Testasimme erilaiset hiuslakat ja viimeistelysuihkeet – kotimaisen brändin edullinen pullo oli paras - Tyyli - Ilta-Sanomat

Testasimme erilaiset hiuslakat ja viimeistelysuihkeet – kotimaisen brändin edullinen pullo oli paras

Testasimme uudenlaiset hiussuihkeet. Saako monenlaista lupaavilla tuotteilla tuloksia?

12 kiinnostavaa suihketta testissä!

11.4.2019 15:54

Hiuslakkaa harva se päivä käyttävän testaajan tukka on suomalaisen hento ja keskimittainen. Hiuslakkapullot kuulostavat kiinnostavilta, mutta kuinka ne toimivat tavallisen tukanlaittajan käsissä? Testasimme.

Schwarzkopf OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net, 17,90 € / 150 ml

Lupaus: Todella kuiva, äärimmäisen tiivistetty hiuslakka, joka antaa uudenlaista pitoa. Kuivuu välittömästi mutta mahdollistaa uudelleen työstämisen. Antaa ilmavan lopputuloksen ja vahvaa tukea. Pitkäkestoinen muistiominaisuus jättää hiukset mieluisan tuntuisiksi ilman perinteisten hiuslakkojen aiheuttamaa kypäräefektiä. Riittää 300-milliseen pulloon verrattuna 85-prosenttisesti.

Kokemus: Ihanan pieni ja kätevä pullo. Myös raikas tuoksu yllättää positiivisesti. Hyvä pito. Pullo ei ole kätevimmästä päästä käyttää, mutta ei missään nimessä huonokaan.

Arvosana: 4 / 5

Goldwell Kerasilk Style Fixing Effect Hairspray, 28 € / 300 ml

Lupaus: Antaa pitkäkestoista, kevyttä pitoa ja käsinkosketeltavaa silkkimäistä viimeistelyä.

Kokemus: Tämä lakka on ihana käyttää! Testin paras käytettävyys: lakka tulee pullosta ihanan sujuvasti, ei liian voimakkaasti, kuten joidenkin lakkojen kanssa käy. Myös tuoksu on miellyttävän mieto. Miinusta: lupaa kiiltoa, mutta jää melko huomaamattomaksi.

Arvosana: 4 / 5

Design.ME Hold.ME Three Ways Hairspray, 29,50 € / 330 ml

Lupaus: Innovatiivinen hiuskiinne tarjoaa kolme hiuskiinnettä yhdessä pullossa. Hiuslakan suutinta kääntämällä säädät joka tilanteeseen sopivan pidon: kevyt, keskivoimakas tai voimakas. Antaa pitkäkestoisen ja varisemattoman pidon, kauniin kiillon, volyymia sekä UV-suojan.

Kokemus: Tämä hiuslakka on testin erikoisuus. Valitsen testiin keskivoimakkaan kiinnityksen. Valitettavasti lakka ei tunnu tällä tapaa kiinnittävän riittävästi. Miinusta pistävälle ja voimakkaalle tuoksulle.

Arvosana: 2 / 5

Lanza Healing Style Design F/X Finishing Hair Spray, 27,50 € / 350 ml

Lupaus: Kevytrakenteista ja joustavaa pitoa. Nopeasti kuivuva koostumus ja luonnollinen liikkuvuus antaa harjattavat ja pörröttömät hiukset. Antaa kiiltoa, suojaa väriä ja antaa UV- ja lämpösuojan.

Kokemus: Lakka lupaa kevyttä pitoa ja pitää lupauksensa. Omille hiuksilleni pito on jopa liian kevyt. Pullo on todella kätevä käyttää: sumute toimii pehmeääkin pehmeämmin. Tuoksu on testin paras: raikas, ei liian tymäkkä.

Arvosana: 4 / 5

Living Proof Perfect Hair Day Body Builder Hairspray, 27 € / 257 ml

Lupaus: Täysin uudenlainen volyymia rakentava, kustomoitava hiuskiinne, joka antaa hiuksille välitöntä ilmavaa tuuheutta sekä kevyen käsinkosketeltavan pidon. Sisältää lämpösuojan, on silikoniton ja sopii kaikille hiuslaaduille. Innovatiivisen käännettävän suuttimen ansiosta volyymin ja pidon määrä on säädeltävissä halutun lopputuloksen mukaisesti.

Kokemus: Testin vaikein hiuslakka käyttää. Suuttimen voi laittaa kahteen eri asentoon, mutta lakka tulee kummastakin niin kovaa vauhtia, että lakka jää hiuksiin yhdeksi kököksi. Myös tuoksu on turhan tymäkkä. Tuote lupaa ilmavaa tuuheutta ja kevyen pidon. Sinänsä hyvä lopputulos, vaikka käyttäminen haittaakin.

