tileilleen jatkuvasti trendikkäitä bikinityylejä.

Natasha Oakleykin on valinnut vuoron perään sekä korkeaa että matalaa bikinihousumallia.

Yksi seuratuimmista pluskoon uimapukumalleista on Iskra Lawrence. Hän käyttää niin ikään korkeaa ja matalaa vyötäröä päivästä riippuen.

Somevaikuttaja ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja Chessie King julkaisee paljon bikinikuvia.

Ja mitäpä olisi bikinityylijuttu ilman huippumalli Ashley Grahamia! Kumpikohan vyötärönkorkeuksista on enemmän tämän naisen mieleen?

Somevaikuttaja ja ”BodyPos Mama” Allison Kimmey julkaisee aitoja uikkarikuvia lähes 200 tuhannelle Instagram-seuraajalleen.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä bikinityyli-inspiraationa nähdään Kourtney Kardashian. Kolmen lapsen äidille sekä korkea että matala bikinivyötärö on tuttu.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?