Nämä 10 upeaa julkkisnaista eivät pelkää muhkeiden kumpujen, selluliitin tai arpien näyttämistä

Laita seurantaan nämä 10 upeaa naista!

Upea Ashley Graham on miljoonien naisten esikuva.

10.4.2019 15:09

Onneksemme yhä useampi julkisuuden valokeilassa oleva nainen pyrkii levittämään kehopositiivisuuden sanomaa. Kuvissa saavat näkyä arvet, selluliitti ja raskausarvet – yksinkertaisesti me kaikki saamme olla omia itsejämme ”kauneusvirheistämme” huolimatta.

Kokosimme yhteen kymmenen kaikenkokoista somevaikuttajaa. Nämä naiset muistuttavat meitä jälleen kerran siitä, että kuka tahansa voi vetää ylleen bikinit. Tätä lisää, kiitos!

Bloggaaja Stephanie Yeboah

Instagramissa suosioon noussut bloggaaja Stephanie Yeboah julkaisee niin muotikuvia kuin bikinikuviakin. Yeboah esittelee ylpeänä kurvejaan ja kirjoittaa oppineensa rakastamaan vartaloaan vuosien vihaamisen jälkeen.

Somevaikuttaja Karina Irby

Yli miljoona ihmistä seuraa bikinibrändistään tunnettua australialaista Karina Irbyä, eikä suotta! Irbyn kuvissa saavat näkyä niin raskausarvet kuin selluliittikin. Mikä esikuva!

Laulaja Jessie J

Vahvasta meikistäkin tunnettu Jessie J ei pelkää näyttää itseään somessa ilman meikkiä. Laulaja haluaa näyttää faneilleen myös esimerkkiä – Jessie lisäsi Instagramiin hiljattain silottelemattoman bikinikuvan!

Plusmalli Iskra Lawrence

Suosittu plusmalli Iskra Lawrence julkaisee Instagramissa jatkuvasti uhkeita ja kurvikkaita kuvia. Huippumalli haluaa esimerkillään kannustaa muita naisia hyväksymään itsensä. Iskrasta jos kenestä voikin ottaa mallia!

Somevaikuttaja Chessie King

Instagram-tähti Chessi King postaa Instagramiin kuvia ennen ja jälkeen poseeramisen. Kuvien tarkoituksena on näyttää, miten tietyt asennot ja kuvakulmat vaikuttavat kuviin. Ihanan rehellistä!

Plusmalli Ashley Graham

Muodoistaan tunnettu huippumalli Ashley Graham on yksi kehopositiivisuuden suunnannäyttäjistä. Upea Ashely ei ole turhaan yksi tunnetuimmista pluskoon malleista.

Somevaikuttaja Allison Kimmey

Yhdysvaltalainen Allisson Kimmey haluaa näyttää tyttärilleen oikeanlaista esimerkkiä itsetunnosta. Bikinikuvia julkaiseva äiti on lastensa lisäksi esikuva myös tuhansille naisille ympäri maailman.

Bloggaaja Megan Jayne Crabbe

Instagram-tähti Megan Jayne Crabbe sairasti pitkään anoreksiaa. Brittiläinen nainen löysi kuitenkin elämälleen suunnan ja on nyt tyytyväinen itseensä. Crabben upeita kuvia ihastelee Istagramissa yli miljoona seuraajaa.

Somevaikuttaja Megan Marx

Megan Marx nousi kuuluisuuteen Australian Unelmien poikamies -ohjelmasta. Marx ei päätynyt poikamiehen valituksi, mutta löysi sen sijaan toisesta ohjelman naiskilpailijasta itselleen rakkauden.

Rakkauselämänsä lisäksi Marx tuo Instagramissa esille kehopositiivisuutta.

Näyttelijä Sarah Hyland

Moderni perhe -sarjan tähti Sarah Hyland on kärsinyt kroonisesta munuaissairaudesta lapsesta asti. Hyland on käynyt lukuisissa leikkauksissa, jotka ovat jättäneet myös jälkensä. Hyland on kuitenkin sujut arpiensa kanssa ja julkaisee Instagramissa bikinikuvia jälkiä häpeilemättä. Näyttelijä ei halua antaa arpien määritellä itseään, ja niin ei pitäisi sinunkaan!

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?