Arvosana: 2 / 5

Color Wow Style in Steroids performance-enhansing Texture + Finishing Spray, 29 € / 262 ml

Lupaus: Tuo hiuksiin upeaa runsautta ja joustavaa ja kestävää pitoa. Värjätyille hiuksille suunnattu rakennesuihke antaa hiuksille välitöntä tuuheutta ja ilmavuutta säilyttäen hiusten luonnollisen tunteen ja liikkuvuuden. Soveltuu myös antamaan kampauksille rakennetta ja pidentämään niiden kestoa. Sisältää lämpösuojan.

Kokemus: Rakenne- ja viimeistelysuihketta yhdistelevää pulloa on valitettavan hankala käyttää. Sumute tulee pullosta todella kovaa. Myös tuoksu on melko tymäkkä. Itse lakka tekee sen mitä pitääkin. Pullon kyljessä lupaillaan seksikästä tekstuuria ja kyllä vain, kai tätä lopputulosta sellaiseksikin voi kuvailla.

Arvosana: 3 / 5

IdHair Elements Xclusive Finish Intense Hairspray, 19,90 € / 300 ml

Lupaus: Supertehokasta pitoa hiuksille. Erittäin voimakas hiuskiinne hiustyyleille, jotka tarvitsevat extra-pitoa. Ei tee hiuksia raskaan tuntuisiksi.

Kokemus: Lupaa erittäin intensiivistä, hyvää pitoa. Vastaa lupaukseen, vaikka hiukset toki jäävät siksi hieman tahmaisiksi. Tuoksu on melko raikas. Lupaa jonkin verran kiiltoa ja sitä saankin.

Arvosana: 4 / 5

XZ Hiuskiinne Extra Strong, 4,90 € / 250 ml

Lupaus: Erittäin voimakkaan pidon antava hiuskiinne, joka kiinnittää kampauksen paikoilleen ja antaa sille pitkäkestoisen tuen.

Kokemus: Tämän hiuslakan tuoksua ei tekisi mieli haistella pidempään. Pullo on kuitenkin kätevä käyttää ja pito hyvä.

Arvosana: 3 / 5

Four Reasons Dry Super Shaper, 11,90 € / 300 ml

Lupaus: Kuiva viimeistelysuihke. Nopeasti kuivuva, painoton suihke kampauksen viimeistelyyn. Antaa kampaukselle pitkäkestoisen tuen. Suihkuta kuiviin hiuksiin ja muotoile.

Kokemus: Tämä muuten toimii ja vieläpä hurjan hienosti! Suihkepullo on kätevä käyttää, tuoksu on ihanan mieto ja kampaus toimii suihkeen jälkeen suorastaan täydellisesti.

Arvosana: 5 / 5

Joico Flip Turn Volumizing Finishing Spray, 29 € / 300 ml

Lupaus: Tuuheuttava, hienojakoinen viimeistelysuihke. Uniikki suutin toimii myös ylösalaisin käytettynä. Antaa maksimaalista tuuheutta, intensiivistä kiiltoa ja vahvaa tukea. Suojaa ilmankosteudelta ja säilyttää halutun tyylin hiuksissa jopa 72 tuntia.

Kokemus: Suihke neuvotaan suihkimaan hiuksiin pää alaspäin. Lupaa antaa hiuksille volyymia mutta pitää hiukset silti joustavina. Lopputulos on ihan hyvä, mutta hiukset jäävät hieman tahmaisiksi. Tuoksu on ahdistavan makea.

Arvosana: 3 / 5

Budgie Finishing Spray, 12,90 € / 200 ml

Lupaus: Suomessa helmikuussa lanseeratun brändin monivaikutteinen, kevyt viimeistelysuihke antaa luonnollista kiiltoa, rakennetta ja joustavaa tukea hiusten muotoiluun joka päivä. Suihke poistaa sähköisyyttä ja kesyttää lentelevät suortuvat.

Kokemus: Budgie osoittautuu ihan kivaksi peruslakaksi. Kiitosta kätevästä pienestä purkkikoosta, tämän saa sujautettua näppärästi kassiin. Kiinnittää kevyesti. Pullosta tulee melko voimakas, mukana kulkeva tuoksupilvi.

Arvosana: 3 / 5

Kevin Murphy Session Spray Flex, 27 € / 400 ml

Lupaus: Hiusmaailman kulttituotteena pidetty Session Spray sai vuoden alussa rinnalleen kevyen ja joustavan pidon antavan Flex-hiuskiinteen. Painoton ja välittömästi kuivuva lakka pitää hiukset kosteutettuina, antaa tehokkaan kosteussuojan ja tekee hiuksista silkkisen sileät, kiiltävät ja elastiset. Muistiteknologia mahdollistaa koko päivän kestävän ja luonnollisen liikkuvan pidon.

Kokemus: Sumuttimelle kiitokset. Tätä lakkaa on todella helppo käyttää. Tuoksu on makea, jota en henkilökohtaisesti jaksa haistella pidemmän päälle. Pito on kevyt, kuten pullon kyljessä lukee.

Arvosana: 3 / 5

Kuvat: Valmistajat

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai! Kaikki kauneustuotearviomme löydättäältä. Seuraa muotia ja kauneutta myös Instagramissa @iltasanomatmystyle!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?